Douglas lijstje Elisejoanne.nl 2069x893 - Make-up & verzorgingslijstje - favorieten & wensen!

Ik heb weer eens een verlanglijstje gemaakt met prachtige producten, items die ik ken en graag opnieuw zou willen aanschaffen of producten waar ik gewoon enorm benieuwd naar ben. Een webshop-shoplogje maar dan met make-up, parfum en verzorging. Kijk je mee?

Ik begin meteen met het opvallende palette van M.A.C Cosmetics. Een kanjer van een item, twaalf warme kleuren die een en al schoonheid uitstralen. Ik was aan het neuzen via de webshop van Douglas en kwam ‘m tegen toen ik naar de video keek van make-up artist Giana Alfons. Zij maakte een ‘Virtual Date Night Look‘ en zou willen dat ik zo kundig was met dergelijke kleuren. Dit palette is een limited edition uit de M.A.C Art Library collectie, hij kost €45,- en is dus een beperkte tijd verkrijgbaar.

Dan naar onderen, de mascara van Esteé Lauder, om precies te zijn de Sumptuous Extreme Mascara voor het prijsje van €35,-. En dat is geen kattenpis zeg ik in alle eerlijkheid, zeker omdat ik meerdere mascara’s heb voor een tiende van die prijs die ook erg goed werken. Maar Estée Lauder – en Lancôme trouwens – is een merk dat ik altijd erg fijn heb gevonden en als ik een geldboompje in de tuin had dan zou mijn gehele collectie uit items van dit merk (of beide merken) bestaan.

Dan door naar een prachtige lipstick van M.A.C Cosmetics. Vrijwel alle lipsticks die ik graag aanbreng zijn van dit merk, en de matte versies blijven favoriet. Ik heb zo’n twaalf kleuren maar déze nog niet en ik denk dat hij mij verrekte goed zou staan. Een kleur die iedereen zou staan denk ik, een tint die je elke dag, elk seizoen, voor elke gelegenheid aan kan brengen. Kijk, daar hou ik van! Dit is Soar Matte Lipstick en kost €20,-.

Door naar de parfum die ik al máánden wil maar van mijzelf niet mag kopen. Ik heb nog genoeg en ik ben immers niet jarig, haha. Hoewel ik hem wel hoop voor mijn verjaardag te krijgen deze zomer! Dit is de Narciso Rodriguez Poudrée Eau de Parfum en een prijzig rakkertje; voor 30 ml betaal je al snel zo’n €60,-. Autsj.. Maar hij ruikt zálig! Licht, tikkie bloemig, zacht, diep en vrouwelijk.

Douglas lijstje Elisejoanne.nl 2069x893 - Make-up & verzorgingslijstje - favorieten & wensen!

Ik heb mijn favoriete CC Cream van Max Factor nog steeds trouw in mijn lade liggen, ik koop al járen dit product. Maar als ik een keertje een andere ‘foundation’ wil leren kennen dan is dat wel de Estée Lauder Double Wear versie, ik hoor hier namelijk énorm goede dingen over! Zacht, licht, dekkend en water-proof. Geen plakkaat, geen oranje strepen en niet té matterend. Klinkt veelbelovend toch? Ik zou hem wel eens beter willen leren kennen! Hij kost €50,-.

Dan de oogcrème van Estée Lauder, een zaligheid in een potje. Echt, heus, geloof mij. Ik vind oogcrèmes sowieso echt het absolute einde (werkt als een tiet, serieus) maar deze is echt heel prettig. Werkt verkoelend, ruikt zálig en zorgt dat mijn wallen minder prominent worden, de blauwe gloed afneemt en mijn huid strakker wordt getrokken. Het effect is niet van enorm lange duur maar ik merk echt verschil wanneer ik weken achtereen dit product gebruik of wanneer ik dat niet doe. Dit is de Estée Lauder Time Zone oogcrème en kost €66,95. Ja, AUW!

Dan de Chanel schoonheid, ook zo’n kleur lippenstift die meerdere mensen goed zal staan en die je op kan doen voor en naar elke gelegenheid. Dit is de Chanel Rouge Allure Velvet in de kleur La Raffinée en kost €37,75.

Als laatste een minder duur merk maar absoluut evenzo fijn als de meeste eerdere genoemde. Dit product, de handbalsem van Rituals is – zeker in deze tijd – een aanrader. Hij is súper dik, net vaseline qua substantie, maar vergis je niet; hij trekt rázendsnel in en maakt een einde aan droge klauwen. Boris gebruikt hem ook heel graag, hij wast zijn handen nog tien keer meer vanwege zijn werk en dit is het enige product wat goed genoeg werkt. Dit is de handbalsem in de geur Ritual of Sakura, een van mijn favoriete geuren. Normaliter kost hij een tientje!

Wegdromen bij mooie producten mag bij tijd en wijle toch? En misschien raak jij wel geinspireerd!

Liefs,

Elise Joanne