All That Greys - Essence Trend Edition All That Greys

Toen ik afgelopen week mijn mailbox weer eens doorspitte naar nieuwtjes over de komende kerstcollecties viel mij een bericht van Essence op. Dit budgetmerk genereert natuurlijk bijzonder veel Limited Editions aan de lopende band, maar de nieuwste versie, de Trend Edition All That Greys is er al eentje voor in het nieuwe jaar! Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt; wat heeft beautyland voor ons in petto in 2016?

We gaan terug in de tijd naar de Roaring Twenties! De jaren ’20 staat bekend om glamour feesten en Hollywood beauty’s. De collectie biedt spannende party-proof producten met de focus op de meest trendy kleur van 2016: grijs. Elegante grijze tinten worden gecombineerd met roze tinten en staan samen voor de retro-glam.

Qua idee klinkt dat goed! Ik ben dól op grijs in allerlei verschillende tinten. Ik ben benieuwd of de uitwerking zo goed is als dat het verhaaltje klinkt.

♥Essence all that Greys – Eyeshadow Palette €4,99

5 - Essence Trend Edition All That Greys

♥Essence all that Greys – Smokey Eye Pencil €2,99

12 - Essence Trend Edition All That Greys

♥Essence all that Greys – Corner Lashes €2,59

16 - Essence Trend Edition All That Greys

♥Essence all that Greys – Lipgloss €1,99

18 - Essence Trend Edition All That Greys
♥Essence all that Greys – Porcelain Loose Face & Body Powder €3,39

8 - Essence Trend Edition All That Greys
♥Essence all that Greys – Nail Polish €1,99

4 - Essence Trend Edition All That Greys

♥Essence all that Greys – Nail Stickers €1,59

102 - Essence Trend Edition All That Greys

♥Essence all that greys – Hair Bandeau €1,99

11 - Essence Trend Edition All That Greys

Van mij mag Essence die prulletjes die ze vaak bij een collectie leveren, in dit geval het haarbandje en nagelstickers, achterwegen laten. Het voelt altijd een beetje kinderlijk namelijk, deze toevoegingen. Omdat het erin zit heb ik soms wel eens het idee dat ik ‘te oud’ wordt voor de Trend Editions van Essence. Hebben andere dames dat ook? Vaak is het ook nog zo dat de kwaliteit niet fantastisch is. Er zijn een aantal kleuren nagellak die ik prima vind van Essence en heel af en toe gebruik, maar alle andere producten? Nee. De kans dat ik daadwerkelijk één van deze producten op de langere termijn ga gebruiken is zeer klein. Wat mij wel aanspreekt, en dat is vaker zo en tevens het enige, is de nagellak! Mooie potjes (meer ‘volwassen’ dan de normale versies) en mooie kleuren. Ik ben benieuwd!

Deze collectie van Essence loopt van februari tot eind maart 2016 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. 

Liefs,

Elise Joanne