DSC 01962 - The Body Shop Hand Cream Shea & Strawberry Review

Vooral in de herfst en winter draag ik potjes en tubes handcrème in mijn tas. Vooral mijn handen worden enorm droog zodra de kou in de lucht te voorschijn komt. Mijn handen gaan schilferen en voelen straf aan. Eigenlijk heb ik altijd potjes van een Body Butter in mijn tas, voornamelijk van een lekkere geur van The Body Shop. Nu heeft deze gelijknamige winkels Hand Cream producten in de schappen en daar enkele nieuwe geurtjes aan toegevoegd. Ik review vandaag de The Body Shop Hand Cream in Shea & Strawberry.

DSC 02103 - The Body Shop Hand Cream Shea & Strawberry Review

Het leuke aan deze producten is dat ze in ‘verf tubes’ komen! Ik vind dat zó leuk bedacht! Met het kleine draaidopje lijkt het allemaal net echt. Maar er zit natuurlijk een handcrème in deze rakkers. Er zijn ontzettend veel verschillende geuren beschikbaar in deze lijn van The Body Shop te weten;

♥Strawberry
♥Shea
♥Moringa
♥Cocao
♥Grapefruit
♥Satsuma
♥Moringa
♥Mango
♥Honeymania
♥Coconut

Waarschijnlijk zit één van je favoriete geuren er wel bij, dus voor ieder wat wils! Ik heb twee producten gekregen om te testen, de Shea en de Strawberry. De eerste is er eentje die ik daadwerkelijk zelf had kunnen uitkiezen, maar Strawberry eigenlijk niet. Ik ben dol op frisse geuren, maar zoet trekt mij niet perse, vooral niet in de herfst of winter. Maar ik laat mij graag verassen!

♥The Body Shop Hand Cream Shea

DSC 02121 - The Body Shop Hand Cream Shea & Strawberry Review

DSC 02151 - The Body Shop Hand Cream Shea & Strawberry Review

Er zit, zoals vrij vaak in dergelijke producten, wat alcohol en parfum in, maar natuurlijk ook lekker veel shea boter, precies zoals de verpakking zegt.

DSC 02681 - The Body Shop Hand Cream Shea & Strawberry Review

DSC 02741 - The Body Shop Hand Cream Shea & Strawberry Review

Wat je uit de tube krijgt is lekker zacht en glad, het voelt verkoelend én hydraterend aan. Daarnaast droogt het ook enorm snel in, wat ik echt een absoluut pluspunt vind bij handcrèmes. Vaak moet ik namelijk met een doekje resterende hoeveelheden van mijn handen af halen omdat het niet snel genoeg intrekt, hierbij hoeft dat niet gelukkig. Hij ruikt naar de bekende Shea Body Butter maar dan wat lichter, passend bij de substantie. Elke handcrème heeft ook een bijpassend tintje, deze is gewoon (doorzichtig) wit. Alle extra details kan ik wel waarderen.

♥The Body Shop Hand Cream Strawberry

DSC 02292 - The Body Shop Hand Cream Shea & Strawberry Review

DSC 02213 - The Body Shop Hand Cream Shea & Strawberry Review

Ook hier wat parfum en alcohol in de ingrediëntenlijst, maar ook lekkere oliën zoals amandelolie en verzorgende shea boter.

DSC 02593 - The Body Shop Hand Cream Shea & Strawberry Review

DSC 02661 - The Body Shop Hand Cream Shea & Strawberry Review

Deze substantie is hetzelfde als haar zusje hierboven, niet vreemd ook natuurlijk. De kleur is héél lichtroze, leuk detail. Het grappige is dat ik absoluut niet had gedacht deze geur lekker te vinden, de Shower Gel van deze collectie vind ik namelijk véél te zoet. Maar dit exemplaar is lekker fris-zoet en de eerste dominante kauwgom-walm verdwijnt redelijk snel. Wat je overhoudt is een subtiele geur die fris én tegelijkertijd warm is, een unieke combinatie. Ja, ook deze versie bevalt erg goed!

DSC 02641 - The Body Shop Hand Cream Shea & Strawberry Review

Deze geuren, en deze collectie in het algemeen, zijn het echt waard even te besnuffelen in de winkel. Het zijn producten die mooi zijn vorm gegeven, op een hele creatieve manier en daar kan ik waardering voor opbrengen. De inhoud, kwaliteit en prijs staan enorm goed in verhouding met elkaar. Ik ga zelf ook binnenkort de winkel even in om andere geuren te ruiken, dit soort producten gebruik ik graag voor mijn droge handen. En het is een keertje wat anders! Op wat alcohol en parfum na zit er in wat er in moet zitten, verzorgende oliën en hydraterende ingrediënten. The Body Shop is een betrouwbaar en kwalitatief sterk merk en heeft al jaren geleden mijn hart gestolen.

De The Body Shop Hand Cream Shea & Strawberry (en alle andere geuren) zijn verkrijgbaar bij de gelijknamige winkel online en bij jou in de buurt. Ze kosten €5,50 per stuk en bevatten een nette 30 ml. Nu zijn ze verkrijgbaar voor tweede halve prijs!

Liefs,

Elise Joanne

De producten in deze review zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.