DSC 4455 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

De vorige keer dat ik verschillende merken lippenstift en lipgloss reviewde was dat een succes dus het werd tijd voor een tweede ronde! Ik kreeg weer verschillende producten, in diverse kleuren, van – niet bij elkaar horende merken – binnen en het is veel gezelliger als ze samen in een artikel mogen verschijnen. Ik pakte er vier kleuren bij van Smashbox, NYC, MUA én Yves Rocher; een lekker gevarieerde boel. Kijk je mee?

DSC 4469 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4443 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4451 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4570 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

Vandaag review ik de volgende vier producten:

♥Yves Rocher Grand Rouge – Rose Eclatant #12 – 3,7 gram –  €17,90
(nú met 33% korting €11,95)
♥Smashbox Be Legendary Lipstick – Fireball Matte – 3 gram – €20,00
MUA Sweet Sheen Lip Balm – Peach Dream – 2,8 gram – €3,49
NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain – 7 ml – €3,99

 

♥Yves Rocher Grand Rouge – Rose Eclatant

DSC 4545 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4539 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4482 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4629 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4639 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

Dit is, sinds mijn jeugd, de eerste keer dat ik een make-up product van Yves Rocher probeer. Het werd dus tijd! De lippenstift ziet er lekker kitsch uit maar kan ook voor chique doorgaan. Hij voelt wel goedkoop aan, lichtgewicht en plastic-achtig. Er zijn veel verschillende kleuren verkrijgbaar dus voor ieder wat wils! Pluspunt. De kleur zelf is lekker fel, een prachtige, vrouwelijke en knallende fuchsia lipstick. Hij bevat een behoorlijke glans, voelt zacht aan en is gemakkelijk aan te brengen. Wat ik oprecht heel jammer vind is dat hij zo’n typische licht-gepigmenteerde lippenstift is. Eentje die dus met wat moeite prachtig is maar knallender had kunnen zijn als de substantie dikker was geweest. Nu blijft hij namelijk ook maar enkele uren zitten en overleeft hij amper een maaltijd. Ik kies dan toch liever voor een wat mattere versie met een klein glansje.

♥Smashbox Be Legendary Lipstick – Fireball Matte

DSC 4550 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4516 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4649 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4651 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4666 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4669 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

Smashbox is een geweldig merk, zij maken prachtige lippenstiften! Juist die gepigmenteerde rakkers vol met kleur kan ik bij hun krijgen. Fireball Matte is inderdaad een matte kleur; prachtig! Gelukkig zit hij niet als een plakkaat op je lippen (qua gevoel én zicht). De kleur is niet oranje-rood, – wellicht in de huls op het oog – maar hij is echt héél oranje op mijn lippen. Even wennen, anders dan anders, zeker heel heftig maar wel een prachtig dingetje! Ook een pluspunt; hij maakt je tanden überwit! Hij blijft behoorlijk lang zitten voordat je hem bij hoeft te werken, en ook een maaltijd overleeft hij goed. Máár hij geeft behoorlijk af, houd daar rekening mee. Ik ben dol op de Be Legendary Lipsticks en ook deze vind ik succesvol. Ik draag graag felle en heftige kleuren maar ook ik moet stiekem een beetje de moed verzamelen om deze versie te dragen.

MUA Sweet Sheen Lip Balm – Peach Dream

DSC 4511 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4499 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4601 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4623 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

Oef.. MUA is een leuk merk hoor, zeker voor de prijs die je betaalt, maar wat een verschrikkelijk verpakking! Goedkoop, kinderlijk en wordt ook snel viezig vanwege de plastic dop. Essence biedt dezelfde prijzen maar heeft wel betere verpakkingen. Deze collectie van MUA biedt je een lipstick die een gezonde glans moet geven voor een gezonde snoet. Zachte kleurtjes die vrijwel doorzichtig zijn voor een ‘my lips but better’ – kleurtje. Zo ook degene die ik review vandaag; Peach Dream oogt zachtroze maar is inderdaad een perziktintje op mijn lippen. Een soort lipgloss maar zonder dat hij plakt. Tja, ik vind hem niet heel bijzonder maar daar is hij ook niet voor ontwikkeld volgens mij! Ik moet bekennen dat na gebruik mijn lippen énorm zacht aanvoelen, en zelfs wanneer de kleur verdwijnt dat zachte gevoel blijft. Een luxe labello dus!

NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain

DSC 4553 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4476 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4590 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4595 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

Deze budget rakker van NYC is niet geheel zoals zijn naam voorspelt. Waarom niet? Nou, bij een liquid lip stain weten wij onderhand dat je dan heftige kleuren krijgt die zich in je lippen vast blijven bijten alsof het een levensmissie is. Dat is hierbij absoluut niet het geval. Gelukkig maar! Wat je krijgt is een zachte lipgloss met relatief veel kleur voor een zo’n product. Geen bijzonder dingetje maar leuk genoeg! Groot voordeel dat hij niet plakt, zuinig in gebruik is en toch nog een aantal uren blijft zitten, zelfs na een maaltijd.

DSC 4557 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

DSC 4529 - Lipstick & Lipgloss Review #2 Smashbox - MUA - NYC - Yves Rocher

Zo, dat waren ze alle vier! De versie van Smashbox vind ik het meest succesvol, óók omdat hij het mees in mijn straatje past. Los daarvan is dat degene die ik qua kleur, substantie, werking, langdurigheid en uiterlijk gewoon het beste vind. Ook het prijzigst maar ook het waard! Die van Yves Rocher is een goede tweede maar had van mij strakker in de leer mogen zijn; wat meer pigment en minder glans was beter geweest. De prijs vind ik ook behoorlijk aan de man, de korting maakt het gelukkig aantrekkelijker. De budgetproducten van MUA en NYC zijn beide prima te noemen maar niet bijzonder. Het geeft mij een gezonde snoet en daar zijn ze ook voor bedoelt! De versie van MUA vind ik wel fijn als luxe labello; ik krijg héérlijk zachte lippen ervan!

Liefs,

Elise Joanne

De producten in deze review zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.