Greenland is een merk van Nederlandse bodem met een (semi)betaalbaar prijsje. Het assortiment van dit biologische en natuurlijke merk verschilt van douchegels tot lippenbalsems. Daarnaast heeft Greenland het Ecocert keurmerk. Dit is een certificaat voor biologische producten op Europees niveau. Ik heb meerdere producten gereviewd van dit (voor mij) nieuwe merk en begin vandaag met de Papaya douchegel en bodybutter.

DSC06470 1024x747 - Greenland Showergel & Bodybutter Papaya Review

Het setje wat ik o.a. kocht van Greenland, (op de BGParty2013) is de Papaya versie. Deze heerlijke tropisch frisse geur is een genot voor mijn reukvermogen. Daarnaast is het een heel leuk setje wat komt in een plastic zakje. De twee producten zelf komen in tinnen blikjes en flesjes. Leuk! Less is blijkbaar more in de ogen van Greenland en dat ben ik met ze eens. Simpel maar toch mooi!

Greenland Bodybutter Papaya

DSC06472 1024x834 - Greenland Showergel & Bodybutter Papaya Review

DSC06482 1024x576 - Greenland Showergel & Bodybutter Papaya Review

DSC06486 1024x576 - Greenland Showergel & Bodybutter Papaya Review

De bodybutter in de geur Papaya is verslavend lekker! Niet om op te eten, maar de geur is heerlijk en het product is verzachten en hydraterend. De boter is lobbig en dik maar trekt heerlijk snel in en smeert goed uit. Ik ben fan! Of dit een vervanging wordt van mijn TBS boter is nog maar de vraag maar een concurrent is het zeker! Het enige nadeel is dat de hoeveelheid niet bijster veel is voor de prijs die je betaalt.

Greenland Showergel Papaya

DSC06471 957x1024 - Greenland Showergel & Bodybutter Papaya Review

DSC06491 1024x576 - Greenland Showergel & Bodybutter Papaya Review

DSC06492 1024x576 - Greenland Showergel & Bodybutter Papaya Review

Het flesje vind ik ontzettend leuk! Het lijkt wel een klein drinkflesje. De opening is vrij groot dus giet niet de fles spontaan leeg op je hand! Voor een natuurlijk en biologisch product vind ik de showergel erg fijn schuimen, meer dan ik verwacht had! De geur blijft subtiel hangen na de douchebeurt en de badkamer ruikt heerlijk.

Deze producten van Greenland vind ik erg fijn en zal ik zeker meer gebruiken en vaker kopen. De geur is fan-tas-tisch! De prijs vind ik semi betaalbaar omdat niet iedereen een tientje wil uitgeven voor een simpele douchegel. In de wetenschap dat dit natuurlijke en biologische producten zijn, vind ik de prijs zeer acceptabel.

De Greenland bodybutter papaya bevat 100ml en kost €7,95. De Greenland showergel papaya bevat 250ml en kost €9,95. Deze twee producten zijn ook in een setje te koop (zo heb ik deze producten gekocht) voor €16,95. Greenland is niet op veel fysieke plekken te koop, maar bij enkele Etos en DA vestigingen kan je ze vinden. Klik hier voor alle verkooppunten in Nederland.

Zijn jullie bekend met het merk Greenland? Lijkt jullie deze Papaya lijn net zo lekker als dat ik hem vind?

Liefs,

Elise Joanne