DSC 6255 800x530 - Catrice Blush Artist Shading Palette Review

Hij lag al een tijdje in de kast, prominent naar mij te staren en rustig te wachten tot ik hem eindelijk zou behandelen. De tijd is eindelijk gekomen, ik review vandaag de Catrice Blush Artist Shading Palette, een trio blush setje die één en al vrolijkheid uitstraalt. Er zijn meerdere Artist Shading Palette, deze sprak mij het meeste aan met haar roze en ook perziktinten. Kijk je mee?

DSC 6225 800x530 - Catrice Blush Artist Shading Palette Review

DSC 6246 800x530 - Catrice Blush Artist Shading Palette Review

Het palette bevat dus drie kleuren, een roze rint, een perzik en een warme highlighter. Een prima setje zo samen op het oog. Vrolijk, relatief divers maar ook simpel. De blushes zitten in een langwerpig en doorzichtig doosje. Ook hierbij moet ik zeggen dat het vrij simpel is maar voelt niet zo goedkoop aan als dat je zou denken gelukkig, het is een prima stevig doosje. Deze trio heet CORALL I NEED, hij heeft nog 2 andere zusjes, de ene feller en donkerder de andere koeler en paarser.

DSC 6257 800x530 - Catrice Blush Artist Shading Palette Review

De drie tinten op een rijtje. Grappig, de roze tint is een stuk meer fuchsia wanneer je hem swatcht dan dat hij zo oogt in het doosje. De middelste tint is weer een stukje zachter en minder ‘rood’. De highlighter heeft een poederige parelmoer basis met zachtroze, eentje die dus niet alleen glans maar ook kleur afgeeft.

DSC 7867 800x530 - Catrice Blush Artist Shading Palette Review

DSC 7873 800x530 - Catrice Blush Artist Shading Palette Review

DSC 7881 800x530 1 - Catrice Blush Artist Shading Palette Review

Ik vind dergelijke palettes altijd het mooiste als je ze in combinatie met elkaar gebruikt, vaak komen ze dan beter tot hun recht. En omdat ze heel dichtbij elkaar zitten kan je prima met je kwast over allemaal heen. Nu heb ik wel de middelste iets onderaan, de linker in het midden en de highlighter op de jukbeenderen aangezet. Vrolijk, speels en heel vrouwelijk! Niet heel bijzonder maar wel leuk, indien je hem niet te veel aanzet ook erg mooi. Pas wel op met aanbrengen want ze zijn vrij gepigmenteerd en de ‘highlighter’ is behoorlijk poederig. De blushes werken wel prima en het is een leuk setje, ik heb er weinig verkeerds over te melden. Prima prijsje ook!

De Catrice Blush Artist Shading Palette kost €4,99, is te koop bij de Kruidvat en zit in het vaste assortiment.

Liefs,

Elise Joanne