DSC_0603

Ook make-up merken hebben af en toe wel eens sale. Als die sale ook nog eens is bij een merk waar ik onlangs verliefd op ben geworden is dat een win-win situatie natuurlijk! Ik zag de Kiko Rock Attraction Blush – Pearly Rock, voor de helft van de prijs liggen en ik vond, zeker gezien de glans, verpakking en hoeveelheid van het product, dat een zeer net prijsje. Kijk je mee naar mijn nieuwe highlighter?

DSC_0600

DSC_0604

DSC_0635

DSC_0630

Officieel heet deze highlighter een blush, hij wordt als zodanig verkocht. Maar vergis je niet, het is absoluut geen blush maar een krachtige glanzer, een echte ‘Illuminating Powder’. Hij komt ook uit de Brightening Blush Collectie en wordt vergezeld door vijf andere kleuren die kleur én glans bevatten. Dit product bevat echt alleen glans. De verpakking is, voor zo’n budget product, ontzettend netjes en verzorgd vormgegeven. Vrolijke kleurtjes van blauw, geel en groen met als basis een zilveren doosje geven het geheel een keurig uiterlijk. De highlighter is een vierkant met een grappig jeans patroontje en een klein reliëf.

DSC_0627

Je ziet op de foto hierboven, die gemaakt is met de flits aan, heel goed de zilveren glans zitten met een parelmoer glinstering die er doorheen loopt. Vrij koel, koeler dan ik normaliter gebruik.

DSC_0640

DSC_0643

Ook hier is goed de zilveren glans van het product te zien, maar op de huid wordt hij al warmer dan wanneer je er alleen naar kijkt in het doosje. Door het licht zie je het koele goed naar boven komen, maar in de basis zie je toch iets warm zitten.

♥Zonder flits

DSC_0252

DSC_0243

♥Met flits

DSC_0239

DSC_0251

Bij lichtval van de zon of lamp is de highlighter ontzettend goed te aanschouwen, breng dus altijd met mate aan want het discobaleffect komt anders ongenadig dichtbij. Je kan je ook gemakkelijk vergissen in de hoeveelheid die je aanbrengt omdat het in eerste instantie niet zo heftig lijkt. Bij de foto’s zonder flits kan je zien dat het effect dan ineens een stuk minder is en het geheel je gewoon een gezonde snoet geeft. Ik vind de kleur een mooie afwisseling geven van mijn dagelijkse meer warme en zachte highlighters. Maar dat zorgt er ook voor dat ik er aan moet wennen. De kleur is vrij koud en koel en staat minder ‘mooi’. Het compenseren met warme make-up maakt het koele geheel ook minder.

DSC_0639

Ik vind het een leuk vormgegeven highlighter, in een nette en zorgvuldige verpakking voor een klein prijsje. Althans, in de sale is het een klein prijsje. De oorspronkelijke prijs is ook nog goed te doen maar net niet meer ‘budget’. Vooralsnog ben ik niet ontzettend verliefd op mijn nieuwste aanwinst maar de kwaliteit van het merk en deze blush-collectie is wel zodanig dat ik bij een volgend bezoekje gewoon weer een nieuw exemplaartje meeneem. Ik vind het een mooie afwisseling van mijn meer warmere highlighters.

De Kiko Rock Attraction Blush – Pearly Rock, komt uit de Brightening Blush Collectie en is een Illuminizing Powder. Hij kost nu €6,40 in de sale en de oorspronkelijk prijs is €12,90. Het product bevat 8 gram.

Liefs,

Elise Joanne