DSC 0675 - HEMA Soft Matt Lipbalm Swatches & Review

Dé producten waar ik allermeest benieuwd naar was sinds de HEMA persdag, laat ik vandaag met veel enthousiasme en volle glorie zien. Matte lipproducten zijn énorm populair en het is altijd wenselijk als budgetmerken de hype over gaan nemen. En stiekem ben ik groot fan van producten die in dikke potlood-vorm komen, het werk altijd zo lekker makkelijk en snel. De vraag is natuurlijk of deze vrolijke en heftige rakkers goed gepigmenteerd zijn én ook goed blijven zitten. Kijk je mee naar mijn review van de HEMA Soft Matt Lipbalms?

DSC 06781 - HEMA Soft Matt Lipbalm Swatches & Review

DSC 0674 - HEMA Soft Matt Lipbalm Swatches & Review

DSC 0685 - HEMA Soft Matt Lipbalm Swatches & Review

De verpakking is lekker vrolijk en grappig, dikke potloden om je lippenstift mee te doen. Moet kunnen! De dop en de onderkant geeft de kleur van de lippenstift aan, verder hebben ze alleen nummertjes meegekregen van Hema. Zonde.. De onderkant kan je naar rechts draaien en daarmee gaat het potloodje omhoog. Je hoeft hem dus niet te slijpen. De rest is simpel gehouden met zwart en wit. Ik vind ze zeer aantrekkelijk!

Er zijn in totaal 8 kleuren uitgekomen waarvan ik er vandaag vier review.

DSC 07011 - HEMA Soft Matt Lipbalm Swatches & Review

DSC 0736 - HEMA Soft Matt Lipbalm Swatches & Review

Wauw, lekker felle kleurtjes! Ik review vier verschillende kleuren maar allemaal in de roze tonen van het kleurenspectrum. De swatches zijn gemakkelijk gemaakt, de substantie is zacht, licht romig en voelt prettig aan. Ze zijn ook nog eens behoorlijk goed gepigmenteerd.

♥HEMA Soft Matt Lipbalm #01 – Oudroze

DSC 1034 - HEMA Soft Matt Lipbalm Swatches & Review

DSC 1037 - HEMA Soft Matt Lipbalm Swatches & Review

Hier was ik stiekem al een beetje bang voor.. Ondanks dat ik geen hele droge lippen meer heb (winter is eindelijk voorbij!) maar alsnog zie je erg goed alle plekjes die ik bezit. De kleur zelf vind ik ook niet fantastisch mooi, hij maakt mij iets te flets. Wat ik wel een pluspunt vind is dat de kleur erg goed gepigmenteerd is, vaak zijn zulke kleuren te licht of te doorzichtig en dat is hier gelukkig niet zo.

♥HEMA Soft Matt Lipbalm #04 – Fuchsia

DSC 1057 - HEMA Soft Matt Lipbalm Swatches & Review

DSC 1052 - HEMA Soft Matt Lipbalm Swatches & Review

Een prachtige kleur, eentje die ik oprecht vaker zal dragen. Dergelijke kleuren vind verliefdmakend mooi. Grappig genoeg is de substantie hetzelfde maar hij laat niet droge plekjes zien zoals haar bovenstaande zusje dat wel doet.

♥HEMA Soft Matt Lipbalm #05 – Bessen

DSC 1062 - HEMA Soft Matt Lipbalm Swatches & Review

DSC 1079 - HEMA Soft Matt Lipbalm Swatches & Review

Een lieve maar ook elegante en vrouwelijk bessenrode kleur. Ook deze is een favoriet en laat gelukkig ook geen droge plekjes zien.

♥HEMA Soft Matt Lipbalm #06 – Koraal

DSC 1089 - HEMA Soft Matt Lipbalm Swatches & Review

DSC 1097 - HEMA Soft Matt Lipbalm Swatches & Review

Deze kleur is in het echt nog even een tint feller, bijna neon zó aanwezig is hij. Niet geheel zoals ik ze het liefste zie, maar het staat wel heerlijk vrolijk en zomers.

DSC 0665 - HEMA Soft Matt Lipbalm Swatches & Review

De eerste vraag heeft een duidelijk antwoord gekregen, de kleuren zijn sterk, aanwezig en vrolijk. De één is elegant, de andere lekker meisjesachtig en aanwezig. Zelf vind ik de kleuren 04 en nummer 05 het mooiste. De kleur is inderdaad zacht mat, hij laat nog een bepaalde glans door die natuurlijk is en dat vind ik wel mooier staan. De tweede vraag is bijna net zo belangrijk want een product dat er mooi uit ziet maar niet fatsoenlijk blijft zitten, vind ik absoluut niet de koop waard. Na het aanbrengen geven ze behoorlijk af, je man/vrouw gedag kussen zonder wat achter te laten is niet mogelijk. Dat zorgt er dus voor dat de lippenstift wat sneller slijt. Maar terwijl ik dit tik zit nummertje vijf op mijn lippen en na een aantal uren zit hij er nog prima! En dat na twee koppen thee en een broodje; niet slecht. Naar mate de tijd vordert verdwijnt de intensiteit van de kleur een beetje maar wordt hij daarmee wel matter.

Leuke nieuwe producten dus van HEMA! Felle, vrouwelijke en vrolijke kleuren die intens gepigmenteerd zijn, met een mooie finish die ook nog eens een aantal uren goed blijven zitten. Niet verkeerd voor dat prijsje!

De HEMA Soft Matt Lipbalms kosten €3,50 per stuk en zijn vanaf deze week verkrijgbaar.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.