Sinds twee weken heeft Etos een aantal nieuwe producten uitgebracht, waaronder een nieuwe blush! Deze Etos Blush Powder bevat allerlei partjes met kleuren voor een evenwichtige kleur op de jukbeenderen. Ik ben deze –partjes die één geheel vormen- wel van de Etos gewend en was dan ook erg benieuwd naar deze nieuwe blush!

DSC07386 1024x576 - Etos Blush Powder

Deze Etos Blush Powder bestaat uit vijf unieke kleuren die samen het geheel vormen op je wangen. Door de combinatie van meerdere kleuren creëer je een gezonde en frisse kleur op je wangetjes, heerlijk! De kleuren zijn zeer verschillend, variërend van beige tot knalroze, wat die unieke kleur moet bewerkstelligen. De knalroze kleur springt eruit en deze overheerst de resterende kleuren wel behoorlijk.

DSC07381 1024x576 - Etos Blush Powder

De verpakking is simpel maar doeltreffend. Door de doorzichtige bovenkant (plastic) kan je goed het product zien wat je koopt. De kleuren knallen dus het product ziet er erg vrolijk uit! Etos houdt niet van poespas en dat is te zien, geen gedoe!

DSC07385 1024x576 - Etos Blush Powder

DSC07522 1024x576 - Etos Blush Powder

Op de achterkant van het doosje staat er nog een simpele gebruiksaanwijzing.  Grappig dat ik juist een vegende beweging naar binnen maak en niet naar buiten! Maar iedereen doet het op zijn eigen manier!

DSC07391 1024x576 - Etos Blush Powder

DSC07399 1024x761 - Etos Blush Powder

Na een paar swatches op mijn hand en bewerking ervan op mijn jukbeenderen belande er een prachtig (felle!) roze gloed op mijn wangen die absoluut niet subtiel te noemen is. Ik houd er van! Omdat de felroze kleur zeer goed gepigmenteerd is krijgen de andere kleuren niet goed de gelegenheid om uit de verf te komen. Nu is dit niet erg omdat ik de kleur erg mooi vind, maar pas op met te veel gebruik! Het clowneske effect kijkt snel om de hoek.

DSC07375 1024x576 - Etos Blush Powder

Ik vind de Etos Blush Powder erg mooi! Het roze kan wat overheersen en daarom kan je er voor kiezen om deze kleur over te slaan met je kwast. De blush geeft een mooie glanzende gloed. Het product heeft aardig wat pigment en het doosje is hartstikke prima te noemen, niet bijzonder maar wel doeltreffend.

De Etos Blush Powder is te koop voor €4,99 en bevat 10 gram (veel!)

Wat vinden jullie van de Etos Blush Powder die nu in de winkels liggen? Koopbaar materiaal of alleen leuk om in de winkels even naar te kijken?

Liefs,

Elise Joanne