DSC 01991 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

Witte lotus, bloemenrituelen, verre landen en mystieke geuren; Rituals komt met een nieuwe Limited Edition Collectie voor aankomende lente en zomer met al deze kenmerken in één en dezelfde verpakking. Ik ben een enorme fan van de Rituals en alle prachtige geuren die zij weten voort te brengen dus mijn enthousiasme wegens deze nieuwe collectie was dan ook buitensporig groot! Kijk je mee naar de beschikbare items, de foto’s en mijn review?

DSC 0258 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

DSC 02522 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

DSC 0222 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

Deze nieuwe LE collectie van Rituals bevat vijf producten waarvan ik er twee gekregen heb om te reviewen vandaag. Deze vijf producten zijn:

♥ Lotus Shimmer – Body Cream €16,00
♥ Summer Bliss – Douche Olie €8,50
♥ Flower Shower – Douche Foam €8,00
♥ Indian Blossom – Geurstokjes €23,50
♥ Lotus Secret – Geurkaars €17,50

Ik heb mijn twee favoriete producten gekregen: Lotus Shimmer en Flower Shower. Beide producten zijn geprijsd zoals we het gewend zijn van de Rituals: een tikkeltje prijzig maar het is het oh zo waard.

De geurcombinatie is die van Witte Lotus & Bergamot. De witte lotus doet mij denken aan de andere ‘witte’ geursensatie van Rituals genaamd de Rice Milk. Zacht & vol en fris & warm tegelijkertijd. De bergamot zorgt voor een kruidige noot in het geheel. Eentje die van mij persoonlijk achterwege had mogen blijven. Wel gaat deze geur frappant genoeg snel weg bij beide producten! Zodra je de producten opsmeert komt de geur van Bergamot je tegemoet maar de geur van witte lotus maakt daar snel plaats voor en blijft enorm goed hangen.

♥ Lotus Shimmer – Body Cream (with a shimmering effect)  €16,00 200 ml

DSC 02031 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

DSC 0209 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

DSC 0217 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

DSC 0232 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

DSC 02331 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

DSC 02421 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

Héérlijk vol en zacht de substantie uit deze waanzinnig mooie pot! De koperen details zijn zeer chique in combinatie met de frisse groene en gele accenten. De Body Cream heeft een licht shimmerend effect wanneer je het product aanbrengt maar die shimmering verdwijnt na een tijdje. Wel een leuk detail! Het is gewoonweg een pot vol lobbige heerlijkheid waarbij de geur weergaloos is. Perfect voor de aankomende maanden.

De ingrediënten zijn nooit echt om trots over naar huis te schrijven. Er zit altijd behoorlijk wat alcohol en parfum in de prachtige potten. Wel zitten er genoeg dingen in die dan wel weer echt lekker zijn zoals shea boter, vitamine E en allerlei oliën.

♥ Flower Shower – Douche Foam €8,00 200 ml.

DSC 02633 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

DSC 02701 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

DSC 02721 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

DSC 02772 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

DSC 02931 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

DSC 0299 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

Als je mij midden in de nacht vraagt of ik mij wil omwentelen met de zachte schuim van een Douche Foam afkomstig van een Rituals winkel dan zeg – nee juich!-  ik met liefde ‘Ja!’. Geen andere winkel dan de Rituals is zo goed in het maken van deze fantastische foams en ik heb er onderhand al velen getest. De schuim word meteen wit na belanden op de huid. Met een klein poefje kan je je gehele bovenlichaam met gemak bedekken.

Ook deze ingrediënten zijn niet helemaal top met de SLES, parfum en alcohol. Bepaal voor jezelf of dat een struikelblok gaat zijn bij het aanschaffen van deze producten.

DSC 02522 - Rituals Limited Edition: Flowers Of India

Wat een leuke frisse collectie van Rituals voor deze tijd van het jaar! Ik ben persoonlijk geen fan van de bergamot maar gelukkig voor mij verdwijnt die geur relatief snel na gebruikt van beide producten. De ingrediënten zijn deels verzorgend en deels onnodig. Maak altijd voor jezelf de keuze of alcohol, parfum, parabenen, SLES/SLS etc een storende factor zal zijn wat jou tegen kan houden in het kopen. De verpakkingen zijn daarnaast ook echte pareltjes met de kleurencombinatie en de rose gouden details op een witte basis.

Het zal vast niet schokkend zijn dat ik zeker tevreden ben over deze nieuwe LE lijn van Rituals. Ik hoop dat ik duidelijk heb kunnen maken wat de min- en de pluspunten zouden kunnen zijn bij deze producten. Wat je altijd voor jezelf moet bekijken is of de geur iets is wat je lekker vindt en wat jouw aanspreekt. Ga naar de Rituals en beleef de geurencombinatie zelf!

De Rituals Limited Edition: Flowers Of India collectie is te koop vanaf 31 maart 2014. Hij zal zeker enkele maanden verkrijgbaar blijven.

♥ Wat vinden jullie? Rennen, rennen, rennen naar de winkel of niet helemaal jouw koppie thee?

Liefs,

Elise Joanne