DSC 4708 - Nieuw! Treacle Moon Hand & Body Lotions! Review

Ooh, wat was Beautyland blij met de komst van de Treacle Moon douche producten bijna anderhalf jaar (!) geleden. Sindsdien zijn er vele geuren bijgekomen en hebben talloze mensen al kennis gemaakt met deze grote vrolijke flessen met heerlijkheid. Maar nú komt Treacle Moon uit met nieuwe producten in een zelfde soort jasje, de Treacle Moon Hand & Body Lotions! Kijk je mee?

DSC 4681 - Nieuw! Treacle Moon Hand & Body Lotions! Review

DSC 4686 - Nieuw! Treacle Moon Hand & Body Lotions! Review

Deze Bodylotions komen in drie verschillende geuren, de The Raspberry Kiss, One Giner Morning en My Coconut Island. Hopelijk komen daar nog meerdere geuren bij. De flessen zien er uit zoals de douche producten er ook uit zien, lekker herkenbaar dus. Ik heb het uiterlijk altijd erg mooi gevonden en logischerwijs doet het mij ook enorm denken aan een vrolijkere versie van de Philosophy producten.

DSC 4654 - Nieuw! Treacle Moon Hand & Body Lotions! Review

DSC 4656 - Nieuw! Treacle Moon Hand & Body Lotions! Review

De ingrediënten zijn absoluut niet verkeerd! Er zit wat parfum in maar ook lekkere vette en verzorgende shea boter.

DSC 4700 - Nieuw! Treacle Moon Hand & Body Lotions! Review

DSC 4650 - Nieuw! Treacle Moon Hand & Body Lotions! Review

DSC 4713 - Nieuw! Treacle Moon Hand & Body Lotions! Review

DSC 4715 - Nieuw! Treacle Moon Hand & Body Lotions! Review

DSC 4652 - Nieuw! Treacle Moon Hand & Body Lotions! Review

De handige pompflacon houdt het geheel hygiënisch en praktisch en met één pompje van het roze, witte of groene goedje kan je je gehele lichaam bedekken. Erg zuinig in gebruik dus! De substantie is niet heel romig maar wel enorm zacht, hij voelt erg prettig aan en smeert gemakkelijk uit. Hij trekt redelijk snel is maar je dient hem wel goed uit te werken anders krijg je een licht witte waas.

The Raspberry Kiss ruikt licht fris maar met een warme zachte basis. Absoluut een lekkere optie als je van vrolijke, frisse en zachte fruitgeuren houdt. One Ginger Morning ruikt fris en scherp, je moet absoluut van gember houden. Nu doe ik dat niet helaas maar Boris zijn ogen begonnen te glimmen bij het zien van dit product, hij is dól op de geur gember. De geuren ruiken bijna hetzelfde als de doucheproducten dus als je daar een favoriet in hebt kan je deze bodylotion vervolgen. Lekker layeren!

DSC 4646 - Nieuw! Treacle Moon Hand & Body Lotions! Review

Ja, ook deze producten zijn hartstikke leuk van Treacle Moon en daarmee ook zeer welkom. Een uitbreiding zoals deze juich ik altijd toe. Voor nu zijn drie geuren lichtelijk karig als je de diverse geuren ziet die je kan verkrijgen voor onder de douche, maar de hoop is dat dat uitgebreid zal worden! De geuren zijn bijna exact zoals de doucheproducten, ze bevatten een heerlijk zachte substantie die goed intrekt en lekker ruikt. Ze zijn vrij hydraterend vanwege de shea boter en doen daarmee redelijke afdoende hun werk bij mijn droge benen. Voor mijn handen en armen is de werking zeker voldoende. Mooie flessen die ook nog eens leuk staan op je make-up kastje mét een praktische pompflacon. Ja, ik vind dit leuke producten!

De Treacle Moon Hand & Body Lotions zijn te koop bij de grotere filialen van de Albert Heijn maar ook online. Ze bevatten elk de flinke hoeveelheid van 350 ml voor het kleine prijsje van €5,95.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.