DSC 0540 - Essence Hello Autumn Multi Colour Powder Review

In mijn shoplog van de nieuwste collectie van Essence, kon je ook zien dat ik enkele items uit de Limited Edition collectie heb meegenomen. Vandaag review ik een product wat er niet alleen mooi uit ziet, maar ook een prachtig resultaat zou moeten geven. Dergelijke producten geven het gezicht een gezonde glans en een frisse uitstraling. Ik heb het over de Essence Hello Autumn Multi Colour Powder. Kijk je mee?

DSC 0549 - Essence Hello Autumn Multi Colour Powder Review

DSC 0552 - Essence Hello Autumn Multi Colour Powder Review

DSC 0547 - Essence Hello Autumn Multi Colour Powder Review

Het is een mooi dingetje, deze Multi Colour Powder. Het patroontje is gemaakt van allerlei blaadjes want het is immers een nieuwe herfstcollectie waarbinnen deze LE is uitgekomen. Hij bevat vier verschillende kleuren die allemaal een glansje bevatten voor een gezonde snoet. Normaal gebruik ik dergelijke poeders met een dominante roze kleur, niet een bruine kleur wat eigenlijk een bronzer is. De vraag is dan natuurlijk ook, of de kleuren wel over het gehele gezicht gebruikt kunnen worden of dat het puur op als bronzer/blush gebruikt kan worden.

DSC 0562 - Essence Hello Autumn Multi Colour Powder Review

DSC 0570 - Essence Hello Autumn Multi Colour Powder Review

DSC 0575 - Essence Hello Autumn Multi Colour Powder Review

Gelukkig zijn de kleuren relatief licht en als geheel heel draagbaar. De donkere kleur kan inderdaad voor een glanzende bronzer doorgaan maar het geheel wordt frisser door de drie andere kleuren. De linker swatch is een koele glans, de rest is warm. Een unieke combinatie wat wel, als geheel, gewoon een warm product oplevert, in kleur én glans.

DSC 0224 - Essence Hello Autumn Multi Colour Powder Review

DSC 0223 - Essence Hello Autumn Multi Colour Powder Review

DSC 02632 - Essence Hello Autumn Multi Colour Powder Review

Ik heb, in eerste instantie, besloten het product alleen op mijn wangen aan te brengen om te kijken hoe gepigmenteerd het geheel is. Nu zie je een vrij aangezet product omdat ik wilde kijken hoeveel kleur er van dit dingetje af kwam. Het geeft een gezonde glans, een mooie frisse uitsraling én een mooie warme kleur. Je kan hem als bronzer gebruiken, maar vanwege de glans vind ik het zelf mooier als je hem als blush gebruikt.

Hierna heb ik hem heel lichtjes gebruikt op mijn voorhoofd en neus om te kijken of het daar ook voor geschikt is. Een multipoeder hoort daar immers wel geschikt voor te zijn. Wanneer je hem lichtjes aanbrengt en je kwast goed aftikt vind ik het daarvoor heel geschikt! Gebruik je te veel, dan kan je hoofd te bruin ogen (wat mooi is in de zomer maar we gaan naar de winter toe..) én kan je ogen als een glitterbommetje want hij bevat best wat glans.

DSC 0558 - Essence Hello Autumn Multi Colour Powder Review

Op het eerste gezicht was ik stiekem al een beetje verliefd op deze Essence Hello Autumn Multi Colour Powder maar tegelijkertijd ook benieuwd of hij wel zo goed was als dat hij mooi is. Een leuk patroontje in een mooi doosje kan namelijk misleidend zijn. Dit product bevat vier kleuren die allemaal evenveel glans bevatten. Het was wellicht beter geweest, om dit product draagbaarder te laten zijn, om twee kleuren matter te houden. Het geheel kan je gebruiken over je gehele gezicht, mits je het subtiel aanbrengt. Nu we naar de winter gaan en ik witter word, is het voor mij nu al een beetje te donker om dat met goed fatsoen te doen. Als bronzer vind ik hem persoonlijk te glanzend, maar als blush is hij prachtig! Ik krijg een frisse uitstraling en dat is precies wat een poedertje zoals deze moet doen. Een versie met roze had ik ook geweldig gevonden!

De Essence Hello Autumn Multi Colour Powder kost €3,39 en bevat 10 gram. De Hello Autumn collectie is een Limited Edition en is verkrijgbaar bij de Kruidvat en de Trekpleister tot en met halverwege oktober 2014.

Ik review deze collectie van Essence deze keer niet tezamen in één artikel maar in meerdere. 

Liefs,

Elise Joanne

Er zal vanmiddag om 15:00 een tweede artikel online komen.