DSC 0220 - New in: Sabon Mango & Kiwi Body Scrub Review

Vorige week ben ik voor de eerste keer een Sabon winkel binnengelopen. Ik had hier twee redenen voor; Tim was aan het werk (van EverythingTim) én ik was onderhand zo benieuwd geworden naar dit luxe en klassieke merk dat het tijd werd voor een aankoop en een review! Na een lekkere behandeling, die je gratis kan laten doen, om kennis te leren maken met de producten, heb ik gekozen voor de geur die mij het meeste aansprak en het product met een wel hele fijne werking; De Sabon Mango & Kiwi Body Scrub. Kijk je mee?

DSC 01962 - New in: Sabon Mango & Kiwi Body Scrub Review

DSC 02041 - New in: Sabon Mango & Kiwi Body Scrub Review

DSC 0207 - New in: Sabon Mango & Kiwi Body Scrub Review

DSC 0215 - New in: Sabon Mango & Kiwi Body Scrub Review

DSC 0219 - New in: Sabon Mango & Kiwi Body Scrub Review

De scrub wordt geleverd in een prachtig grote pot groene goedheid met een zilveren dop en schattige labels. Ik vind dergelijke producten, naast dat ze lekker in gebruik zijn, ook erg mooi staan in je badkamer. Het oog wil wat én krijgt wat. Dat maakt het ook leuk om dit soort exemplaren cadeau te doen, want of je het nou weggeeft of voor jezelf houdt; de producten worden allemaal ingepakt alsof het een cadeautje is, erg leuk! Zulke aandacht zie je niet vaak en weet ik wel te waarderen.

Sabon verkoopt vele producten, variërend van scrubs, zeezout voor in bad tot een nieuwe gezichtsverzorgingslijn voor mannen. Het merk geeft een luxueuze uitstraling af in een wel heel klassiek jasje. Alsof je de badkamer van een Riverdale winkel in loopt.

Daarnaast biedt Sabon dusdanig veel geuren dat je eigenlijk altijd wel iets kan kiezen naar bekoren. Ikzelf houd van frisse en warme geuren, een combinatie die je niet vaak ruikt, en ik vond dit in de Mango & Kiwi versie.

DSC 0230 - New in: Sabon Mango & Kiwi Body Scrub Review

DSC 0232 - New in: Sabon Mango & Kiwi Body Scrub Review

De scrub is vrij van SLS en parabenen, voor vele van jullie een pluspunt naar ik weet, dus dat is altijd fijn om neer te kunnen schrijven in een review. De scrub is gemaakt op basis van Dode Zee Zout, en zelf ben ik daar enorm fan van. Wel zit er wat parfum in de pot (tweede rij) en wat alcohol (één na laatste rij).

DSC 0233 2 - New in: Sabon Mango & Kiwi Body Scrub Review

DSC 0234 2 - New in: Sabon Mango & Kiwi Body Scrub Review

DSC 02402 - New in: Sabon Mango & Kiwi Body Scrub Review

De scrub is heerlijk zacht, vol en fris tegelijkertijd. Er zit een olielaagje op en die blijft na gebruik ook lichtelijk achter op de huid zonder dat dit vervelend wordt. Roer dus goed even het algehele mengsel door elkaar voor de juiste substantie. De geuren blijven heerlijk zacht hangen, en niet zo scherp als dat je zou vermoeden van een product met als basis twee stukken fruit. Mijn huid is zacht na gebruik en heeft bijna geen verzorging nodig na de scrub; de olie is hetgeen wat je huid al hydrateert tijdens het scrubben.

Aangeraden wordt, om de scrub maximaal één tot twee keer in de week te gebruiken. Dit houdt in dat je bijna 8 maanden zou kunnen doen met de scrub.

DSC 0220 - New in: Sabon Mango & Kiwi Body Scrub Review

Ik ben fan geworden van deze heerlijke Sabon Mango & Kiwi Body Scrub. Natuurlijke ingrediënten zonder te veel toevoegingen in een elegant jasje gestoken vol details. Mijn huid is zacht en gehydrateerd én het ruikt ontzettend lekker! Wel moet ik even wennen aan de grote (ietwat onhandige) pot in mijn badkamer. Vaak komen mijn scrubs in een tube namelijk of een pot wat niet gemaakt is van glas. Na het openen van de scrub wordt wel de gehele pot wat vettig vanwege de olie dus pas op met het gebruik ervan in de douche, hij wordt nogal glibberig. Verder ben ik hoffelijk behandeld in de Sabon en kreeg ik voor een nette prijs een waar cadeautje mee naar huis waar ik heerlijk lang mee kan doen.

De Sabon Mango & Kiwi Body Scrub bevat 600 gram (!), kost €28,95.

Liefs,

Elise Joanne