Mijn excuses voor het gebrek aan een artikel gisteren. Er waren enkele problemen met mijn WordPress die inmiddels (gelukkig) zijn opgelost. 

DSC 02331 - Inglot Lipstick (Donkerpaars) Review

Afgelopen Beautybox kon je tijdens mijn unboxing zien, dat er een felle, heftige en donkere rakker van Inglot in zat. Een lipstick wel te verstaan. Hij wist mij meteen te grijpen omdat niet alleen de kleur er eentje is zoals ik nog niet eerder had gezien, maar ook omdat Inglot een kwalitatief sterk merk is. Ik verwacht dus eigenlijk niets dan goeds van dit merk. Omdat ik nog niet eerder een ander product dan oogschaduws van Inglot heb gereviewd en bij voorbaat eigenlijk al enthousiast ben (en dus bevooroordeeld) werd het hoog tijd voor een review!

DSC 02141 - Inglot Lipstick (Donkerpaars) Review

DSC 02213 - Inglot Lipstick (Donkerpaars) Review

DSC 02361 - Inglot Lipstick (Donkerpaars) Review

De lippenstift, de wijze van vormgeving, doet mij enorm denken aan M.A.C. Dit komt vanwege de luxueuze uitstraling van de lipstick. De lippenstift komt namelijk, net zoals bij M.A.C, in een zwarte kartonnen verpakking en in een simpele doch elegante zwarte huls. Het enige verschil is vierkante vorm in plaats van een ronde. Ik vind het uiterlijk weergaloos mooi!

Er zijn van Inglot drie verschillende categorieën binnen de categorie Lipstick. Je hebt de ‘Lipstick’, ‘Lipstick Matte’ & ‘Lipstick Slim Gel’. Binnen deze eerste categorie, waar mijn versie eentje van is, zijn er 150 (!) andere zusjes waaruit je kunt kiezen. Ongelofelijk veel! Je hebt daarnaast vier matte kleuren en binnen de laatste categorie, die qua uiterlijk geheel anders is, twintig exemplaren. Voor ieder wat wils dus! Mits de kwaliteit naar behoren is.

Jammer genoeg hebben alle kleuren alleen nummers, geen namen. Waarom doen merken die moeite niet? Zoveel makkelijk te onthouden én zoveel leuker! Deze donkerpaarse kleur, degene die ik vandaag review, heeft het nummer #294.

DSC 02264 - Inglot Lipstick (Donkerpaars) Review

DSC 02451 - Inglot Lipstick (Donkerpaars) Review

De kleur is ontzettend goed gepigmenteerd, glijdt over mijn arm en is heerlijk zacht. Een licht glansje gaat gepaard met de krachtige basis.

DSC 02721 - Inglot Lipstick (Donkerpaars) Review

DSC 02461 - Inglot Lipstick (Donkerpaars) Review

DSC 02634 - Inglot Lipstick (Donkerpaars) Review

DSC 02593 - Inglot Lipstick (Donkerpaars) Review

Het lastige van de bovenstaande foto’s, is dat het lijkt alsof er randen van de lippen lichter zijn dan de kleur op het midden van mijn lippen. Dat is in het echt vrijwel niet zo. De kleur is ontzettend goed gepigmenteerd en vertoont geen vlekjes, oneffenheden of andere ongein. Wel brengt hij gemakkelijk aan, iets wat ik niet had verwacht bij het zien van hem. Een subtiele glans is aanschouwelijk, in het matte was hij nog krachtiger en heftiger geweest. De kleur is voor nu al heftig genoeg, je moet er van houden om zo’n kleur op je lippen te hebben! Ik vind het even wennen. Ik draag best felle en heftige kleuren maar zó donker is een ander verhaal. Toch is het niet zo dat ik hem niet zou dragen, er moet alleen een geschikte gelegenheid voor zijn.

DSC 02293 - Inglot Lipstick (Donkerpaars) Review

Ik ben enthousiast over de Inglot Lipsticks! Het zijn heel mooie vormgegeven dingetjes, ik krijg absoluut hetzelfde gevoel als dat ik heb bij een M.A.C versie. En deze zijn toch wat goedkoper! Er zijn ook enorm veel kleuren beschikbaar dus de kans is groot dat ik nog een keertje een aantal andere erbij gaan haren. Zeker nu je online steeds beter kan winkelen bij Inglot. Deze specifieke kleur, nummer 294, is behoorlijk heftig, aanwezig en dominant. Je moet er van houden. Ik begin er aan te wennen en zie de charme er zeker wel van in. Maar nogmaals, wel met specifieke gelegenheden, zeker niet voor elke dag. De kleur brengt gemakkelijk aan, zit prettig en staat weergaloos. Hij blijft goed zitten, vanwege de pigmentatie overleeft hij een maaltijd zeker wel. Wel is hij het allermooist wanneer hij net is aangebracht dus bijwerken zou ik na het eten altijd doen. Hij geeft licht af, je kopje thee krijgt een mooie afdruk. De prijs vind ik zeer acceptabel.

De Inglot Lipstick is bij enkele vestigingen in Nederland te koop. Online is het meest handig om je gewenste exemplaren aan te schaffen. Hij bevat de standaard 4,5 gram en kost een nette €12,00.

Liefs,

Elise Joanne