DSC 6004 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

Vorig jaar kwamen de Estée Lauder Pure Color Lipsticks uit en die waren meteen ontzettend populair. Met reden want het zijn prachtige kleuren in een mooi jasje met geweldige kwaliteit. Mooie producten om te verzamelen! Nu heeft Estée Lauder een nieuwe versie uitgebracht en doorgeborduurd op een succesvolle formule. Ik review vandaag drie kleuren uit de Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks. Kijk je mee?

DSC 5973 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

DSC 5981 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

DSC 5977 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

DSC 6040 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

De verpakking is prachtig, héél chique en elegant. Donkerblauwe glanzende hulzen omhuld met klenie gouden details. Simpel maar zeer mooi. Met een een magneet sluiting (vrij sterk) worden de doppen van de hulzen afgesloten.

In totaal zijn er zestien (!) verschillende tinten uitgebracht. Deze kleuren zijn ondergebracht in vier verschillende kleurcategorieën; nude, bessen, koraalrood en roze. Binnen elk van deze subcategorie zitten vier kleuren. Zo hebben ze een collectie gecreëerd die voor ieder wat wils zou moeten zijn.

Uit drie van deze subcategorieën review ik drie kleuren:

♥Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipstick – Fairest #140 (Nude)
♥Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipstick – Blossom Bright #250 (Bessen)
♥Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipstick – Pink Dragon #430 (Roze)

DSC 5983 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

DSC 5997 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

DSC 6037 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

De lippenstiften zijn zéér makkelijk te swatchen, ze zijn zacht, glad en voelen heel prettig aan. Ze zijn redelijk gepigmenteerd.

♥Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipstick – Fairest #140

DSC 6012 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

DSC 6051 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

DSC 6059 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

Er zijn veel verschillende nude tinten, dit is er eentje die ik nog niet had. Hij is bijzonder, er zit namelijk een kleine oranje toon in de bruine basis. Op de fullface foto vind ik hem erg geslaagd, van dichtbij is de kleur twijfelachtig. Sowieso zijn nude tinten echt een kwestie van smaak en of het bij je huidskleur past.

♥Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipstick – Blossom Bright #250

DSC 6010 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

DSC 6075 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

DSC 6078 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

Officieel hoort deze kleur bij de ‘Bessen’ groep maar ik vind hem beter passen bij de koraal-tinten. Het is een héle mooie kleur die zacht glanst. De bedoeling is dat dergelijke lippenstiften je een vollere lip geven en mijn lippen ogen zeker wat volumineuzer. Dit is een kleur die absoluut veel vrouwen zal staan denk ik!

♥Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipstick – Pink Dragon #430

DSC 6008 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

DSC 6094 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

DSC 6106 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

Dit is toch stiekem mijn favoriet van de drie! Want ik houd wel van zachte tinten, zeker als die af worden gemaakt met een mooie glans. Hij staat heel vrouwelijk maar tegelijkertijd snoepig. Hij geeft mij een gezonde snoet! Prima pigmentatie.

DSC 6030 - Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks Review

De Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipstick voelen erg prettig aan, ze zijn zacht en voedend. Mijn lippen voelen namelijk niet droog aan, ik voel de lippenstiften niet zitten en ze werken erg prettig. Ik ben normaal niet van de glanzende lippenstiften maar deze versies vind ik mooi omdat ze niet een discobal glans hebben. Tevens is de basiskleur wel dusdanig goed gepigmenteerd dat het een mooi geheel wordt. Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren verkrijgbaar dus er zou eigenlijk altijd wel iets tussen moeten kunnen zitten wat naar wens is. Er zijn twee nadelen aan deze lipsticks; één is dat ze minder lang blijven zitten dan minder glanzende en voedende rakkers. Een maaltijd overleven ze eigenlijk niet goed, en na een dagdeel moet je ze even bijwerken. Voordeel is wel dat dat heel gemakkelijk gaat, zelfs zonder een spiegel bij de hand. Het tweede nadeel is de prijs want die is gewoonweg behoorlijk fors. Wat ik dan altijd doe? Aanbiedingen afwachten! De Douglas heeft nog tot en met 31 mei 25% korting op lippenstiften.

De Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipstick kosten €32,95 per stuk en bevatten een rijke 3,1 gram. Met de korting van de Douglas zou je dan nog €24,72 betalen.

Zelf aas ik nog steeds op de Estée Lauder Pure Color Envy – Desirable – Lipstick!

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.