DSC 03201 - Clinique Lash Powder Feathering Mascara

Clinique, een merk waar ik in het verleden enkele producten van gebruikte maar waarvan ik het gebruik de laatste jaren niet hervatte. Waarom? Geen idee, want Clinique staat bekend als een kwalitatief sterk merk in make-up en huidverzorgingsproducten. Vandaag review ik een nieuw product van dit merk, een mascara die weergaloos resultaat moet tonen met een vederlicht kwastje en weinig moeite. Ik testte de Clinique Lash Powder Feathering Mascara!

DSC 0322 - Clinique Lash Powder Feathering Mascara

De mascara komt in een simpele doch elegante huls die eigenlijk in alle eerlijkheid ‘Clinique’ uitwasemt. Het uiterlijk van het producten past perfect bij het merk.

DSC 03251 - Clinique Lash Powder Feathering Mascara

Het borsteltje en de substantie zelf is een nieuw ontwerp van Clinique wat moet zorgen voor volle en weelderige die niet klonteren. Het is een formule waarmee je prima door een regenbui kan lopen zonder er uit te zien als een panda, maar de mascara wel gemakkelijk zou kunnen verwijderen met warm water. De vederlichte formule moet dus zorgen voor vederlichte wimpertjes. Het borsteltje is vol en zacht zonder lompig te zijn.

Dames met gevoelige huidjes die snel irritatie ervaren bij gebruik van mascara zouden goed baat moeten hebben bij deze nieuwe mascara omdat hij zo mild is om te verwijderen en de substantie geen alcohol bevat, geen parfum en op allergieën is getest.

De mascara is verkrijgbaar in de kleur Black Onyx.

♥Zonder Mascara

DSC 02192 - Clinique Lash Powder Feathering Mascara

♥Met de Clinique Lash Powder Feathering Mascara

Compilatie Clinique Mascara Elisejoanne.nl - Clinique Lash Powder Feathering Mascara

De mascara is behoorlijk wennen in gebruik. Het borsteltje is inderdaad vederlicht wat er voor zorgt dat je voor je gevoel geen ‘druk’ kan zetten op je wimpers. Vaak kan je namelijk het borsteltje tegen je wimperrand aan zetten en je wimpers met kleur bedekken terwijl je het kwastje naar boven duwt. Nu is dat een stuk lastiger omdat het borsteltje zo licht is. Hiermee kom je dus niet goed bij de aanzet van de haartjes en kan je niet voor de algehele weelderige volume zorgen die het merk voor ogen had helaas. Het resultaat is niet verkeerd, maar juist het borsteltje werkt de doelstelling tegen. Je krijgt in ieder geen spinnenpoten, ook erg prettig.

De mascara houdt inderdaad bij een traantje en een miezerbuitje alles mooi op zijn plek. Bij een totale emotionele instorting in combinatie met een moesson is er geen houden aan en word je een kleine panda. Met alleen warm water krijg ik het niet allemaal goed van mijn wimpers af maar ik hoef met mijn standaard remover producten, niet veel moeite te doen om het geheel er af te halen. Pluspunt!

DSC 03271 - Clinique Lash Powder Feathering Mascara

De Clinique Lash Powder Feathering Mascara is prima mascara die een mooi resultaat geeft en gemakkelijk te verwijderen is. Hij is niet zo prettig in gebruik door het vederlichte borsteltje als dat de makers voor ogen hadden en dat is jammer. Juist het borsteltje houdt het beste resultaat tegen omdat je niet goed bij de aanzet kan komen. Hiermee zou je juist volume mee moeten creëren maar dat gebeurt nu in mindere mate. Al met al geeft hij alsnog een mooi resultaat maar het had simpelweg beter gekund. De mascara blijft goed zitten als een klein waterproof versietje maar is gemakkelijk te verwijderen met milde reiniger. Alleen met water krijg je de volgende ochtend zwarte kringetjes onder je ogen te zien.

De Clinique Lash Powder Feathering Mascara is verkrijgbaar bij de betere parfumerie voor €21,50 en bevat 5,5 ml.

Liefs,

Elise Joanne