DSC_0195

Er zijn pakketjes, nou die zijn té leuk om lang in de verpakking te laten liggen. Wanneer er een pakketje van The Body Shop arriveert heeft het altijd meteen een enthousiasmerende werking op mij. Ik ben zelf al jaren enorme fan van hun producten en kan nu aankondigen dat er weer een nieuwe lijn is toegevoegd aan de collectie. Wij mogen onze neusjes onderdompelen in de geur van Fijian Water Lotus. Ik review vandaag de Fijian Water Lotus Body Lotion & Fijian Fleur de Lotus Eau de Toilette.

DSC_0197

DSC_0210

DSC_0203

‘Er is niets zo zomers als een frisse, sprankelende geur. En wat is er nou verleidelijker dan een parfum dat precies de essentie van het tropische Fiuji weergeeft? De geur opent met stimulerende topnoten van mandarijn en litsea en ontvouwt zich vervolgens met delicaat boeket van waterlotusbloemen uit Fiji, geplukt uit de zuidelijke Stille Oceaan, en rozen. Als finishing touch een licht maar levendig akkoord van zilte zeelucht. Stimulerend, verfrissend en ontspannend – jouw paradijs in een flesje.’

De producten komen in lekkere frisse witte en doorzichtige verpakkingen met blauwe details. Lekker zomers en perfect passend bij de collectie. Clean, simpel en doeltreffend. In deze nieuwe collectie zijn zes producten verkrijgbaar, te weten;

♥Parfumolie – 15 ml – €12
♥Fragrance Mist – 100ml – €12
♥Body Lotion – 250ml – €12,50
♥Eau de Toilette – 50ml – €25
♥Douchegel – 250ml – €10
♥Body Butter – 200ml – €18

♥Fijian Water Lotus Body Lotion – 250ml – €12,50

DSC_0216

DSC_0221

DSC_0218

DSC_0243

De fles ziet er simpel maar elegant uit. Met een pompje aan de bovenkant krijg je één van de meest hygiënische flacons. De ingrediëntenlijst bevat o.a. parfum en alcohol. En lekkere shea boter om dat zachte huidje te creëren! De geur is ontzettend fris en zacht, de geur past bij de beschrijving en het seizoen. De geur blijft de gehele dag subtiel hangen, als een licht zomers parfum wat je op je lichaam smeert. De lotion is niet zo hydraterend als dat de body butters zijn, maar licht in substantie en werking. Mijn huid is niet zo droog als in de winter dus dit is voor mij vaak ook afdoende nu.

♥Fijian Water Lotus – Fleur de Lotus de Fiji Eau de Toilette – 50ml – €25

DSC_0214

DSC_0231

DSC_0226

DSC_0234

Ruiken

De flacon van de Eau de Toilette vind ik ontzettend mooi, juist omdat hij zo simpel is met enkele goed geplaatste details. De geur is hetzelfde als de lotion maar door de alcohol wat sterker. De eerste heftigheid verdwijnt snel en wat er overblijft is een heerlijk zomers parfum dat goed de body lotion versterkt. Layeren zorgt er dus voor dat je de gehele dag een lotusbloem om je heen hebt hangen. Vaak vind ik zulke fris- bloemige geuren niet helemaal mijn kopje thee, maar deze versie vind ik oprecht heerlijk te noemen. En passend bij mijn kobaltblauwe jurk.

DSC_0212

Ik vind het een leuke, frisse en zomerse collectie die The Body Shop heeft uitgebracht met haar Fijian Water Lotus producten. Ik vind de geur erg lekker en prettig te dragen op warme dagen, waar ik liever de ‘echte’ parfums vermijdt. De collectie is zodanig uitgebreid dat er voor iedereen wellicht een product naar gading is. De hoeveelheden met de prijzen komen goed overeen. De prijs van de Eau de Toilette vind ik niet mals maar stiekem ben ik nu al dusdanig verliefd op de geur dat ik dat vergefelijk vind.

De Fijan Water Lotus Collectie van The Body Shop liggen sinds begin deze maand in alle filialen.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.