DSC 0268 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

Afgelopen week deed ik mijn vaste rondje drogisterij, op zoek naar nieuwe producten om te reviewen. Ik zag tot mij grote vreugde een nieuwe collectie van Catrice liggen. Normaal brengt dit op zichzelf niet al te veel vreugde met zich mee, vaak genoeg laat ik de collecties links liggen, maar deze Catrice Limited Edition Nude Purism vind ik er werkelijk prachtig uit zien! Nude is hip, nude is happening, nude is ‘in’. Ik kan alvast verklappen dat ik echt heel enthousiast ben over de items die ik review uit deze collectie, kijk je mee?

DSC 0261 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

DSC 0240 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

Van de aanwezige producten kocht ik alle vier de Nail Lacquers en de Shimmer Highlighter. Alle vijf de producten vielen mij op qua kleur. De nagellakjes zijn heerlijk zoet maar draagbaar en de highlighter schreeuwde liefde met haar warm gouden tinten en spannend reliëf.

Ik vind de nude trend ontzettend leuk! Zachte en warme tinten in simpele jasjes met zoete randjes. Oef, té poëtisch denk ik.. Maar het komt er op neer dat ik de trend goed weet te waarderen. Waar ik alleen zelf de nude lippenstiften, die zo blank zijn dat het geheel ziekelijk oogt, liever vermijd maar dat is een verhaal voor een andere review.

Ik review vandaag:

♥Catrice Nude Purism – Pure Shimmer Highlighter – 5 gram – €4,59
♥Catrice Nude Purism – Nail Laquer – Taupe-less – 10 ml – €2,99
♥Catrice Nude Purism – Nail Laquer – Barely Pink – 10 ml – €2,99
♥Catrice Nude Purism – Nail Laquer – Pure Blue – 10 ml – €2,99
♥Catrice Nude Purism – Nail Laquer – Naked Brown – 10 ml – €2,99

♥Catrice Nude Purism – Pure Shimmer Highlighter – 5 gram – €4,59

DSC 0237 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

DSC 0234 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

DSC 0232 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

DSC 02271 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

DSC 0317 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

DSC 0307 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

DSC 0347 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

DSC 03751 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

De highlighter ziet er prachtig uit met haar honinggraat-reliëf. Een prachtige warme tint die mij op het eerste gezicht doet denken aan M.A.C Soft & Gentle. Hij is wel net even iets minder warm dan dat en bevat ook minder kleur. Ik vind hem zelf het meest tot zijn recht komen in combinatie met een warme blush. De foto’s doen niet goed recht aan hoe hij in het echt is jammer genoeg. Het is een prachtig dingetje die je echt een gezond snoetje geeft.

DSC 0218 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

♥Catrice Nude Purism – Nail Laquer – Taupe-less – 10 ml – €2,99

DSC 0458 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

Oef, wat een prachtige kleur! Dit is écht een nieuwe favoriet van mij. In twee (!!) dunne laagjes krijg je het bovenstaande resultaat en dat vind ik voor Catrice echt een geweldig resultaat. Een soort ‘my nails but better’ kleurtje. Bijzonder mooi!

♥Catrice Nude Purism – Nail Laquer – Barely Pink – 10 ml – €2,99

DSC 0471 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

Ook dit kleurtje vind ik prachtig mooi, maar ik realiseer mij dat je hier wel van moet houden. Het is niet barbieroze, maar de zoete versie daarvan. Zacht, pastel, vrouwelijk en schattig. Dekt wederom met twee dunne laagjes. Top!

♥Catrice Nude Purism – Nail Laquer – Pure Blue – 10 ml – €2,99

DSC 0500 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

Wauw, ook deze kleur is ontzettend leuk! Lekker aanwezig maar zoet en zacht. Dekt ook hier met twee dunne laagjes. Catrice, je hebt goed werk verricht! Dit is een kleur die ik mijzelf in het voorjaar maar vooral in de zomer vaak zie dragen.

♥Catrice Nude Purism – Nail Laquer – Naked Brown – 10 ml – €2,99

DSC 0509 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

Ik ga in herhaling vallen, maar ik doe dat met liefde. Dit kleurtje is fantastisch en hier ben ik zelf énorme fan van. Dekt deze ook met twee laagjes? Ja, zonder problemen! Dit soort kleuren vind ik fantastisch in de ‘nude’ collecties die Beautyland doorgaat en kan ik het hele jaar dragen.

DSC 0223 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

DSC 0271 - Catrice Limited Edition Nude Purism Review

De Catrice Nude Purism Collectie ligt vanaf deze week in de Kruidvat vestigingen. Hij is nog tot eind maart/ halverwege maart te koop. Deze vijf producten raad ik énorm aan. De Nail Lacquers dekken fantastisch voor zulke kleuren, staan fantastisch goed, lakken prettig en zijn het geld écht waard. Wauw, de budgetmerken zijn de laatste tijd goed bezig met hun lakjes daarom. De Shimmer Highlighter is een mooi exemplaartje, in uiterlijk en in werking ervan. Aanrader dus!

Liefs,

Elise Joanne