DSC 10241 - Hema Volumising Lipstick #07 Review

Ik ben dól op de Hema. Je hebt er immers vrijwel alles wat een mens nodig heeft en een beetje extra. De make-up, die is kwalitatief goed te noemen, zeker de lippenstiften, nagellak en de mascara’s. Afgelopen week wipte ik weer even de Hema binnen op zoek naar nieuwe artikelen om te reviewen. Ik koos drie lippenstiften waarvan degene van vandaag komt uit de Hema Volumising Lipstick Collectie. Het is een mooie roze kleur. Kijk je mee naar mijn review?

DSC 1052 - Hema Volumising Lipstick #07 Review

DSC 1019 - Hema Volumising Lipstick #07 Review

DSC 1048 - Hema Volumising Lipstick #07 Review

De lipstick komt in een vierkante plastic huls die in zwart is gehuld met witte details. Hij is wat ‘steviger’ en voelt niet goedkoop aan. Daar heeft namelijk menig budget merk wel last van, dat het product wat goedkoper aanvoelt. Er zijn een stuk of vijftien verschillende kleuren beschikbaar waarvan nummert 7 mij het meeste aansprak. Het is een mooie donker roze kleur, niet fuchsia of rood. Hoewel Hema hem wel op de bon de naam ‘Fuchsia’ heeft meegegeven. Maar die naam kon ik niet terugvinden op de huls. Een bijzondere kleur die ik juist met kerst heel mooi vind. Ik draag dan niet alleen rode, bordeaux of paarse kleuren, maar ook graag dit soort exemplaren.

DSC 1065 - Hema Volumising Lipstick #07 Review

DSC 1071 - Hema Volumising Lipstick #07 Review

De swatch is in ieder geval gemakkelijk gemaakt! De lipstick heeft een prettige romige ietwat stroeve structuur met een kleine glans.

DSC 1077 - Hema Volumising Lipstick #07 Review

DSC 1089 - Hema Volumising Lipstick #07 Review

DSC 1085 - Hema Volumising Lipstick #07 Review

Ik vind het een weergaloos mooie kleur! Hij is niet extreem heftig ondanks dat hij wel goed aanwezig is. Geschikt voor elke dag? Ja! Hij staat elegant en vrouwelijk en maakt mijn gezicht ook meer ‘af’ omdat ik alleen de basis heb opgedaan. De lippenstift voelt prettig, plakt niet en gaat ook niet in de lijntjes zitten. Hij geeft wel af, en behoorlijk ook. Mijn kopje thee die ik dronk terwijl ik de lippenstift testte, bevatte allemaal kleine roze lipjes. Ondanks dat  verbaasde mij het hoe goed hij nog bleef zitten na dit kopje thee en een lunch. Na een flinke maaltijd moet je hem wel bijwerken. Al met al blijft hij zo’n drie uur goed zitten. En dat voor drie euro’s, ik ben tevreden!

De  Hema Volumising Lipsticks kosten €3,25 per stuk en bevatten een onbekend aantal gram. Ik gok zo’n 5 gram, een standaard ‘hoeveelheid’.

Liefs,

Elise Joanne