DSC 02941 - E.L.F. Golden Bronzer Review

De laatste E.L.F Bronzer die ik testte voor de site, was de nieuwe favoriet E.L.F. ContourBlush & Bronzing Powder. Na deze prachtige, matte, bronzer was ik in voor meer! Vandaag test ik een bronzer palette met vier kleurtjes voor een natuurlijk resultaat genaamd de E.L.F. Golden Bronzer. Weliswaar niet mat maar zeker de moeite waard om een beter kijkje te nemen.

DSC 02771 - E.L.F. Golden Bronzer Review

DSC 02901 - E.L.F. Golden Bronzer Review

De E.L.F. Bronzer Palettes komen uit de Studio-Lijn en zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurtinten.

♥Warm Bronzer
♥Cool Bronzer
♥Golden Bronzer

Voor de lichtere huidjes is het exemplaar wat ik vandaag laat zien, Golden Bronzer, het meest geschikt. Warm bronzer is voor de getinte huidjes en Cool Bronzer bevat vrij donkere kleuren voor de donkere huidjes.

DSC 02982 - E.L.F. Golden Bronzer Review

DSC 03273 - E.L.F. Golden Bronzer Review

Het palette bevat vier kleuren, die elk apart te gebruiken zijn maar voor het meest natuurlijke resultaat beter samen gebruikt kunnen worden. De meest lichte kleur zou wel, apart, als een highlighter gebruikt kunnen worden.

De kleuren zijn goed gepigmenteerd en bevatten allemaal een klein glittertje. Althans, een lichte shimmering zeker wel. Gelukkig is het resultaat daarvan niet héél goed te zien op mijn wangen want mijn liefde voor glanzende bronzers is eigenlijk niet bestaand. Als swatches lijken de kleuren vrij poederig maar in het gebruik ervan met kwast op het gezicht is daar gelukkig geen sprake van.

DSC 02128 - E.L.F. Golden Bronzer Review

DSC 02134 - E.L.F. Golden Bronzer Review

Ik heb de bronzer goed aangezet om het resultaat duidelijk te maken, voor een dagelijkse look gebruik ik wel minder. Op de bovenstaande foto’s heb ik alle kleuren gebruikt en de lichtste kleur aangezet voor wat highlighter aan de bovenkant van mijn wangen. Zolang je de meer roze kleur in het palette vermijd dan vermijd je daarmee ook de mogelijke oranje tint die anders zichtbaar wordt bij gebruik.

Van de glans is vrij weinig terug te zien op mijn wangen gelukkig! Het ziet er natuurlijk uit, geeft net even dat zongebruinde tintje aan je gezicht.

DSC 0282 - E.L.F. Golden Bronzer Review

Ik ben zeer tevreden over deze E.L.F. Golden Bronzer! Meer dan ik had verwacht omdat bij het eerste zicht er glitters in de bronzer bleken te zitten. Bij gebruik zie je vrijwel niks daarvan terug. Wel vind ik de matte bronzer uit het eerder genoemde en geteste duo product prettiger en natuurlijker maar dit palette geeft je meer keuze in kleur. Daarnaast kan de lichtste kleur dienen als een natuurlijk ogende highlighter.

E.L.F. is een prettige webshop met een heerlijk scala aan verschillende producten waar je je beauty hartje gemakkelijk mee op kan halen. De verzendkosten zijn zeker aan de hoge kant maar de prijzen van de producten compenseren dat natuurlijk enorm. En E.L.F test niet op dieren, altijd een enorm pluspunt!

De E.L.F.Golden Bronzer Palette is te koop op de website http://www.eyeslipsface.nl voor €4,00. Je krijgt dan vier kleuren met een inhoud van 12,3 gram (veel!). Deze Bronzer Palette komt uit de Studio-lijn. Dat is kwalitatief een zeer sterke lijn voor een kleine prijs.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.