IMG 6164 - Herfst- & winteroutfit: Lovely Pink & Soft Knits!

Tijd voor een nieuwe Outfit of the Day, eentje waar ik wel in wil wonen! Ik ben dól op de herfst en de winter; zachte stoffen, grovere breiwerken, grote jassen en lange laarzen. Vandaag een outfit met al deze elementen en de kleuren, wit, roze en grijs. Kijk je mee?

IMG 6141 - Herfst- & winteroutfit: Lovely Pink & Soft Knits!

Dus, bonprix vroeg mij een outfit samen te stellen voor deze herfst- en wintermaanden. Kleding die bij mij past, kleding waarmee ik uitstraal wat ík uit wil stralen en toch mensen – hopelijk – kan inspireren. Zij vroegen mij om een outfit samen te stellen waar ik mij prettig in voelde en de veelzijdigheid van roze, wit en grijs liet zien. Zachte tinten en zachte stoffen maar wel waarbij de uitkomst mooi, gekleed en wellicht een beetje sexy is. En dat, dat is precies mijn stijl.

Ik hou van grotere, warme jassen, oversized sjaals en de toevoeging van een fluffige muts (ik heb een ‘mutsenhoofd’ volgens Boris, ik interpreteer dat maar gewoon als een schattige hoofd met muts op..). Ik leef in dikkere jurkjes en truien, grofgebreide versies met de combinatie van een fijne jeans of een dikkere maillot met lange laarzen. Ik houd hiervan, dit is dé combinatie in mijn ogen voor deze maanden.

IMG 6208 - Herfst- & winteroutfit: Lovely Pink & Soft Knits!

Het witte jurkje is zo’n grofgebreide versie, hij eindigt – staand – net boven mijn knie en – zittend – halverwege mijn bovenbeen. Hij heeft een kleine kol en kriebelt niet, hij is écht zacht. Lange mouwen ook, dat vind ik super fijn want ik heb vaak dat kleding net iets voor mijn polsen al stopt, vrij irritant. Ik ben 1.71 lang en normaliter maat 36. Het jurkje draag ik hier in maat 32/34 en hij is verkrijgbaar tot en met maat 48/50. Hij kost €27,99 en daar kan ik echt niet over uit! Ik heb mijn nieuwe favoriet binnen, ik ben er helemaal blij mee.

IMG 6172 - Herfst- & winteroutfit: Lovely Pink & Soft Knits!

De roze jas, de ietwat ‘over-sized’ jas is zacht, stijlvol en komt tot halverwege mijn bovenbenen. Hij heeft een mooie kraag en twee drukknopen om hem dicht te maken. Ik heb hem in de kleinste maat gekozen en ook dan valt hij wat ruimer want dat is echt de stijl. De kleur vind ik mooi, een zachtere kleur roze maar niet saai en roze kan je overal mee combineren. Ik houd niet van felle tinten bij jassen op wellicht donkerblauw en donkergroen na, zachtroze staat beter bij mijn teint dan harder of felroze. En roze staat goed bij mijn grijze haar, haha. De jas draag ik in maat 34 (verkrijgbaar tot en met maat 52) en hij kost €59,99.

IMG 6141 - Herfst- & winteroutfit: Lovely Pink & Soft Knits!
IMG 6275 - Herfst- & winteroutfit: Lovely Pink & Soft Knits!

De grijze sjaal (met donkergrijze en roze details op de onderkant) is denk ik, op het jurkje na, de grootste aanrader. Qua prijs namelijk echt een koopje (hij kost €23,99) en hij is ZACHT! Oh, de heerlijkheid. Ook lang, je kan hem meerdere keren rond je nek wikkelen. Hij staat ook goed bij mijn andere winterjas, de camel kleurige.

IMG 6244 768x1024 - Herfst- & winteroutfit: Lovely Pink & Soft Knits!

De muts is gewoon leuk, en past perfect. Ik draag dit soort mutsen eigenlijk altijd, de ‘standaard’ versie met een bolletje erop. Warm, schattig en gewoon altijd goed. Ik heb wel een vrij groot hoofd (ja echt, haha) dus mutsen passen niet altijd maar deze zat meteen perfect. Van die leuke ‘banden’ die je om je hoofd heen doet? Zelfs in de grootste maat past het niet rond mijn hoofd, haha. Deze muts kost €16,99.

IMG 6117 - Herfst- & winteroutfit: Lovely Pink & Soft Knits!

Mijn ervaring met bonprix is dat je het beste een maatje kleiner kan kiezen dan dat je normaal gewend bent, alle items heb ik in een kleinere maat besteld dan dat ik normaal zou doen. En dat zit perfect, anders net te wijd aan de achterkant van mijn rug of rond mijn buik. Ik heb ook hele smalle schouders en een kleine borstpartij, zeker als het gaat om truien en blousjes moet ik een maatje kleiner pakken. Ik heb wel heupen maar alsnog is een maat kleiner dan ook prettig, bij het jurkje zat de maat die ik normaal pak echt te ruim. De kleding zit op deze manier perfect aangesloten zonder té strak te zitten.

bonprix heeft heel veel diverse kleding voor heel veel diverse maten. Klein of groter, strak of wijd. Een toegankelijke webshop met betaalbare prijzen, ik heb bonprix lange tijd uit het oog verloren – vroeger bestelde ik er veel vaker – maar ik ben erg blij met mijn keuze qua outfit en het uitzoeken van items was alleen lastig omdat ik meerdere opties had, niet vanwege het gebrek aan opties. Een samenwerking die enorm goed bij mij past, ik ben hier erg blij mee!

Wat vind jij van mijn outfit?

Liefs,

Elise Joanne