DSC 0240 - Essence Come To Town Quattro Eyeshadow Review

Afgelopen maandag kon je de review zien van twee lippenstiften uit de Essence Come to Town Trend Edition. Toen ik deze goed gepigmenteerde en kerstige rakkers kocht, waren de Quattro Eyeshadows al uitverkocht helaas. En toen wipte ik even een ander filiaal binnen met wel het gewenste resultaat! Ik review vandaag de Naughty or Nice Quattro Eyeshadow, eentje waarvan ik de kleuren en de samenstelling bij het zien van het persbericht al een beetje verliefd op was.

DSC 02621 - Essence Come To Town Quattro Eyeshadow Review

DSC 02341 - Essence Come To Town Quattro Eyeshadow Review

DSC 02561 - Essence Come To Town Quattro Eyeshadow Review

Er zijn twee Quattro’s te verkrijgen, de versie die je hierboven ziet met bordeaux en goud met de naam Naughty or Nice, en de groene versie met de naam van de Trend Edition zelf, Come to Town.

Normaal ben ik niet van de gouden of bordeaux kleuren, maar deze versie trok echt mijn aandacht. Het zijn allemaal glanzende varianten waar ik zelf dol op ben en hij is redelijk gevarieerd. Meestal blijf ik uit de buurt van roze/rode/paarse tinten omdat ik al snel vind dat het lijkt alsof iemand mij een klap heeft verkocht of dat ik uren heb lopen huilen.

Het palette komt in dezelfde vorm die we gewend zijn van Essence, een plastic ronde vorm met vier kleuren.

DSC 02381 - Essence Come To Town Quattro Eyeshadow Review

DSC 0316 - Essence Come To Town Quattro Eyeshadow Review

DSC 0313 - Essence Come To Town Quattro Eyeshadow Review

Zo, zie ze glanzen! Mooi kleuren, maar een matter exemplaartje erbij zou niet verkeerd zijn geweest. Wel is het enorm feestelijk. Je ziet dat de drie lichtere kleuren een en al glans zijn maar dat de bordeaux versie wat luxer/beter/subtieler is. Goede pigmentatie in ieder geval. Wel zijn ze behoorlijk poederig.

DSC 0287 - Essence Come To Town Quattro Eyeshadow Review

DSC 02891 - Essence Come To Town Quattro Eyeshadow Review

DSC 0306 - Essence Come To Town Quattro Eyeshadow Review

DSC 0281 - Essence Come To Town Quattro Eyeshadow Review

Op de foto’s draag ik tevens uit dezelfde collectie de Wrapped in Pink Lipstick. De kleuren vind ik erg mooi! En ze zijn zoals je ze ziet, vrij recht toe en recht aan. De gouden kleur is mooi als basis, de zilveren als highlighter in je binnenste ooghoek en de bordeaux kleur in perfect voor in de crease. Alleen de roze lijkt niet goed te willen pakken. Het zijn goed gepigmenteerde oogschaduws maar fall-out bijna gegarandeerd. Dus je kwast afkloppen is nodig én daarna even een poederkwast onder je ogen doorhalen. De bordeaux is de beste kleur van allemaal maar ietwat moeite met blenden heb ik wel.

DSC 02341 - Essence Come To Town Quattro Eyeshadow Review

De Essence Come To Town Quattro Eyeshadow Naughty or Nice vind ik leuk. Ik vind namelijk de kwaliteit best goed voor zo’n klein prijsje. De zilveren, gouden en bordeaux oogschaduw zijn goed gepigmenteerd en pakken ook goed uit op het oog. Ze zijn niet enorm makkelijk te blenden maar met een beetje moeite kom je ver. De kleuren zijn divers, vrolijk, feestelijk en ook best mooi. Eigenlijk voldoet hij precies aan mijn verwachting, dus ik ben zeker niet teleurgesteld! Ik heb een aantal vrij negatieve(re) reviews gelezen en ik kan niet zeggen dat ik negatief ben, eerder vrij positief zelfs. Wel zijn de oogschaduws zacht en veroorzaken ze vrij veel fall-out en het blenden gaat iets stroever. Voor het kleine prijsje vind ik het goed!

De Essence Come To Town Quattro Eyeshadow Naughty or Nice kost €2,89 en maakt deel uit van de Trend Edition die nog tot eind van deze maand verkrijgbaar is. De oogschaduws bevatten elk ongeveer 1,2 gram. (Standaard)

Liefs,

Elise Joanne