DSC 0836 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

Een primeur vandaag op de site, ik review namelijk voor de allereerste keer producten van het merk L’Occitane en Provence. Dit merk uit Frankrijk komt nu uit met een geheel nieuwe lijn, de Pivoine Sublime. Dat laatste klinkt vrij sjiek (en Frans) maar het zijn producten die imperfecties moeten verbeteren, verbergen en tegelijkertijd de huid hydrateren. Gemaakt met pioenrozen in een mierzoete maar zeer elegante verpakking. Kijk je mee?

DSC 0894 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 0836 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 0859 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

Binnen deze gehele collectie komen énorm veel producten uit, een gehele lijn waar er bijna wel voor iedereen wat bij moet zitten naar wens. Mits je natuurlijk de geur fijn vindt.

♥Pivoine Sublime Perfecting Serum 30 ml € 42,00 *
♥Pivoine Sublime Perfecting Cream 50 ml € 34,00 *
♥Pivoine Sublime CC Cream Light & Medium 30 ml € 26,00  *
♥Pivoine Sublime Mist 100 ml € 10,00
♥Pivoine Sublime Lip Balm (diverse kleuren) 3,5 g € 15,00
♥Pivoine Flora EDT 75 ml € 44,00
♥Pivoine Flora Shower Gel 250 ml € 14,50
♥Pivoine Flora Bath 250 ml € 19,00
♥Pivoine Flora Body Milk 250 ml € 23,00
♥Pivoine Flora Hand Cream 30 ml € 7,50
♥Pivoine Flora Soap 75 g € 4,00
♥Pivoine Flora Shower Gel 75 ml € 5,00
♥Pivoine Flora Body Milk 75 ml € 8,00

De producten met het * erachter review ik vandaag voor jullie. Juist deze drie producten, omdat zij achter elkaar gebruikt dienen te worden.

De lijn is geschikt voor alle huidtypen, wel zo prettig. Ikzelf heb een huid die gemend is, licht gevoelig met droge én vettere delen. Dit verschilt voor mij ook niet per seizoen.

Het belangrijkste actieve bestanddeel in deze lijn is een gepatenteerd extract van pioenroos, dat zeer rijk is aan plantensuikers. Het laboratorium van L’OCCITANE creëerde Perfecting Peony Complex om de kwaliteit van de huid zichtbaar te verbeteren, op de korte en de lange termijn. Het doel? De huid hydrateren, een oneffen textuur corrigeren, poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar maken en de teint verfraaien.

‘Perfectie zo zacht als een bloemblaadje’

♥Pivoine Sublime Perfecting Serum 30 ml € 42,00 

DSC 08561 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 0853 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 08641 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 08681 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 0820 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

De verpakking van de producten vind ik waanzinnig mooi, weergaloos elegant en vrouwelijk. Het serum breng je aan het begin van je dag aan, maar kan ook voordat je gaat slapen. Je hebt maar een mini-pompje uit de hygiënische pompflacon nodig om je gehele gezicht licht te bedekken met een lichtroze ongelooflijk zachte substantie. Je teint behoort frisser, zachter en stralender te zijn na gebruik van dit serum. Nu heb ik weinig imperfecties dus een voor en na foto heeft vrij weinig zin. Ik kan wel zeggen dat het een enorm fijn product is, heerlijk zacht en voedend. Mijn gezicht voelt na gebruik ook echt zacht aan en voelt tegelijkertijd fris. Ik vind ook dat ik er stralender uit zie zonder make-up. Prijzige rakker daarom.. Maar ik vind het gebruik zó enorm prettig!

♥Pivoine Sublime Perfecting Cream 50 ml € 34,00

DSC 0859 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 0847 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 08521 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 0870 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 0875 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 0819 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

Deze gezichtscrème dien je overdag te gebruiken, onder de CC Cream. Hij is net even iets dikker dan het serum maar glijdt even zacht over je gezicht. Vanwege de lichtweerkaatsende deeltjes krijg ik echt een gezonde snoet. De geur is fris, zacht en licht zoet. Deze verpakking is wellicht wat minder hygiënisch maar al mijn dag/nachtcrèmes komen in dergelijke potjes. Je kan altijd een spatel gebruiken natuurlijk.

♥Pivoine Sublime CC Cream Light & Medium 30 ml € 26,00

DSC 0887 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 0823 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 0889 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 08911 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 0892 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

DSC 1844 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

Het derde product is de CC Cream die je na de andere twee gebruikt als make-up basis voor de rest van de dag. Deze fluweelachtige, hydraterende en beschermende (SPF 20) crème is geformuleerd met het Perfecting Peony Complex, en parelmoerdeeltjes om licht te weerkaatsen, een natuurlijke basis te vertonen en tegelijkertijd te ademen. Je voelt hem inderdaad niet zitten, brengt gemakkelijk aan en past zich aan, aan je huidskleur. Ik gebruik de kleur ‘Light’.

Wauw.. Ik vind dit een fijn product! Hij is zacht, licht stroef en wordt warm en blend zich meteen na aanraking met mijn huid. Hij is echt de perfecte kleur voor mij! Hij staat natuurlijk, vrij mat met een lichte natuurlijke ‘glans’, absoluut niet oranje/cakey of gekke ophopingen. Hij blijft de gehele dag zitten en geeft mij een fantastisch gezonde snoet. Ik ben in tijden niet zó lyrisch geweest over iets sinds mijn Max Factor CC Cream ontdekking.

DSC 0813 - L'Occitane en Provence - Pivoine Sublime Review

Ik heb nog niet eerder producten van L’Occitane getest en ben zeer tevreden! Ach, natuurlijk zitten er sjieke woorden in de ingrediëntenlijst en wordt er gesproken over niet na te gaan laboratorische deeltjes voor een simpele leek. Spannend? Zo lang het maar doet wat het moet doen. De producten zien er prachtig uit maar werken énorm prettig. Het serum, de crème en de CC Cream zijn alle drie fluweelzacht, makkelijk aan te brengen en zorgen voor echt een gezonde en stralende snoet. Bovendien voel je ze niet zitten. Ik heb een gemengde huid en die is heel blij met deze producten. Ik geniet echt van het aanbrengen! En die CC Cream; wat een pareltje is dat! Ik ben er lyrisch over, het is een fantastisch fijn product.

De geur is op basis van pioenrozen. Ik houd niet bepaald van een rozengeur, ik vind het te sterk en ook te ouwelijk. Deze geur is zacht, subtiel en licht fris. Ik vind hem waanzinnig lekker!

De L’Occitane en Provence – Pivoine Sublime lijn is vanaf april verkrijgbaar bij de L’Occitane boetiekjes en online.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn verkregen van een bedrijf of merk.