DSC 02311 - L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s) Review

Nu al een hype, die lip laquers. Een combinatie van een lipgloss substantie en de kracht van een lippenstift. Natuurlijk zijn er al behoorlijk wat merken die een dergelijke collectie hebben toegevoegd aan hun arsenaal en vandaag is het op de site de beurt aan de L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipsticks om gereviewd te worden. Menig blogger is razend enthousiast maar ben ik dat ook? Kijk mee!

DSC 02002 - L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s) Review

DSC 02042 - L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s) Review

Deze nieuwe collectie van L’oreal heeft zeven beschikbare kleuren (in Nederland) die voor iedereen wel een draagbare tint weet te bevatten. De kleuren zijn achtereenvolgens:

♥ Rose Melody #101  – Zachtroze
♥ Tangerine Sonate #204 – Mandarijntjes Rood
♥ Rouge Soprano
– Draagbaar Rood
♥ Ruby Opera #304 – Aanwezig Rood
♥ Fuchsia Drama #401 – Barbieroze
♥ Molto Mauve #500 – Oudroze
♥ Nude Vibrato #600 – Nude met een twist

DSC 02792 - L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s) Review

Vandaag review ik twee exemplaren uit dit rijtje: de rode rakker Ruby Opera #304 en de barbieroze versie Fuchsia Drama #401.

De naam ‘Lipstick’ is eigenlijk niet van toepassing op dit product. Als men het al niet een Lip Laquer wil noemen, wat het klaarblijkelijk wel is, dan verdient het toch meer de naam lipgloss, ondanks de kracht, dekking en pigmentatie van de kleuren.

Het voordeel van dergelijke producten is dat het heerlijk makkelijk smeert als een lipgloss zonder te plakken als eentje (!) en toch krijg je de dekking die je normaal alleen krijgt van een lipstick. Daarnaast blijft het ook langer zitten dan een normale gloss.

DSC 0220 - L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s) Review

DSC 02362 - L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s) Review

Het is duidelijk om welke kleuren het gaat bij het zien van de zilveren hulsen. Lekker praktisch! De huls zelf vind ik ondanks dat het er luxer uitziet, goedkoper aanvoelen dan ik liever had gezien. De applicator is lekker breed zodat je in één enkele beweging je gehele lip(pen) kunt onder smeren.

♥Ruby Opera #304 

DSC 02243 - L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s) Review

DSC 02942 - L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s) Review

DSC 0300 - L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s) Review

DSC 03071 - L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s) Review

Normaal ben ik gewend, zeker bij een dergelijke applicator dat het product in één gemakkelijke beweging mijn gehele lippen qua substantie en kleur weet te bedekken. Maar hoe hard ik ook mijn best doe, de kleur wil niet egaal op mijn lippen belanden. Na enorm veel moeite en precisie, krijg ik het bovenstaande resultaat. Jammer! De kleur is prachtig maar komt niet uit de verf zoals zou moeten. Een oplossing voor dit probleem heb ik wel en die deel ik natuurlijk onderaan bij de conclusie!

♥Fuchsia Drama #401

DSC 02263 - L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s) Review

DSC 03212 - L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s) Review

DSC 0323 - L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s) Review

DSC 03261 - L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s) Review

Gelukkig weet deze prachtige kleur beter op mijn lippen te belanden dan haar bovenstaande zusje maar ook hier ervaar ik toch hetzelfde probleem. De kleur zelf is wel echt adembenemend mooi en oprecht een nieuwe favoriet te noemen!

DSC 0251 - L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s) Review

Voor vijftien euro (wat ik persoonlijk erg veel geld vind) krijg je een krachtige lip laquer die niet plakt, smeert als een lipgloss en een krachtige kleur vertoont. Ze blijven extreem goed zitten en hoeven amper na een maaltijd te worden bijgewerkt. De hulzen vind ik lichtelijk goedkoop ogen en aanvoelen. Wel zijn ze praktisch, gezien het doorschijnen van de kleur.

Maar het aanbrengen blijft een enorme kriem! Wat ik aan kan raden, indien je de kleuren mooi vindt (wat ik zelf oprecht vind!) is dat je de tijd moet nemen en moeite wil doen. Er is simpelweg even wat tijd nodig om de substantie prachtig op je lippen te krijgen. Wat ik doe om er voor te zorgen dat ik dit probleem niet ervaar, is een lippenstift aanbrengen (in dezelfde kleur als de gloss) als basis onder de gloss. Zodoende smeert de kleur in één keer prachtig egaal over de lippen en weet hij ondanks een gekleurde basis te stralen zonder dat je diezelfde basis ziet. Daarnaast blijft hij nóg langer zitten dan normaal en dat is bij elkaar behoorlijk lang kan ik je vertellen. Wellicht iets meer gedoe maar in alle oprechtheid vind ik ze dat wel waard. Vooral Fuchsia Drama is ongelooflijk mooi en heb ik op de bovenstaande wijze vrijwel elke dag gedragen deze week. En ze zitten enorm prettig!

Bepaal voor jezelf of de prijs een minpunt is! Ik heb deze twee diva’s in een aanbieding gekocht. Zo houd je het immers leuk voor je portemonnee.

De L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick(s)  zijn o.a. te koop bij de Etos en de Kruidvat voor €15,99. Ze bevatten elk 6 ml.

Liefs,

Elise Joanne