DSC 4781 - Nieuwe Kruidvat Sensitive 3 in 1 Micellair Reinigingswater

Micellair reinigingswater, onderhand is het een populair product! We kennen de versies van Garnier en Biodermal, maar nu komt ook onze eigen vertrouwde Kruidvat met een versie, hoe leuk is dat? Lekker budget ook! Ik review vandaag de nieuwe Kruidvat Sensitive 3 in 1 Micellair Reinigingswater. Kijk je mee?

DSC 4792 - Nieuwe Kruidvat Sensitive 3 in 1 Micellair Reinigingswater

DSC 4787 - Nieuwe Kruidvat Sensitive 3 in 1 Micellair Reinigingswater

DSC 4795 - Nieuwe Kruidvat Sensitive 3 in 1 Micellair Reinigingswater

Het fijne van een dergelijk product is dat het reinigingsproces er gemakkelijk op wordt gemaakt; je pakt namelijk een watje, brengt er wat product op aan en haalt dat over je gezicht. Je hebt geen reinigingsmelk nodig, geen tonic en ook geen product wat nog speciaal voor de ogen is aangezien die huid daar dunner en gevoeliger is. Dit watertje is namelijk ook voor de gevoelige huid en kan op die plek goed gebruikt worden.

Dit micellair water komt in een hele simpele en cleane verpakking. Vanwege de prijs moet er natuurlijk ook ergens op bezuinigd worden en dat is overduidelijk de verpakking. Niet erg verder, een watertje kan je ook niet heel speciaal maken en zo komt de binnenkant ‘overeen’ met de buitenkant.

DSC 4785 - Nieuwe Kruidvat Sensitive 3 in 1 Micellair Reinigingswater

Deze micellair water is vrij van parfum, alcohol en kleurstoffen. Zeker die eerste twee zorgen bij mij altijd voor irritatie dus het is een groot pluspunt dat er niks van in zit. Oftalmologisch getest? Dat betekent dat het geschikt is voor de gevoelige ogen! Verder zit er panthenol in (vitamine B5) en citroenzuur.

Met deze hoeveelheid doe je behoorlijk lang maar onderschat niet hoeveel je nodig hebt als dit de enige reiniger is die je gebruikt! Kruidvat zegt het zelf al; ‘ruime hoeveelheid aanbrengen’, en dat moet je heel letterlijk nemen. Ikzelf gebruik dit product het liefst als ik een behoorlijke look heb gecreëerd en behoorlijk wat make-up heb gebruikt. Daarna pak ik alsnog mijn Philosophy reiniger erbij want dat zorgt er voor dat mijn gehele huid perfect is gereinigd en voelt daarmee heel schoon aan. Is dat ook nodig, dat ik alsnog de Philosophy reiniger gebruik ná mijn huid te hebben schoongemaakt met de Kruidvat Micellair water? Ja, wel een beetje. Zo’n 90% is van mijn huid af maar als ik daarna nog de Philosophy reiniger gebruik én de Phillips Visa Pure is alles compleet weg. En het voelt gewoon net even iets lekkerder dat ik mijn gezicht nog schoonmaak met water, voelt frisser. Een groot pluspunt dat hij inderdaad fijn werkt bij mijn ogen! Wil ik alles grondig weghalen dan moet ik wel iets boenen en dat vermijd ik liever.

Wanneer ik en géén make-up op heb, een lichte look, alleen de basis óf als ik haast heb/op vakantie ben etc. dan is dit een heel fijn product om te gebruiken want hij bewerkstelligt veel voor één simpel product. Voor de volledige looks vind ik het een fijn product om mee te nemen in de rest van mijn reinigingsroutine. Hij doet niet onder voor ander micellair water. Top!

De nieuwe Kruidvat Sensitive 3 in 1 Micellair Reinigingswater kost €2,49 en bevat 250 ml.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

Vanmiddag om 15:00 komt er een tweede artikel.