DSC 6412 1 - Lush The Comforter Shower Cream Review

Oh jongens, ik heb mij toch een heerlijk, fantastisch en geweldig Barbie-product voor onder de douche gevonden! Ik winkel niet geregeld bij Lush, ik heb niet dat bad dat je eigenlijk nodig hebt om helemaal verliefd te worden op dit merk, en ken dan ook niet alle producten even goed. Af en toe loop ik naar binnen en ruik een eindje van mij af. De laatste keer dat ik dat deed rook mijn neus een geur zoals nooit tevoren en die kwam van Lush The Comforter Shower Cream. Vandaag een kijkje naar deze schoonheid!

DSC 6438 - Lush The Comforter Shower Cream Review

DSC 6413 1 - Lush The Comforter Shower Cream Review

Lush is dus een merk wat eigenlijk een beetje de moraalridder is onder de verzorgingsproducten maar dan zonder negatieve toon. Ecologisch, biologisch, milieutechnisch verantwoord, niet op dieren getest, zonder schadelijke stoffen etc. Lush is een ‘doo-gooder’ een daar hebben wij natuurlijk alleen maar bewondering voor.

Lush is wel een prijzig merk, voor kwaliteit en ethische verantwoorde moralen betaal je nou eenmaal meer. Gelukkig ruikt alles lekker dus dan is dat simpelweg gemakkelijk vergeven. De producten van Lush die ik zelf erg leuk vind zijn de bad-producten, heel veel andere items spreken mij gewoon wat minder aan. Jammer genoeg heb ik geen bad en shop ik dus ook niet heel vaak in deze winkel.

DSC 6415 1 - Lush The Comforter Shower Cream Review

Lush heeft heerlijk grappige en leuke verpakking, meer mensen zouden met zo’n knipoog hun producten uit moeten geven. Aan de fles is te zien wat voor felle heerlijkheid er in een fles zit en ook stiekem al een beetje wat voor geur het betreft..

DSC 6417 1 - Lush The Comforter Shower Cream Review

DSC 6418 1 - Lush The Comforter Shower Cream Review

DSC 6426 1 - Lush The Comforter Shower Cream Review

DSC 6433 1 - Lush The Comforter Shower Cream Review

Een populair bad-product wat ik heb een tijdje geleden aan mijn moeder heb gegeven was The Comforter Bubble Bar en deze vond ik fantastisch ruiken! Maar helaas, aanschaffen had voor mij geen zin. Totdat ik Lush The Comforter Shower Cream tegenkwam, een doucheproduct die gemaakt is voor mensen die verlangen naar de geur van The Comforter maar geen bad hebben. Lush, kunnen jullie gedachten lezen?

De ingrediënten zien er erg goed uit, veel mooie producten en natuurlijke ingrediënten. Wel staat SLES hoog op het lijstje, voor enkele (of vele onderhand?) een nadeel. Ik houd van het schuimende effect, zo simpel is het. Het goedje is felroze, bijna fluorescerend fuchsia, moet kunnen! The Comforter is een Cream en geen Gel blijkbaar maar ik vind hem niet dusdanig romig om het onder die categorie te stoppen. Wel vind ik hem behoorlijk verzorgend en schuimt hij minder dus daarin klopt het dan wel weer.

Maar nu de geur! Dat ‘ie fantastisch is mag al wel duidelijk zijn maar een beschrijving is natuurlijk nodig. Hij is zoet, fris en lichtscherp – het zoete overheerst (niet zoals bij Snow Angel, dat is echt een kauwgombal) maar is niet storend. Het frisse van de bergamot zorgt ervoor dat het geheel wat minder dominant is. De zoete geur komt van de cassis, het frisse ook van de limoen en er zit iets zachts in, een klein beetje vanille maakt de geur compleet.

DSC 6424 1 - Lush The Comforter Shower Cream Review

Het mag duidelijk zijn, ik heb een nieuwe favoriet gevonden om mij te vergezellen onder de douche. Groot voordeel? Hij is in verschillende maten verkrijgbaar én niet Limited Edition. En gezien de populariteit zie ik hem ook nog gewoon lekker in het schappen blijven waar ‘ie is gelukkig.

Lush The Comforter Shower Cream 100 ml – €8,50
Lush The Comforter Shower Cream 250 ml – €16,95

De versie op de foto is de grotere van 250 ml. Mijn ervaring is dat je hier máánden mee doet.

Liefs,

Elise Joanne