DSC 0448 - Art Deco Magic Fix (Lipstick Sealer) Review

Lippenstift die bijgewerkt moet worden na elke maaltijd en waarbij je om de paar minuten moet checken of het nog wel op de juiste plek zit en niet halverwege je kin; mega irritatiefactortje. Nu heeft Art Deco een Magic Fix die je lippenstift sealed om er voor te zorgen dat hij perfect blijft zitten, de gehele dag. Klinkt dat (te) mooi om waar te zijn? Kijk dan mee naar mijn review!

DSC 0443 - Art Deco Magic Fix (Lipstick Sealer) Review

DSC 04491 - Art Deco Magic Fix (Lipstick Sealer) Review

De Art Deco Magic Fix (Lipstick Sealer) komt in een kartonnen verpakking met daarin het kleine plastic (?) flesje. De substantie is waterig en wordt aangebracht door middel van het kwastje wat aan de dop vast zit.

De bedoeling is dat je je lippenstift aanbrengt zoals je gewend bent en dit laat drogen aan de lucht. Wel is het verstandig even de overtollige kleur weg te happen met een doekje. Hierna pak je de Magic Fix en breng je met het kwastje een dun laagje op je net gestifte lippen aan. Wel het kwastje goed schoonmaken naderhand indien nodig!

DSC 0451 - Art Deco Magic Fix (Lipstick Sealer) Review

DSC 01971 - Art Deco Magic Fix (Lipstick Sealer) Review

Oeh..! Er zit enorm veel alcohol in het flesje waardoor het aanbrengen gepaard gaat met enorm tintelingen op de lippen. Dit is normaal volgens de verpakking en moet na enkele seconden verdwijnen. Het is op het randje van onprettig deze zogenaamde tintelingen, je kan ze eerder kleine steekjes noemen. Het is niet zodanig pijnlijk dat je het er af wil halen maar prettig is het niet. Je hebt maar een klein beetje nodig om je gehele lippen te bedekken. Je moet je mond een stukje open houden om het product goed te laten sealen en drogen op je lippen. Na een minuut is het droog en zijn de onaangename tintelingen ook weg.

DSC 0195 - Art Deco Magic Fix (Lipstick Sealer) Review

Ik heb deze dag alles gedaan wat ik normaal zou doen én wat extra omdat ik het product goed wilde testen! Thee drinken, pizza eten, Boris uitgebreid begroeten na zijn werk; alles in de naam van beauty en reviewen van producten. De lippenstift hield het goed uit totdat ik daadwerkelijk maaltijden ging eten; toen hield hij het net zo lang vol als iedere andere lippenstift zou doen. Wel heb ik het idee dat hij er voor zorgt dat mijn lippenstift mooier blijft tot die tijd; hij zorgt dat mijn lippenstift minder snel tot niet vervaagt of uitloopt en rare randen gaat vertonen. Dat is zeker een pluspunt! Wel droogt het mijn lippen uit, ook bij lippenstiften die heel zacht en voedend zijn, zoals het exemplaar op de foto’s (M.A.C. Pink Nouveau).

DSC 0443 - Art Deco Magic Fix (Lipstick Sealer) Review

Wat is precies mijn eindconclusie? Nou, de Art Deco Magic Fix (Lipstick Sealer) is geen verkeerd product. Hij zorgt er namelijk voor dat mijn lippenstift egaal blijft voor meerdere uren zonder te vervagen of uit te lopen. Dit is een zéér groot pluspunt. Maar hij overleeft een stevige maaltijd net zo min als dat een lippenstift dat normaal zou doen. Ik had in alle eerlijkheid ook niet anders verwacht. Het aanbrengen vind ik geen pretje vanwege de alcohol die moet verdampen en de tintelingen die het met zich meebrengt. Ik zie er altijd een beetje tegenop! Daarnaast droogt hij mijn lippen behoorlijk uit. Verwacht geen wonderen van dit product maar eerder een klein helpend handje.

De Art Deco Magix Fix (Lipstick Sealer) is te koop bij de Douglas voor €13,95 en bevat 5 ml. Dit laatste klinkt weinig maar daar kan je zeer lang mee doen!

Liefs,

Elise Joanne

Het product in deze review is opgestuurd door een bedrijf en/of merk.