DSC 04682 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

Rituals heeft een aantal nieuwe producten uit de welbekende Ayurveda collectie in een vernieuwd jasje gestoken. Ook zijn er enkele nieuwe producten in het assortiment bijgekomen. Nu mijn liefde voor Rituals steevast trouw blijft bestaan, werd het tijd voor een review van twee producten; de Himalaya Salt Scrub & de Yogi Flow Foaming Shower Gel Sensation. Kijk je mee?

DSC 0464 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

De Ayurveda Scrub, Shanti Shower doucheolie en Chakra Water bed & body mist zijn nieuwe producten in het assortiment, de rest heeft een nieuwe verpakking gekregen. Ik review twee producten uit de laatste categorie. Beide producten zijn voor mij in ieder geval wel ‘nieuw’ aangezien ik ze nog nooit eerder had gekocht/gekregen en dus ook nog niet eerder op de site heb behandelt.

♥De Himalaya Sweet Almond Oil & Indian Rose Purifying Salt Scrub

DSC 0429 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

DSC 0422 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

DSC 0431 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

Deze enorm grote zware pot is in een bronzen jasje gestoken met gouden details; het ziet er mooi en elegant uit. Het meest belangrijke ‘vernieuwde’ detail is de 80% meer inhoud die deze scrub heeft gekregen! Het is een grove zout scrub in een laagje olie.

DSC 0434 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

DSC 0436 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

Omdat het een zoustscrub betreft is het hoofdbestanddeel dan ook zout (eerste rij). Er zit parfum in deze scrub (derde rij) en voor de rest hele fijne bestanddelen zoals arganolie, macademia olie, olijfolie, jojoba olie, rozenolie, pepermunt extract en lekkere Vitamine E. Absoluut geen verkeerde ingrediëntenlijst!

DSC 0439 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

DSC 04471 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

DSC 0455 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

Er ligt een klein laagje olie op de scrubkorreltjes; even goed mengen voordat je het gebruikt, dat geeft de meest prettige werking. De scrub heeft een lichtoranje gloed en bevat kleine rode puntjes. Hij heeft een heerlijke werking; absoluut niet poezelig te noemen maar ook niet dusdanig grof dat hij onprettig ‘scrubt’. De geur is fantastisch rijk maar moeilijk te plaatsen; zacht, warm en lichtelijk rozengeur-achtig. Hij werk erg prettig en laat een klein olie laagje achter op de huid.

♥De Yogi Flow Indian Rose & Sweet Almond Oil Foaming Shower Gel Sensation

DSC 0475 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

DSC 0474 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

Deze foaming showergel komt in een mooie felroze bus met oranje details; simpel maar opvallend en mooi!

DSC 0471 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

Natuurlijk bevat dit product SLES. Dit is niet vreemd want een Shower Foam zonder SLES betekent een product wat voor geen meter wil schuimen! Hij weet dus zo goed te schuimen vanwege dit ingrediënt. Ook zit er wat parfum in dit product verwerkt. Daarnaast natuurlijk amandelolie en rozenolie.

DSC 0480 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

DSC 0486 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

DSC 0489 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

Eigenlijk was ik stiekem al fan van dit product zonder het te hoeven gebruiken. Ik weet dat de schuim en de werking bij alle Rituals Shower Foams geweldig zijn namelijk! Maar deze geur is waanzinnig lekker fris en toch een beetje warm vanwege de bloemige geur. De rozengeur komt in eerste instantie sterk naar voren maar zwakt af naar mate je het product uitwrijft op je lichaam. Met een kleine druk op de spuitbus komt er genoeg substantie om je bovenlichaam te bedekken.

DSC 0490 - Nieuwe Rituals Ayurveda Producten: Scrub & Douche Foam Review

Ik ben tevreden over deze vernieuwde producten van Rituals! De Himalaya Salt Scrub geeft een heerlijke werking vanwege de zoutkorrel met het kleine olie laagje voor de verzorging. De Yogi Flow Foaming Shower Gel Sensation is simpelweg fantastisch, alleen al vanwege de werking maar de geur is hetgeen wat het hem doet; echt een sensatie onder de douche. De prijzen zijn goed in verhouding met de kwaliteit. Dit is zeker het geval bij de zoutscrub; vanwege de immense hoeveelheid die je er nu bij krijgt kan je hier maanden mee doen.

De Himalaya Salt Scrub bevat 450 gram en kost €18,50. De Yogi Flow Foaming Shower Gel Sensation bevat 200 ml en kost €8,00. Natuurlijk verkrijgbaar bij een Rituals vestiging bij jou in de beurt.

Liefs,

Elise Joanne

 Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.