DSC 0246 - Nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend Review

Vandaag een review van een voor mij onbekend merk! Apart, want het bewuste merk van vandaag, Melkmeisje bestaat toch echt al sinds 1879 en heeft menig vrouwenhoofd op hol gemaakt al generaties lang. Blijkbaar zijn de producten ook nog eens lekker gemakkelijk verkrijgbaar bij verschillende supermarkten en drogisterijen. Een lekker Hollands merk met nieuwe producten voor onder de douche. Ik review vandaag de Melk Meisje Douche Foams Verfrissend Waterlelie & Zeemineralen en Verzorgend Magnolia & Sandelhout.

DSC 0243 - Nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend Review

DSC 0251 - Nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend Review

De samenstelling van de nieuwe Melkmeisje Douche Foams is, net als alle producten uit de lijn, 100% zacht en zuiver en verrijkt met melkproteïnen. De vochtregulerende, fluweelzachte formules bevatten milde ingrediënten voor extra verzorging van de huid. Er is een keuze uit twee verschillende soorten. Melkmeisje Douche Foam Verzorgend ruikt onweerstaanbaar naar Magnolia & Sandelhout. Melkmeisje Douche Foam Verfrissend verzorgt en verfrist je huid met de geur van Waterlelie & Zeemineralen.

De twee producten zijn ‘nieuw’ in de Melkmeisje schappen en zijn een toevoeging op de douchegels die al geruime tijd beschikbaar zijn. Er zijn nu onderhand bad- en douchecrèmes, bodylotions en crème zeepjes verkrijgbaar. Deze Douche Foams zijn daar nu aan toegevoegd. Het uiterlijk van de flessen vind ik enorm mooi! Echt heel clean, lekker Hollands en recht toe recht aan; simpel maar doeltreffend en elegant.

Melkmeisje Douche Foams zijn:

♥Vochtregulerend
♥Dermatologisch getest
♥Huidvriendelijk
♥Vrij van kleurstoffen
♥Vrij van parabenen

DSC 0253 - Nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend Review

♥Melk Meisje Douche Foam Verfrissend Waterlelie & Zeemineralen

DSC 02382 - Nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend Review

DSC 0268 - Nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend Review

DSC 0266 - Nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend Review

Er zit behoorlijk wat SLES in deze fles, wat er dus ook voor zorgt dat het zo weldadig schuimt. Het staat als bijna het eerste op de ingrediëntenlijst, dat zegt helaas wat. Bepaal voor jezelf of dat een minpunt is. Daarnaast zit er wat alcohol in.

DSC 0291 - Nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend Review

DSC 0284 - Nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend Review

DSC 0288 - Nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend Review

Wauw! Dit schuim is zo enorm rijk en weldadig! Het geeft een geweldig luxe gevoel onder de douche. Ik ken geen merk wat zoveel schuim afgeeft met zo’n klein beetje hoeveelheid substantie. De geur is heerlijk fris en zacht, en dat is een vrij unieke combinatie. Je ruikt de waterlelie heel subtiel en de geur blijft lekker hangen op de huid zonder dominant te zijn.

♥Melk Meisje Douche Foam Verzorgend Magnolia & Sandelhout

DSC 02382 - Nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend Review

DSC 0258 - Nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend Review

DSC 0262 - Nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend Review

Ook in deze bus zit veel SLES en wat alcohol.

DSC 0288 - Nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend Review

Ook deze Douche Foam geeft een heerlijk schuim, het is oprecht even genieten onder de douche. Geen douchegel weet dat ‘gevoel’ te evenaren. Ik ben dan ook groot fan van dergelijke foams. De geur van deze versie is minder fris dan haar zusje maar wat zoeter, warmer en bloemiger. De opdruk verzorgend past hier dus ook goed bij. Deze geur is dan ook een stukje dominanter dan blauwe versie en blijft ook langer hanger.

DSC 0243 - Nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend Review

Ik ben fan! De nieuwe Melkmeisje Douche Foams Verfrissend & Verzorgend zijn ontzettend leuk vormgegeven, helemaal passend bij het merk van eigen bodem dat het is. Ja, er zit SLES in deze flessen, maar zonder kan je ook geen fatsoenlijke foams creëren. Ik ben altijd enorm genieter geweest van de Rituals Douche Foams omdat ze zo rijk waren in schuim, verzorging en geur. Rituals is enorm moeilijk te evenaren en ik ben, zoals jullie onderhand wel weten, altijd op zoek naar andere merken die mij net zo enthousiast weten te maken. Melkmeisje is dat grandioos gelukt! Vooral Waterlelie & Zeemineralen vind ik een waar succes; die geur past perfect bij mij. Magnolia & Sandelhout is een stukje bloemiger en dominanter qua geur maar even rijk en lekker om te gebruiken. Van mij mogen ze nog meer geuren creëren! Pas wel even op bij de eerste keer dat je het gebruikt; er staat zo enorm veel druk op de flessen dat ik de eerste keer mijn gehele muur onder spoot. Hilarisch(!) maar zonde van het product. En dat prijsje is echt waanzinnig scherp!

De Melk Meisje Douche Foams Verfrissend Waterlelie & Zeemineralen en Verzorgend Magnolia & Sandelhout bevatten 200 ml per stuk, kosten €3,49 (!) en zijn te koop bij je lokale supermarkt en drogisterijen.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.