DSC 0236 - The Body Shop Pink Grapefruit Body Sorbet Review

Als The Body Shop komt met nieuwe producten ben ik er als de kippen bij om deze goodies te testen! Vooral de nieuwe collectie producten die ze deze keer hebben uitgebracht. Ik krijg spontaan zin in de zon én een lekker sorbet ijsje. The Body Shop komt namelijk met vijf nieuwe Body Sorbets in vrolijke verpakking om je lichaam goed in te kunnen smeren na een dagje strand. Vandaag review ik één van die versies genaamd de; The Body Shop Pink Grapefruit Body Sorbet. Kijk je mee?

TBS - The Body Shop Pink Grapefruit Body Sorbet Review

DSC 02212 - The Body Shop Pink Grapefruit Body Sorbet Review

Ik vind de verpakking echt ontzettend mooi! Erg clean, vrolijk, zacht en zomers. Het zijn grote flessen met een hygiënische klikdop. De Body Sorbets zijn zachte body lotions verrijkt met aloë vera voor verkoeling na warme dagen. En daar heb ik, vooral de laatste paar zéér warme dagen, goed baat bij gehad.

DSC 02151 - The Body Shop Pink Grapefruit Body Sorbet Review

Natuurlijk test The Body Shop niet op dieren, altijd een enorme pluspunt. De basis is water (aqua) en bevat geen siliconen of parabenen, wél een klein beetje parfum. Wel zit er vrij weinig aloë vera daadwerkelijk in; het bestanddeel Aloe Barbadensis bevindt zich helemaal onderaan jammer genoeg. Verder zitten er natuurlijk ingrediënten in zoals sesamolie, honing en natuurlijk de grapefruit olie.

DSC 02201 - The Body Shop Pink Grapefruit Body Sorbet Review

DSC 02232 - The Body Shop Pink Grapefruit Body Sorbet Review

DSC 0228 - The Body Shop Pink Grapefruit Body Sorbet Review

Warempel! Het is echt net een sorbet! Het is een heel zacht en verkoelend goedje wat een enorme grappige structuur heeft. Het lijkt namelijk qua substantie op een zachte sorbet. De naam wordt dus echt waar gemaakt door The Body Shop. De geur ruikt naar echte grapefruit; niet mijn persoonlijke favoriet qua geur maar vooralsnog erg prettig, in ieder geval lekker natuurlijk én niet chemisch!

De sorbet is gemakkelijk uit te smeren omdat hij zo glad is (snappen jullie dan wat ik überhaupt bedoel?). Hij trekt gelukkig snel in, sneller dan de meeste body butters van TBS, en blijft qua geur na enkele minuten subtiel hangen. Voor iemand die geen fan is van grapferuit zoals ik, is dat enorm prettig. Mijn huid wordt zacht, heerlijk aaibaar en het geeft inderdaad lekkere verkoeling.

DSC 0233 - The Body Shop Pink Grapefruit Body Sorbet Review

Ik ben eigenlijk dol op vrijwel elk product dat The Body Shop weet te produceren. Ook deze Pink Grapefruit Body Sorbet vind ik heerlijk in gebruik. De volgende keer zal ik zelf wel een geurtje kiezen die iets meer bij mij past. De ingrediënten zijn zeker niet verkeerd en voornamelijk natuurlijk. De flessen vind ik ontzettend mooi en dat is voor mij echt een pluspunt. Alle vijf op een rijtje zou mooi staan op mijn make-up kasten. De prijs is in verhouding met de kwaliteit en de hoeveelheid. Voor kwaliteit betaal je namelijk en dat is het zeker waard.

The Body Shop Pink Grapefruit Body Sorbet kost €11,00 en bevat 200 ml.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is toegestuurd door een bedrijf en/of merk.