DSC 02941 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

Ik heb al eerder geschreven over succesvolle collecties van Therme. Elke paar maanden komen er namelijk, van dit merk, nieuwe producten uit in een ander geurtje of ‘thema’. Vandaag review ik producten die moeten zorgen voor een rustgevend momentje, even een ‘balansje’ tussen alle drukke momenten van de dag. De nieuwe Therme Ayurveda Balance collectie bevat 3 producten om dat mogelijk te maken, met verzorgende ingrediënten en zachte producten voor een gehydrateerde en verzorgde huid. Kijk je mee?

DSC 0312 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

De drie producten komen in het bekende jasje van Therme, de basis is namelijk wit en de vormen passend bij de producten. Deze collectie is in een paars jasje gestoken met andere felle kleuren om het geheel in een boeddhistische stijl te steken. Allerminst saai, want ‘Balance’ hoeft niet gepaard te gaan met saaie kleuren dacht Therme wellicht. Gelijk hebben ze!

De Ayurveda is een eeuwenoude Indiase geneeskunde, waarbij de nadruk ligt op het in balans brengen van lichaam en geest door middel van voeding, meditatie en intens ontspannende lichaamsbehandelingen. De THERME Ayurveda Wereldkuur is ontwikkeld om geestelijke en lichamelijke ontspanning te stimuleren door middel van spirituele kuurproducten met de mysterieus, kruidige en lichtzoete aroma’s

De drie producten zal ik hieronder elk apart behandelen.

♥Therme Ayurveda Balance Shower Gel 200 ml €4,57

DSC 0262 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

DSC 02651 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

DSC 02671 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

DSC 03091 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

De Shower Gel komt in een grote tube met een praktische klikdop. De substantie zelf is doorzichtig en glad, zelfs een beetje ‘gelei’ achtig. Het geheel schuimt heerlijk en binnen enkele seconden heb je je bovenlichaam bedekt met een kleine hoeveelheid. De geur is heerlijk zacht en rijk zonder dominant of overheersend te zijn. Het heeft een typische aardse geur die van het sandelhout komt met een licht parfum geur door de amber. Heerlijk! De ingrediënten zien er prima uit op de SLES na. Dit zorgt dan dus wel weer voor het volle schuim.

♥Therme Ayurveda Balance Body Butter 250 gram €9,10

DSC 0254 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

DSC 02721 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

DSC 02761 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

DSC 02782 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

DSC 0280 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

DSC 0287 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

Een grote pot met volle zachte goedheid, dat is wat je krijgt. Deze geur is bijna hetzelfde als de Shower Gel, maar iets zoeter in de basis door de aanwezige patchouli. Daarnaast zit er een klein zuurtje in door een subtiele touch van sinaasappel. Ik ben zelf dol op de Therme Body Butters, ze zijn zacht, hydraterend, heerlijk subtiel geurend, drogen snel in én verzorgd mijn droge huid goed. Ik heb ook hier geen andere mening over deze collectie dan hetgeen hierboven aangegeven. In de Body Butter zit een heerlijk hoeveelheid shea boter, precies zoals we het graag zien natuurlijk. Dit zorgt ervoor dat de boter zo zacht aanvoelt. Wel zit er een klein beetje parfum in. Niet genoeg om voor mij nadelig te zijn maar ik weet dat enkele lezeressen hier niet tegen kunnen. Prima prijsje ook voor zo’n grote pot die rijkelijk gevuld is!

♥Therme Ayurveda Balance Massage Oil 125 ml €8,08

DSC 02492 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

DSC 02581 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

DSC 03021 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

DSC 0298 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

Ik gebruik standaard twee soorten massage-olie, eentje zoals je hierboven ziet maar dan van de Rituals, en eentje in vaste vorm van de Lush. Wat ik zoek in een massage product is een heerlijk zachte én rijke geur die snel zich laat ervaren tot een hete was wat goed over de huid glijdt. Deze versie komt in een praktische spuitfles, ook nog een lekker hygiënisch. Daarnaast ziet het er wat chiquer uit dan de rest van de producten omdat je de gouden vloeistof door de plastic fles heen kan zien. Hij heeft een aardse ‘houterige’ geur door de sandelhout. Verstandig dat ze maar één dominante geur hebben gekozen, het geheel kan anders afleidend zijn, niet rustgevend. Zelf had er van mij wel wat patchouli doorheen gemogen om het geheel wat dimensionaler te maken. Er zitten veel verschillende oliën in deze fles, geen ingrediënten die ik als ‘verkeerd’ zou omschrijven. Ook hier is het prijsje zeer redelijk, zeker omdat je onmeunig lang doet met deze hoeveelheid.

DSC 02761 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

DSC 0312 - Nieuwe Therme Ayurveda Balance Producten

Tja, ik kan niet anders zeggen dan dat ik wéér tevreden ben over deze collectie van Therme! De kwaliteit versus prijs is ook altijd zeer redelijk. Fijne ingrediënten, er zit in wat je er ook van mag verwachten. De geuren zijn rijk, warm en zacht, zeer passend bij het thema ‘Balance’. Hier ben ik blij mee, vaak gaan dergelijke thema’s gepaard met zeer kruidige noten die ik allesbehalve weet te waarderen. Vooral de Body Butter is weer een favoriet voor mij. De Shower Gel is prettig in gebruik en een mooie aanvulling, en de massage-olie is een blijvertje voor mij.

De Therme Ayurveda Balance Collectie is al verkrijgbaar bij drogisterijen.

Liefs,

Elise Joanne

De producten in deze review zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.