DSC 7271 - Lipstick & Lipgloss Reviews #3 - NYX - Maybelline & Etos

Afgelopen zomer was de laatste keer dat ik een ‘In de Mix’ artikel publiceerde en dat is eigenlijk zonde! Ze worden ontzettend goed bekeken en ik snap waarom; korte reviews van verschillende lippenstiften en lipgloss in diverse kleuren. Ik krijg namelijk wel eens dit soort producten binnen, maar eentje van elk, en dat zorgt er voor dat ik geen gehele uitgebreide review kan geven. Maar om deze items niet te behandelen is zonde! Ik behandel vandaag drie hele verschillende producten, een potlood, lip lacquer en een lipstick. Kijk je mee?

DSC 7257 - Lipstick & Lipgloss Reviews #3 - NYX - Maybelline & Etos

DSC 7263 - Lipstick & Lipgloss Reviews #3 - NYX - Maybelline & Etos

DSC 0077 1 - Lipstick & Lipgloss Reviews #3 - NYX - Maybelline & Etos

Etos – NYX – Maybelline

De drie producten van vandaag zijn alle drie vrij nieuw en nog niet heel lang op de markt. Ik heb expres drie verschillende merken gepakt, drie hele verschillende kleuren én drie diverse substanties. De producten:

♥Etos Colour Care – Vampire Kiss Lipstick
♥Maybelline Colour Drama Velvet Lip Pencil – Love My Pink Potlood
♥NYX Soft Matte Lip Cream – Stockholm Lip Lacquer

♥Etos Colour Care – Vampire Kiss

DSC 7277 - Lipstick & Lipgloss Reviews #3 - NYX - Maybelline & Etos

DSC 7267 - Lipstick & Lipgloss Reviews #3 - NYX - Maybelline & Etos

DSC 0062 - Lipstick & Lipgloss Reviews #3 - NYX - Maybelline & Etos

DSC 0064 - Lipstick & Lipgloss Reviews #3 - NYX - Maybelline & Etos

Wauw, krachtig! De nieuwe Etos Colour Care producten zijn helemaal zo verkeerd nog niet, zeker niet voor het kleine prijsje. Ze zijn vrij recht toe en recht aan, lekker glad en glanzend en bevatten een heerlijke pigmentatie. Deze versie is gemakkelijk aangebracht, dekt goed maar laat een beetje de droge plekjes zien. De kleur is knallend, dat zeker! Hij is prachtig rood met een koele oranje ondertoon. Hij geeft wel behoorlijk af en blijft daardoor niet zo lang zitten als dat je zou willen; een dagdeel op zijn hoogst. En je moet oppassen met vingertjes die graag krabben of losse haren, je hebt zo een rode veeg over je wang lopen.

De Etos Colour Care – Vampire Kiss kost €2,99.

Maybelline Colour Drama – Love My Pink

DSC 7285 - Lipstick & Lipgloss Reviews #3 - NYX - Maybelline & Etos

DSC 7283 - Lipstick & Lipgloss Reviews #3 - NYX - Maybelline & Etos

DSC 0013 - Lipstick & Lipgloss Reviews #3 - NYX - Maybelline & Etos

DSC 0017 - Lipstick & Lipgloss Reviews #3 - NYX - Maybelline & Etos

Ik was totaal niet bekend met deze potloodjes van Maybelline totdat er eentje in mij goodiebag zat na het laatste L’Óreal event. Ze werden mij aangeraden en ik snap waarom; deze potloden zijn zacht, romig, goed gepigmenteerd en goed dekkend. Ze zitten goed, voel je absoluut niet zitten en werken prettig. Ze laten wel de droge plekjes een beetje zien, maar dat is eigenlijk alleen zo als je close-up en personal wordt met iemand. Ik vind deze kleur ontzettend tof; heerlijk aanwezig, vrolijk en vrouwelijk! Ik ben benieuwd naar de andere kleuren uit deze Colour Drama collectie. En die prijs is absoluut niet verkeerd!

De Maybelline Colour Drama Velvet Lip Pencil – Love My Pink is te koop bij de Etos en de Kruidvat voor €6,99.

♥NYX Soft Matte Lip Cream – Stockholm

DSC 7279 - Lipstick & Lipgloss Reviews #3 - NYX - Maybelline & Etos

DSC 0005 - Lipstick & Lipgloss Reviews #3 - NYX - Maybelline & Etos

DSC 0008 - Lipstick & Lipgloss Reviews #3 - NYX - Maybelline & Etos

Deze NYX Lip Creams zijn sinds kort ontzettend populair, sowieso is dit merk steeds meer up & coming. Dit is de Stockholm, een echte bruine/nude versie. Alle kleuren binnen deze lijn hebben een naam gekregen die overeenkomt met een grote stad zoals Amsterdam, Londen, Tokyo. De cream is zacht, bevat een mini-glansje maar is over het algemeen mat. Dat voel je ook wel, hij ‘zit’ wel op je lippen. Wel werkt hij prettig en is de dekking prachtig. De kleur vind ik van dichtbij niet fantastisch maar de full-face foto vind ik absoluut niet verkeerd. Zodra hij wat meer opdroogt vind ik hem prettiger aanvoelen – niet als een blok – en blijft hij ook goed zitten. Niet ultra, je kan er niet een hele dag mee doen én een flinke maaltijd eten maar een dagdeel en een lunch verder trekt hij prima.

De NYX Soft Matte Lip Cream – Stockholm is te koop bij de Douglas en hij kost €7,50.

Liefs,

Elise Joanne

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.