DSC 0455 800x530 - GOSH Velvet Touch Eyeliners Review

Goed gepigmenteerde oogpotloden, ik kan er niet genoeg van krijgen! Ik koop al jaren oogpotloden van het merk GOSH dus toen ik er een tijdje geleden twee binnenkreeg kon mijn geluk niet op. Mijn ervaringen met de GOSH Velvet Touch Eyeliners zijn tot nu toe altijd goed geweest dus ik ga er toch vanuit dat dit niet zal veranderen. Kijken jullie mee naar mijn review?

DSC 0467 800x530 - GOSH Velvet Touch Eyeliners Review

DSC 0475 800x530 - GOSH Velvet Touch Eyeliners Review

De kleuren die ik vandaag review zijn #018 I Sea You en #019 Temptation, een groene en een paarse. GOSH heeft in totaal vijf gekleurde oogpotloden uitgebracht die allemaal 100% waterproof zijn. Beide potloden komen in simpele zwarte versies met aan de onderkant de kleur zichtbaar gemaakt. Daarnaast bevatten ze beide een klein glittertje.

Het gemakkelijke van gekleurde oogpotloden, is dat ze elke ooglook in een paar seconden afmaken. Op dagen dat ik te veel haast heb voor oogschaduw gebruik ik simpelweg een gekleurd oogpotlood en klaar ben ik om te gaan.

DSC 0477 800x530 - GOSH Velvet Touch Eyeliners Review

De potloden zijn romig zonder ‘vet’ te zijn. Héél secuur kan je niet met de potloden werken, maar het is ook geen fineliner die je gebruikt voor een winged look. De kleuren zijn zeer goed gepigmenteerd en inderdaad aardig waterproof. Gelukkig gaan ze aan het einde van de dag er gemakkelijk af met een flinke dot oogmake-up remover.

DSC 0469 800x5301 - GOSH Velvet Touch Eyeliners Review

Ik ben ontzettend tevreden over deze twee Velvet Eyeliners van GOSH! Ze zijn goed gepigmenteerd, niet vet maar heerlijk romig, ze blijven goed zitten en zijn waterproof. De kleuren zijn erg mooi en fleuren elke ooglook ontzettend gemakkelijk op. Ik vind de prijs en kwaliteit goed in verhouding staan met elkaar. Ik kan ze zeker eenieder aanraden!

De GOSH Velvet Touch Eyeliners kosten €7,79 per stuk, bevatten 1,2 gram en zijn te koop bij elke Kruidvat met een GOSH schap.

Dragen jullie ook wel vaker gekleurde oogpotloden? Wat vinden jullie van de twee bovenstaande versies?

Liefs,

Elise Joanne