DSC 24241 - Hema Longer Lasting Lipstick Review!

Geregeld loop ik door de stad en ga ik op zoek naar nieuwe producten om te reviewen voor de site. Mijn laatste tripje leverde een aantal nieuwe items op van de Hema, lippenstiften om meer specifiek te zijn. De eerste Volumising versie heb ik onlangs laten zien, vandaag is het tijd voor de Hema Longer Lasting Lipstick in twee kleuren. En ik kan je al vertellen dat ik rázend enthousiast ben!

DSC 24541 - Hema Longer Lasting Lipstick Review!

DSC 24421 - Hema Longer Lasting Lipstick Review!

DSC 24491 - Hema Longer Lasting Lipstick Review!

DSC 24371 - Hema Longer Lasting Lipstick Review!

Ik koos twee kleuren uit deze collectie, nummertje 1 en nummertje 5. Hema, ga eens namen verzinnen voor je make-up producten! Dit is toch geen porem.. Afijn. Nummer 1 is een felle fuchsia kleur en haar zusje is een rood/oranje exemplaar. Deze versies zijn mat (!) en dat zie je toch niet veel, vooral niet bij budgetmerken.

Ik vind het uiterlijk van de lippenstiften mooi, simpel en elegant. Ze zijn zwart en langwerpig met een zilveren binnenkant. Het zijn lippenstiften die mij doen denken aan ‘oude’ versies van járen terug. Leuk ook dat de Hema elke lippenstift-lijn een andere vorm heeft gegeven!

DSC 24091 - Hema Longer Lasting Lipstick Review!

DSC 24641 - Hema Longer Lasting Lipstick Review!

De lippenstiften zijn stroef (maar niet op een onprettige manier) en geven heel snel heel veel pigment af. De swatch was dan ook snel gemaakt! De kleuren zijn sterk en aanwezig, prachtig! Ik moest behoorlijk veel en goed boenen om de swatch er af te halen naderhand. Goed teken!

♥Hema Longer Lasting Lipstick Nummer 1 Fuchsia

DSC 24001 - Hema Longer Lasting Lipstick Review!

DSC 24881 - Hema Longer Lasting Lipstick Review!

DSC 24991 - Hema Longer Lasting Lipstick Review!

Het duurde even voordat de lippenstift er goed op zat, hij is zodanig stroef, vanwege de matte finish, dat er even tijd voor nodig is. Hij brengt daardoor wel heel secuur aan. Je kan natuurlijk altijd een kwastje gebruiken, maar dat vind ik zelf niet nodig. De kleur staat vrouwelijk en is heerlijk aanwezig zonder schreeuwerig te zijn. Ik ben verliefd!

♥Hema Longer Lasting Lipstick Nummer 5 Rood/Oranje

DSC 24221 - Hema Longer Lasting Lipstick Review!

DSC 25161 - Hema Longer Lasting Lipstick Review!

DSC 25361 - Hema Longer Lasting Lipstick Review!

Boem! Hij doet mij heel erg denken aan de Kiko Velvet Mat Lipstick. Alleen is deze kleur iets minder oranje. Dat maakt hem ook meteen draagbaarder. Ook deze versie brengt stroef aan maar tevens secuur. Hij is krachtig en dominant en staat meteen heel sjiek! Vanwege de oranje toon die er in zit is het niet te zwaar.

DSC 24441 - Hema Longer Lasting Lipstick Review!

Ik ben héél tevreden over de kwaliteit van de Hema Longer Lasting Lipsticks! De kleuren zijn sterk, aanwezig en ontzettend goed gepigmenteerd. Daarnaast zijn ze ook nog eens mat, en dat maakt ze misschien nog mooier. Ze blijven daardoor ook ongelooflijk lang zitten, ze overleven maaltijden alsof het een missie is. Wellicht zijn deze twee kleuren niet je kopje thee, maar er zijn nog vele andere waar je uit kan kiezen. Ik ben in ieder geval fan van nummertje 1, de fuchsia kleur. Deze collectie vind ik zeer succesvol, goed gedaan Hema! En dat voor maar enkele euro’s..

De Hema Longer Lasting Lipsticks kosten €3,50 per stuk en bevatten de standaard hoeveelheid van ongeveer 5 gram.

Liefs,

Elise Joanne