DSC00459 800x533 - Gezichtsbehandeling bij Beautely Zwolle

In het vorige jaar kreeg ik een uitnodiging van een praktijk in Zwolle, gespecialiseerd in de gelaatsbehandeligen. De uitnodiging kreeg ik van naamgenootje Elysah Joanne (zó toevallig!) en dat gaf natuurlijk des te meer reden om op het vriendelijke aanbod in te gaan. Elysah van Praktijk Beautely in Zwolle bood mij aan om een gezichtsbehandeling naar keuze aan te gaan en die heb ik met liefde geaccepteerd, ik had dit nog nooit laten doen. Met een uitgeblust gezicht en lichtelijke stijf van de stress tijdens deze drukke periode ging ik langs.

DSC00455 800x533 - Gezichtsbehandeling bij Beautely Zwolle

DSC00458 800x533 - Gezichtsbehandeling bij Beautely Zwolle

DSC00459 800x533 - Gezichtsbehandeling bij Beautely Zwolle

Elysah heeft dus een praktijk in Zwolle, aan de achterkant van haar huis. Hier kan je een behandelingsruimte vinden die sfeervol en licht is ingericht en waar alle producten snel bij de hand zijn. Op de grote stoel in het midden mocht ik plaats nemen en aangezien hij heerlijk verwarmd kon worden deed ik dat met plezier. Praktijk Beautely staat voor huidverbetering en daarom wordt er gewerkt met de producten van Corpolibero & Medik8.
Beide merken werken op resultaat. Medik8 richt zich meer op het behandelen, voorkomen en herstellen van huidproblemen, waar Corpolibero meer aandacht schenkt aan alle zintuigen en aan beleving tijdens de behandeling in de praktijk en gebruik van de thuis producten.

Elysah heeft ook behandelingen voor de zwangere vrouw maar is ook gespecialiseerd in meisjes en vrouwen met acne. Je kan een ruim scala aan diverse behandelingen vinden, op de site zie je alle keuzes met de lengte van tijd en de producten die (deels) zullen worden gebruikt. Naast de gelaatsbehandelingen kan je ook terecht voor de klassiekere massages van de rug, nek en schouders en de bijbehorende tijden en prijs van de behandeling. Je kan ook kiezen voor een ‘losse module’ zoals een bindweefselmassage, of harsen, epileren en verven van de wenkbrauwen. Wat mij opviel is dat Beautely vrij betaalbaar is, de prijzen zijn niet astronomisch hoog zoals ik dat bij andere bedrijven wel eens heb ervaren. Dit zorgt er ook voor dat als je een keertje wilt genieten of jezelf een cadeautje wilt geven dit binnen elke prijsklasse kan. Natuurlijk, de ene behandeling is prijziger dan de andere en je kan het zo uitgebreid maken zoals je zelf wil. Ik had tijdens deze middag een hele lange behandeling, de Corpolibero Complete Compleet van 90 minuten (ook beschikbaar in 40 en 70 minuten). En dat was mij toch zalig..

Dit is wat er in deze behandeling plaatsvindt:

♥Huidanalyse
♥Reiniging
♥Enzym peeling of scrub
♥Decollete scrub
♥Verwijderen van onzuiverheden
♥Epileren van de wenkbrauwen
♥Uitgebreide nek, schouder, hoofhuid & gelaatsmassage met Vitamine C serum
♥Masker
♥Verschillende serums
♥Dagverzorging
♥Bescherming
♥Eventueel een lichte dag make-up

Allereerst werd mijn huid gereinigd van make-up en vuil, alvorens zij overging tot de diepte-reiniging van mijn huid zoals het verwijderen van mee-eters en andere onzuiverheden. Ik heb last van grove poriën en bijbehorende nare inhoud en zij heeft dit vrij pijnloos en zeer grondig gereinigd. Ook die vervelende etters, de onderhuidse mee-eters waar ik last van had deed zij eindelijk laten verdwijnen, hoera! Een uitgebreide massage en dagverzorging verder en ik voelde mij herboren.

Wat ik tevens erg fijn vond aan Elysah is dat zij spontaan, sociaal en zeer vriendelijk was. Ik ben iemand die eigenlijk niet houd van praten tijdens een massage of een behandeling, ik kan pas echt ontspannend als ik mijn brein even moet uitschakelen. Ik vind dit altijd vrij awkward om aan te geven maar Elysah kwam hier zelf mee; ze legde rustig enkele stappen en producten uit maar tussendoor moet er ruimte zijn voor stilte en ontspanning. En dat is dan ook precies wat er gebeurde; ik kon volledig ontspannen en opgaan in de handelingen en bewegingen.

DSC 0337 800x530 - Gezichtsbehandeling bij Beautely Zwolle

DSC 0333 800x530 - Gezichtsbehandeling bij Beautely Zwolle

Naderhand gaf ze mij enkele producten mee om te testen, producten die zij deels had gebruikt tijdens de behandeling zoals de bovenstaande ampullen van Corpolibero ‘Reliance’. Wanneer ik mij uitgeblust voel of mijn huid na een onrustige of korte nacht echt even een oppepper kan gebruiken, neem ik de helft van een ampul en breng dit rijkelijk aan op mijn gezicht. Het andere overgebleven deel bewaar ik voor de volgende ochtend en avond en breng ik aan als een serum onder mijn dagcrème. Ik krijg in ruil daarvoor een stralende snoet, een zachte huid en eentje die er niet moe uit ziet of aanvoelt. Ik gebruik de ampullen zéér graag en onderhand is de helft van haar meegegeven voorraad aan mij op. Fijn merk!

Ik ga zeker opnieuw naar Elysah van Beautely terug! Niet alleen vanwege de locatie (zó handig, gewoon hier in Zwolle) en vanwege de fijne en diverse behandelingen maar ook vanwege de vrouw. Elysah maakt dat ik terug wil, zij is kundig en dat merk je bij de eerste aanrakingen meteen. Ze is daarnaast verwelkomend, geruststellend en van zichzelf al zeer ontspannen. En tja, als je als gelaatsbehandelaar zelf een méga mooie huid heeft en eruit ziet om door een ringetje te halen, dan zorg je er ook voor dat je geloofwaardigheid uitstraalt.

Ik denk dat ik de volgende keer kies voor een massage, eentje om die knopen uit mijn schouders te halen. Of ik kies weer voor de Corpolibero Complete want het kon mij niet lang genoeg duren en deze behandeling zorgde écht voor maximale ontspanning.

Bedankt Elysah, ik vond het geweldig om langs te mogen komen in een zeer drukke periode waarin stress mijn bijnaam was. Jij zorgde voor die nodige ontspanning, voor dat moment van rust en uiteindelijk ook reinheid. Ik heb genoten en hoop dat snel weer te kunnen doen. 

Liefs,

Elise Joanne