DSC 0419 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

Er zijn producten die je verliefd maken. Items die, bij het zien er van, je hartje even sneller doen laten kloppen door verwachting. Dit gebeurt mij niet vaak bij het kijken naar een Limited Edition van Catrice of Essence maar een enkele, dan is het raak. Vandaag review ik drie wonderschone rosé gouden lippenstiften die maar enkele weken verkrijgbaar zijn. Zou Catrice een schot in de roos hebben met deze collectie en deze items? Ik review vandaag de Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour. Kijk je mee?

DSC 0394 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

DSC 0400 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

Nu is het geen geheim dat ik dol ben op de Catrice lippenstiften, ik vind ze van goede kwaliteit en ze bevinden zich in een mooie nette huls. Deze specifieke lippenstiften komen niet in zwarte maar in glanzende en aanwezige rosé gouden exemplaren, met witte details, die zwaar aanvoelen. Ze zien er sjiek-de-friemel uit, echt hebbedingetjes!

DSC 04271 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

Producten met een detail zoals hierboven, een ingegraveerde merknaam in het product, daar ben ik echt een sucker voor. Ik kan zulke dingen enorm waarderen én het maakt het geheel nog sjieker.

DSC 0391 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

DSC 0437 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

DSC 04422 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

De drie kleuren zijn divers met nude, roze en rood. Ik review vandaag alle drie de beschikbare kleurtjes, te weten;

♥Catrice Metallure C01 Metalight
♥Catrice Metallure C02 Alluring Pink
♥Catrice Metallure C03 Alluring Red

De bruine is redelijk gepimenteerd en bevat een typisch metallic kleurtje die je niet zo snel alleen op swatch ziet. Alle drie bevatten ze een mooie glans. De roze en de rode zijn redelijk recht toe recht aan en gewoon simpele maar krachtige kleurtjes.

♥Catrice Metallure C01 Metalight

DSC 02022 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

DSC 0205 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

DSC 02122 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

Ik heb het al wel vaker gezegd en zal dat nu met veel liefde weer doen; dergelijke kleuren zijn eigenlijk te licht voor mij. Mijn eigen lipkleur komt er doorheen piepen en dat geeft rare ‘randjes’. Hoewel het bij deze nog schijnt mee te vallen vind ik het algehele effect niet mooi, zeker niet in combinatie met dit typische metallic glans. Nee, niet mijn kopje thee. Wellicht voor jou wel? Het is een prima lipstick, daar ligt het niet aan.

♥Catrice Metallure C02 Alluring Pink

DSC 0233 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

DSC 0235 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

DSC 02232 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

De perfecte roze kleur! Lekker krachtig, vrouwelijk en aanwezig. Glijdt gemakkelijk over de lippen, brengt goed aan en gaat niet in de lijntjes zitten. Ze doet haar naam eer aan.

♥Catrice Metallure C03 Alluring Red

DSC 02372 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

DSC 02394 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

DSC 02482 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

Mooi rood, simpel en elegant. Maar toch minder ‘Vavavoem!’ dan ik had gehoopt, hij mist iets aan kracht voor mijn gevoel. Wel is de pigmentatie prima en brengt hij ook gemakkelijk aan en zit hij niet in de lijntjes.

DSC 0410 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

DSC 0413 - Catrice Limited Edition Metallure Lip Colour Review

Een leuk stel nieuwe kleurtjes die Catrice heeft ontwikkeld in deze Limited Edition Metallure collectie. Wellicht is de buitenkant aantrekkelijker dan de binnenkant. De bruine versie is niet geheel mijn smaak, hij staat mij minder mooi en ik vind de kleur in het algemeen minder aantrekkelijk. De roze versie is prachtig en staat fantastisch bij vrijwel iedere vrouw. De rode rakker had wat krachtiger mogen zijn maar een teleurstelling is zij zeker niet. De lippenstiften zijn mooi vormgegeven en over het algemeen van goede kwaliteit. De kleuren brengen goed aan, vrij zacht zonder té romig te zijn. Ze bevatten allemaal een glans zonder overdreven glanzend te ogen, dat kan een kleur goedkoop maken. De roze overleeft een maaltijd zeer goed, de andere twee wat minder. Ze blijven enkele uren mooi zitten stralen. Het zijn simpele lipkleuren, zonder gedoe of gedonder, die een mooie basis vormen.

De Catrice Limited Edition Metallure Lip Colours kosten €4,99 per stuk, zijn nog enkele weken verkrijgbaar (LE) en bevatten elk 3,5 gram. Ze zijn te koop bij elke Kruidvat en Trekpleister met een Catrice schap.

Liefs,

Elise Joanne