– Advertorial – 

DSC 0691 - Nieuwe 8 x 4 Deo Unity + Mild & Soft Review

Er zijn producten die je standaard elke dag opdoet en waar je eigenlijk niet eens bij nadenkt. Voor mij is dat deodorant! Elke ochtend, na het douchen, pak ik een fles en spuit ik mijn oksel onder met een lekkere laag frisheid. Of je het nu nodig hebt vanwege de werking of dat je het voor de zekerheid maar gebruikt; deodorant is iets wat je eigenlijk altijd wel gebruikt. Vandaag review ik een merk die bij mij pure jeugdsentiment naar boven brengt; de 8 x 4 deo’s!

DSC 0699 - Nieuwe 8 x 4 Deo Unity + Mild & Soft Review

8 x 4 is uitgekomen met twee nieuwe lijnen onder hun vleugels; Unity voor vrouwen en Discovery voor mannen. Ik heb een ‘Unity’ exemplaar toegestuurd gekregen om te testen alsmede een versie die standaard in het assortiment zit, de Mild & Soft.

DSC 0718 - Nieuwe 8 x 4 Deo Unity + Mild & Soft Review

DSC 0711 - Nieuwe 8 x 4 Deo Unity + Mild & Soft Review

Wat mij meteen opviel bij het zien van deze exemplaren, is dat ze veel rustiger zijn qua uiterlijk dan ik gewend ben! 8 x 4 brengt bij mij namelijk veel herinneringen naar boven uit mijn jeugd want toen gebruikte ik dit merk ontzettend veel. De felle flessen en de vrolijke geuren pasten perfect bij die levensfase. Deze twee flessen zijn wat ‘volwassener’ en rustiger.

De 8 x 4 Unity Deo komt in een spuitflacon, een versie die ik het liefste gebruik. De 8 x 4 Mild & Soft kreeg ik in een roll-on exemplaar. Zelf geef ik niet de voorkeur maar je kan natuurlijk kiezen welke vorm jij het prettigste vind. Het gaat natuurlijk om de werking!

8 x 4 Unity Deo €2,39 150 ml.

DSC 0699 - Nieuwe 8 x 4 Deo Unity + Mild & Soft Review

DSC 0698 - Nieuwe 8 x 4 Deo Unity + Mild & Soft Review

DSC 0696 - Nieuwe 8 x 4 Deo Unity + Mild & Soft Review

Deze deo komt in een zilveren/metallic fles met een standaard inhoud voor een prima prijsje. De geurnoten in de deo zijn:

Top: Musk
Kern: Witte thee & zoet Water
Basis: Bergamot

De geur is ontzettend lekker! Véél zachter en frisser dan ik had verwacht. Zelf ben ik enorme fan van witte thee en bergamot, en deze geuren hebben echt de overhand in de deo; erg lekker! Ik ben geen overmatige zweter dus voor mij werken als snel deo’s aardig goed en ook deze houdt mij goed fris tot het einde van de dag, zelfs als ik veel beweeg.

8 x 4 Mild & Soft €3,00 50 ml. 

DSC 0700 - Nieuwe 8 x 4 Deo Unity + Mild & Soft Review

DSC 0704 - Nieuwe 8 x 4 Deo Unity + Mild & Soft Review

DSC 0707 - Nieuwe 8 x 4 Deo Unity + Mild & Soft Review

Zoals ik hierboven al zei ben ik geen fan van de roll-on applicatie bij deo’s. Ook bij deze versie moest ik even wennen aan het feit dat ik niet op het knopje kon drukken maar moest rollen. Wat mij opviel is dat hij stukken sneller intrekt dan dat ik gewend ben van roll-on deo’s dus dat is zeker een pluspunt! De geur is ook hier zeer zacht maar mist die frisheid zoals bij het bovenstaande zusje. Dat is niet erg want daar is het product ook echt naar. De geur is lekker toegankelijk en doet mij een beetje denken een bos witte lelies. Ook deze deo blijft goed zijn werk doen tot dat het tijd is voor mij om naar bed te gaan. De verpakking is wat simpel maar doet zijn werk.

Samen2 - Nieuwe 8 x 4 Deo Unity + Mild & Soft Review

Ik ben in alle oprechtheid aangenaam verrast door deze deo’s! Beide geuren vind ik ontzettend lekker, en als je mij al langer volgt dan weet je dat ik geur énorm belangrijk vind in verzorgingsproducten. Als een product goed werkt maar niet lekker ruikt dan haak ik subiet af, simpel als dat. Ik verwachtte jonge, jeugdige en hippe geuren maar je krijgt frisse, zachte en volwassen geuren daarvoor in de plaats. Unity is wel een stukje jonger dan Mild & Soft en mede vanwege het feit dat het een spuitbus is, gaat daar mijn voorkeur naar uit. Ik houd wel van frisse verschijning die mij wakker maakt in de ochtend.

Je kan nu de nieuwe 8 x 4 Unity Deo, de Mild & Soft variant én alle andere exemplaren halen bij de Etos met een leuke 1 + 1 gratis actie! 

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat betaalde content & producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.