DSC 0314 800x530 - Khroma Beauty Honey Stick Lipgloss

De Kardashian gezusters hebben nu al een geruime tijd een aardig succesvolle en kwalitatief sterke make-up lijn. Persoonlijk vind ik dat ze hele mooie items verkopen en sinds kort gebruik ik één van hun meest populaire producten genaamd de Khroma Beauty Honey Stick Lipgloss in Blackberry Honey. Een nieuwe favoriet! Hoewel dat eerst niet zo was..khroma 660 660x495 - Khroma Beauty Honey Stick Lipgloss

Er zijn acht verschillende soorten Honey stick Lipglossjes verkrijgbaar.

♥ Natural Honey
♥ Summer Honey
♥ Orange Blossom Honey
♥Blackberry Honey
♥ Cherry Blossom Honey
♥ Wild Honey
♥Wildflower Honey
♥Raw Honey

DSC 0318 800x5301 - Khroma Beauty Honey Stick Lipgloss

Toen ik dit product in de goodiebox van Misslipgloss kreeg afgelopen december keek ik met lichte argwaan naar deze lipgloss. Het uiterlijk is is niet hetgeen waarover ik struikelde, deze is immers slank, elegant, chique en met gouden details. Voor een klein ekstertje zoals ik is er vrij weinig mis met deze verpakking! Waar ik over struikelde was de immens zoete honing geur die op je gezicht inslaat als een bom en de neiging om niet egaal op mijn lippen te belanden.

Maar in alle eerlijkheid, niets is minder waar. De honinggeur is zeker sterk te noemen, maar naar mate ik deze lipgloss vaker gebruikte begon ik de geur helemaal niet storend te vinden maar juist ontzettend lekker! Ik denk dat het simpelweg een kwestie van gewenning was. Voor wat betreft het niet egaal willen dekken, daar was een reden voor! ik ben gewend om een lipgloss één enkele keer in het goedje te dopen en daarmee klaar te zijn, alles wat ik daarna extra op moet brengen is niet de moeite waard. Daar verkeek ik mij lelijk op omdat juist de kleur kracht en intensiteit kreeg naarmate ik hem ‘dikker’ aanbracht.

DSC 0324 800x530 - Khroma Beauty Honey Stick Lipgloss

DSC 0325 800x530 - Khroma Beauty Honey Stick Lipgloss

Deze Blackberry Honey kan licht aangebracht worden voor een mooi paars effect zoals hierboven ook op de foto’s te zien is. Maar hij wordt pas echt glamoureus als hij wat dikker wordt aangebracht! Krachtig paars, een kleur die ik zelf nog niet in mijn collectie had en dus zeer welkom is!

DSC 0361 800x530 - Khroma Beauty Honey Stick Lipgloss

DSC 0367 800x530 - Khroma Beauty Honey Stick Lipgloss

DSC 0370 800x530 - Khroma Beauty Honey Stick Lipgloss

DSC 0384 800x530 - Khroma Beauty Honey Stick Lipgloss

De lipgloss plakt niet en blijft voor het glanzend goedje wat hij is beduidend langer op mijn lippen dan bij de meeste van mijn lipgloss producten. Een lunch overleeft hij goed een uitgebreid diner niet.

DSC 0314 800x530 - Khroma Beauty Honey Stick Lipgloss

Ik ben eigenlijk niets anders dan enthousiast geworden van deze Khroma Beauty Honey Stick Lipgloss! De geur is even wennen, ik houd niet van dergelijk zoete geuren, maar is voor mij nu verslavend lekker! De huls is mooi en praktisch omdat hij zo dun en lang is. De kleur is apart en heel erg ‘hip’ (verschrikkelijk woord) en wordt krachtiger en intenser naarmate je er meer van aanbrengt op je lippen. Voor een lipgloss blijft hij ontzettend goed zitten en plakt niet!
De prijs is geen verkeerde, eentje die ikzelf het waard vind!

Khroma Beauty Honey Stick Lipgloss is te koop bij de Nederlandse webshop van John Beerens voor €13,95 en bevat 3,5 ml. Mocht je interesse hebben in de gehele Kardashian make-up collectie dan kan je die hier vinden.

Liefs,

Elise Joanne