DSC_0215

Er zijn nog ontzettend veel merken waar ik graag producten van zou willen testen voor de site. Het leuke van perspakketjes is dat je nog wel eens producten thuisgestuurd krijgt van merken die al een aardig tijdje op je lijstje stonden en warempel! het zit in de doos. Vandaag de review van het nieuwe product van Origins, de Origins Ginzing Refreshing Scrub Cleanser. Een product dat een reiniger én een scrub in één product is. Ik ben benieuwd! Kijk je mee?

DSC_0227

DSC_0500

Deze reiniger en scrub komt in een hele cleane oranje verpakking, lekker fel en opvallend maar ook klassiek. De witte hygiënische klikdop vind ik praktisch en in een dergelijke verpakking zie ik het liefst mijn scrub verschijnen.

DSC_0228

Er zitten geen verkeerde ingrediënten in deze tube! Lekkere jojoba olie, grapefruit olie, citroen olie en pepermuntolie. Er zit geen SLS, parabenen en minerale olie in deze scrub; helemaal top!

DSC_0222

DSC_0506

In de scrub zitten cafeïne deeltjes om je huid echt die verfrissing te geven die het nodig heeft. De scrub zelf is heel zacht maar niet poezelig (dat woord gebruik ik graag). Door de substantie reinig je je gezicht grondig maar exfolieer je hem tegelijkertijd. Op de bovenstaande foto zie je kleine gouden deeltjes zitten wat de scrubkorreltjes zijn. Het geheel geeft echt een verfrissend gevoel en door de fijne olieen geeft het wel een prettig gevoel. Ik word er een stuk wakkerder van in ieder geval in de ochtend. Vaak heb ik ook zo’n product nodig om mij fris en fruitig te voelen en van start te gaan want ik ben absoluut geen ochtendmens. De geur zorgt mede voor dat verfrissende gevoel; hij ruikt heel prettig naar warme sinaasappel!

Je kan de reiniger en scrub prima iedere dag gebruiken en is geschikt voor vrijwel alle huidtypen. Ik heb geen overdreven gevoelige huid maar wel eentje waar met zorg mee om gegaan moet worden. Ik kan hem prima op dagelijkse basis gebruiken zonder dat het mijn huid uitdroogt.

DSC_0221

Ik ben positief verrast door deze, op het eerste gezicht, simpele scrub. Want het is meer dan een scrub, het is een gezichtsreiniger. Prima elke dag te gebruiken zonder nadelige effecten zoals een droge huid. Hij is verfrissend, zacht en kalmerend. Hij geeft na gebruik een bepaalde gloed over je gezicht, het ‘staat’ simpelweg heel gezond. Het is geen goedkoop product maar gelukkig is het eentje waar je lang genoeg mee kan doen om de waarde er goed uit te halen. Tel daarbij op dat het een kwalitatief sterk product is met fijne ingrediënten en geen rotzooi, en je hebt een winnaar.

Origins is exclusief verkrijgbaar bij de Douglas. Een tube Origins Ginzing Refreshing Scrub Cleanser bevat 150 ml en kost €19,50.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.