DSC 0445 800x530 - E.L.F Studio Palette Review + Kortingscode

Gebakken oogschaduws, ik heb er niet veel van. De kwaliteit vind ik namelijk altijd zo kwakkelend en ik geef simpelweg de voorkeur aan ‘normale’ oogschaduws. Toen ik het betaalbare palette van ELF vanuit mijn linkerooghoek zag, wist ik dat ik deze wilde proberen! Wellicht is het een betaalbaar pareltje. Tien kleuren, tien kansen. kijk je mee?

DSC 0433 800x530 - E.L.F Studio Palette Review + Kortingscode

DSC 0440 800x530 - E.L.F Studio Palette Review + Kortingscode

DSC 0442 800x530 - E.L.F Studio Palette Review + Kortingscode

Het Studio Palette met gebakken oogschaduws komt in een dikke zwarte plastic verpakking met spiegel. Desondanks voelt hij niet zwaar aan en is hij gemakkelijk mee te nemen. Voor extra bescherming wordt hij geleverd in een kartonnen doosje. In het palette bevinden zich tien gebakken bolletjes variërend in kleuren van nudes tot bruin en paars. Een basis palette dus! Jammer dat de oogschaduws geen namen hebben, daar ben ik toch altijd wel een sucker voor! Ik heb dit palette in de kleuren California. Er zijn in totaal drie soorten palletjes te verkrijgen.

DSC 0450 800x530 - E.L.F Studio Palette Review + Kortingscode

Swatches van de bovenste rij:

Boven 800x174 - E.L.F Studio Palette Review + KortingscodeBovenste Swatches 800x499 - E.L.F Studio Palette Review + Kortingscode

Swatches van de onderste rij:

Onder 800x171 - E.L.F Studio Palette Review + KortingscodeOnderste Swatches 800x459 - E.L.F Studio Palette Review + Kortingscode

Ik ben absoluut niet teleurgesteld in het pigment! De bovenste kleuren zijn wat lichter en kunnen prima gebruikt worden als highlighter. Enkele kleuren hebben een grovere glitter in zich maar daar is eigenlijk niks van terug te zien op je ogen. Er zitten twee matte bruine kleuren in het palette maar daar blijft het ook bij. Ikzelf vind dat geen probleem (hoera voor glans!) maar dat maakt het palette wel minder ‘compleet’. Ik heb wel behoorlijke last van fall-out bij gebakken oogschaduws en ook hier is dat niet anders. Goed aftikken die kwast dus!

De kleuren zijn goed op elkaar afgestemd voor een mooi basis palette in neutrale tinten. Je kan gaan voor een simpele ooglook met de bovenste kleuren en het op pimpen met de onderste voor een donkerdere look.

DSC 0298 800x530 - E.L.F Studio Palette Review + Kortingscode

DSC 0442 800x530 - E.L.F Studio Palette Review + Kortingscode

Ik vind dit een leuke aanwinst! De prijs is lekker betaalbaar en de pigmentatie prima. Je krijgt tien leuke kleuren die goed op elkaar zijn afgestemd. Wel is er behoorlijk veel fall-out tijdens het gebruik van de oogschaduws. Het palette is mooi vorm gegeven in een handzaam en stevig doosje met spiegel. Eigenlijk heb ik weinig te klagen! Tja, als je gebakken oogschaduws niet prefereert (wat ik normaal ook niet doe) én je ziet het liefst meer matte kleurtjes dan is dit geen palette voor jou. Ik gebruik hem sinds ik hem heb gekregen erg graag. Het is weer eens een keertje wat anders dan alleen maar dat eeuwige Sleek!

Het E.L.F Studio Palette met gebakken oogschaduws is te koop op http://www.eyeslipsface.nl en http://www.eyeslipsface.be voor €12,00. Er zijn drie varianten te koop waarvan ik het palletje California heb.

♥ Nu kan je met korting lekker shoppen bij ELF! Met de kortingscode ELISEJOANNE krijg je 20% korting op de STUDIO (professionele) lijn van E.L.F! Deze code kan je gebruiken op de .nl & de .be website. Wel dien je eerst in te loggen op je klantenaccount om de bestelling plaatsen. De kortingscode dient ingevoerd te worden in de rubriek ‘Kortingscode’ & daarna klik je op ‘toevoegen’ om de korting te activeren. Deze kortingscode is geldig tot en met 7 februari 2014! Wees dus snel en sla je slag!

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat mij is opgestuurd door een bedrijf of merk.