DSC 4034 - Flormar Deluxe Multi Effect Powder Review

Tot nu toe houdt mijn enthousiasme voor de Flormar make-up producten niet op. Over wat ik heb getest ben ik zeer positief! Vandaag review ik een poedertje, maar niet een simpele versie. Nee, het is de Flormar Deluxe Multi Effect Powder gemaakt om je make-up look af te maken, te setten en een gezonde snoet te geven. Kijk je mee?

DSC 4047 - Flormar Deluxe Multi Effect Powder Review

Dergelijke producten kunnen verschillen in gebruik. Bij de één kan je het beste het poedertje over je gehele gezicht aanbrengen, net zoals je met een doorzichtige poeder zou doen, de ander moet je alleen plaatselijk aanbrengen omdat hij net te veel kleur of glans bevat. De bedoeling is dat je een gezonde glans op je gezicht krijgt en je make-up goed blijft zitten.

DSC 3995 - Flormar Deluxe Multi Effect Powder Review

DSC 3998 - Flormar Deluxe Multi Effect Powder Review

DSC 4014 - Flormar Deluxe Multi Effect Powder Review

DSC 4039 - Flormar Deluxe Multi Effect Powder Review

Voor een product wat nog geen vijftien euro kost, vind ik dat het erg netjes wordt verpakt. Je krijgt een kartonnen doosje met daarin je palette die omhuld wordt door een zacht stofje om het geheel wat cache te geven en wat elegantie. Het doosje zelf is wat lompig en wat groot, maar het idee is er zeker wel. Als ze hem nou iets verfijnder zouden maken zou ik hem nog mooier vinden.

Het product is een poeder die verschillende kleuren bevat. Je hebt je basis kleur, het poeder wat je normaal over je foundation heen doet om hem te ‘setten’, een roze kleur voor je wangen maar ook om wat dimensie te geven en ook daar is de bronzer voor. Je hebt meerdere producten in de Deluxe Multi Effect lijn, de een wat natuurlijker dan de ander. De een ook meer geschikt als ‘all-over-powder’ dan de ander.

DSC 4024 - Flormar Deluxe Multi Effect Powder Review

DSC 4214 - Flormar Deluxe Multi Effect Powder Review

DSC 4206 - Flormar Deluxe Multi Effect Powder Review

DSC 4204 - Flormar Deluxe Multi Effect Powder Review

DSC 4202 - Flormar Deluxe Multi Effect Powder Review

DSC 4201 - Flormar Deluxe Multi Effect Powder Review

Het poeder is écht poederig, het product is vrijwel overal als je met je kwast er overheen gaat. Dat is behoorlijk irritant maar geeft ook aan dat het een vrij ‘los’ product is. Juist omdat het om meerdere vlakken op mijn gezicht moet belanden en een natuurlijk effect moet creëren, vind ik dat geen probleem! Ieder voordeel heeft een nadeel en zo blijkt ook andersom. Het effect is inderdaad een gezonde snoet, een lichte blush kleur met genoeg dimensie, hij is zeker niet saai. Voor nu ben ik te licht door de winter om hem over mijn gehele gezicht grondig te gebruiken, dat zou mij te bruin maken. Ik heb hem dus ook nu alleen als blush en bronzer gebruikt op mijn wangen, een klein beetje op mijn neus en lichtjes op mijn voorhoofd.

Groot pluspunt; het is een geheel mat poedertje! Dat vind ik bij dergelijke make-up items altijd beter dan wanneer er een glans in zit. Die breng ik dan zelf wel (plaatselijk) aan.

DSC 4013 - Flormar Deluxe Multi Effect Powder Review

Ik moet nog meer producten van Flormar testen om het gehele make-up merk tot een succes om te dopen, maar tot nu toe zijn lippenstiften en de blush(-achtige)poeders een succes gebleken. De Revolution Perfect Lipstick en de Terracotta Blush-on zijn grote favoriete van mij geworden en daar voeg ik nu voorzichtig deze poeder aan toe. De kleuren van de Flormar Deluxe Multi Effect Powder zouden wat beter tot zijn recht komen als ik gebruinder zou zijn, maar we gaan naar de juiste seizoenen toe. Voor nu dien ik hem dan ook plaatselijk te gebruiken. Het is een mooi plaatje, in verpakking en print en de daadwerkelijke uitwerking. En je doet ook echt zó ontzettend leuk met zo’n product dus de prijs is dan (voor mij in ieder geval) snel betaald.

De Flormar Deluxe Multi Effect Powder bevat 11 gram, kost €14,50 en is te koop bij de Flormar winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam.

Liefs,

Elise Joanne