Jaaa, ook onze favoriete budgetmerken komen toch nog met een kerstcollectie. Afgelopen week schreef ik al over een Essence Trend Edition die volgend jaar zal verschijnen maar toen ik die online zette had ik nog geen bericht ontvangen van een kerstcollectie. Nu is die informatie dus wél binnen en die laat ik vandaag aan jullie zien, kijk je mee?

Catrice Alluring Reds4 zps2yimlzi7 - Kerstcollectie Catrice & Essence 2015 + Adventskalender!

Als eerste Catrice! Vanaf halverwege november tot en met eind december wordt de Catrice Alluring Reds Limited Edition aangeboden. Bourgogne, merlot, vermiljoen, karmozijn of robijn. De kleur rood kent vele facetten en kan neigen naar warm geel of koel blauw. Rood is een bijzonder in het oog springende tint en staat symbool als waarschuwingssignaal. Tegelijkertijd straalt de complementaire kleur cyaan levenslust, passie en een krachtige emotie uit. Rood is ook gelieerd aan beauty en aantrekkingskracht, wat het een populaire kleur maakt voor ontwerpers. Kijk maar eens naar de Herfst/Winter collecties en je ziet niets anders dan rood. Wijd uiteenlopende of strakke jurken en rokken, accessoires, lippen en nagels – alles kleurt rood.

♥Alluring Reds by CATRICE – Lip Colour & Care €3,99

1 - Kerstcollectie Catrice & Essence 2015 + Adventskalender!

♥Alluring Reds by CATRICE – Liquid Lipstick €3,99

7 kopie - Kerstcollectie Catrice & Essence 2015 + Adventskalender!

♥Alluring Reds by CATRICE – Matt Lip Colour €4,99

6 kopie - Kerstcollectie Catrice & Essence 2015 + Adventskalender!

♥Alluring Reds by CATRICE – Nail Glaze €4,99

103 - Kerstcollectie Catrice & Essence 2015 + Adventskalender!

Een kleine collectie, maar wel eentje die mij zéér aanspreekt. Jullie ook? Ik ben dol op rode/paarse tinten en ook nog eens gek op lippenstift en nagellak en Catrice concentreert zich perfect op alleen die categorieën. Jammer dat de gekleurde lakjes niet apart te koop zijn van de basecoat want nu moet ik drie setjes kopen en heb ik dus meerdere basis lakjes dubbel. Ik ben vooral héél benieuwd naar de lippenstiften!

essence.merry .berry  - Kerstcollectie Catrice & Essence 2015 + Adventskalender!

Door naar de Essence kerstcollectie! Het feest kan beginnen met de Essence Trend Edition Merry Berry. Met de perfecte make-up voor het mooiste kerstfeest ‘ever’ en is verkrijgbaar in december 2015. Rood en paars gaan samen met goud- en kopertinten. Nagels en lippen krijgen een wow-effect met intense trendkleuren, ideaal voor elk feestje! De geparfumeerde bodypoeder die je huid voorziet van een subtiele glans en een verrukkelijke geur is het perfecte decembercadeautje! Zelfs je haar krijgt een gouden glam-look én bijpassende geur!

♥Essence Merry Berry – Eyeshadow €1,99

ess MerryBerry Eyeshadow 021 - Kerstcollectie Catrice & Essence 2015 + Adventskalender!

♥Essence Merry Berry – Lipstick €2,39

ess MerryBerry Lipstick 03 - Kerstcollectie Catrice & Essence 2015 + Adventskalender!

♥Essence Merry Berry – Highlighter Powder €3,39

ess MerryBerry Highlighter offen - Kerstcollectie Catrice & Essence 2015 + Adventskalender!

♥Essence Merry Berry – Scented Gold Dust Powder €3,59

ess MerryBerry Scented gold dust Powder1 - Kerstcollectie Catrice & Essence 2015 + Adventskalender!

♥Essence Merry Berry – Nail Polish €1,99 & ♥Essence Merry Berry – Top Coat €1,99

ess MerryBerry Nailpolish 02 - Kerstcollectie Catrice & Essence 2015 + Adventskalender!

♥Essence Merry Berry – Hair Fragrance €3,39

ess MerryBerry GoldenHaarAir - Kerstcollectie Catrice & Essence 2015 + Adventskalender!

Wauw, een zeer ‘kerstige’ collectie! Ik vind hem op het oog er zeer gezellig, feestelijk en uitgebreid eruit zien. Leuk ook dat er speciale dingetjes te koop zijn zoals het mooie flesje glitters in een oude parfum verpakking of het geurtje voor je haar. Zelf ben ik héél benieuwd naar de nagellak en de lippenstiften maar ook de highlighter ziet er prachtig uit; mooi warm.

ess MerryBerry Adventskalender - Kerstcollectie Catrice & Essence 2015 + Adventskalender!

Als laatste de Essence Advents Kalender 2015 want ook die komt uit! Elke dag een beautyverrassing, 24 dagen plezier met nagellakjes, beautytools en feestelijke accessoires! De advent beautyproducten zijn tijdelijk verkrijgbaar en normaal gesproken niet te koop. Geef de adventskalender een mooi plekje en laat je dagelijks verrassen!

Consumentenadviesprijs: € 24,99 De afmetingen: 39 x 39 x 2,5 cm. De adventskalender is verkrijgbaar van half november tot en met halverwege december. Eindigt iets eerder dus maar dat is vanwege de aard van de producten logisch!

Liefs,

Elise Joanne

Vanmiddag om 15:00 een tweede artikel online.