DSC 2106 - Sally Hansen Miracle GEL Voorjaar '15 Swatches

Al eerder schreef ik over de Sally Hansen Miracle Gel lakjes, en ben daarover zeker redelijk enthousiast. Ik krijg er namelijk sterkere nagels door en kan wat langer genieten van een mooie kleur op mijn nagels zónder lelijke chipjes. Nu krijg je dit effect, zogenaamde Gel nagels zonder dat je een lamp hoeft te gebruiken. Het effect is natuurlijk niet geheel hetzelfde maar het is zeker beter dan een standaard lakje van een random merk. Sally Hansen brengt nu nieuwe voorjaarskleurtjes uit en die laat ik vandaag zien!

DSC 2109 - Sally Hansen Miracle GEL Voorjaar '15 Swatches

DSC 2181 - Sally Hansen Miracle GEL Voorjaar '15 Swatches

DSC 2112 - Sally Hansen Miracle GEL Voorjaar '15 Swatches

Deze potjes moet je niet verwarren met de andere kleuren nagellak van dit merk die ik twee kleine weekjes geleden liet zien, dit zijn de ‘normale’ nagellakken. Dit zijn dus de Miracle Gel versies waarbij je geen lamp hoef te gebruiken maar waarmee je door middel van de topcoat, een zelfde soort effect creëert.

Van de vijf beschikbare kleuren review ik er vandaag vier. En ik ‘vier’ daarmee de lente met Sally Hansen! Het zijn vrolijke, zachte en echte zomerse kleuren; ik kom perfect in de stemming in ieder geval.

De kleuren zijn:

♥Sally Hansen Miracle Gel –  #370 Sugary Fix (Blauw)
♥Sally Hansen Miracle Gel – #380 Malibu Peach (Perzik)
♥Sally Hansen Miracle Gel – #410 Wet My Thistle (Gifgroen)
♥Sally Hansen Miracle Gel – #430 Créme de la Créme (Lichtroze)

DSC 2185 - Sally Hansen Miracle GEL Voorjaar '15 Swatches

DSC 2158 - Sally Hansen Miracle GEL Voorjaar '15 Swatches

De Miracle GEL kan je altijd herkennen aan de dop; die is namelijk zwart met daarop duidelijk de tekst; ‘No Light’. Het kwastje is lekker breed en licht rond afgesneden, precies zoals ik het fijn vind! Daarmee kan je namelijk met twee strepen je gehele nagel bedekken. Je dient altijd, voor optimaal resultaat, de topcoat erbij te kopen. Als je deze eenmaal hebt kan je hem ook over andere lakjes natuurlijk gebruiken. Het is gewoon een hele sterke topcoat.

♥Sally Hansen Miracle Gel –  #370 Sugary Fix (Blauw)

DSC 2069 - Sally Hansen Miracle GEL Voorjaar '15 Swatches

Een prachtige lichtblauwe kleur die héérlijk vrolijk is! Dekt goed met twee laagjes, een heel goed pluspunt.

♥Sally Hansen Miracle Gel – #380 Malibu Peach (Perzik)

DSC 2054 - Sally Hansen Miracle GEL Voorjaar '15 Swatches

Een zachte koraaltint die wel van je nagels afspat zonder scheeuwerig te zijn. I like it! Ook deze dekt met twee laagjes.

♥Sally Hansen Miracle Gel – #410 Wet My Thistle (Gifgroen)

DSC 2036 - Sally Hansen Miracle GEL Voorjaar '15 Swatches

Een heftige, dominante gifgroene kleur. Ik twijfel of ik hem persoonlijk ‘mooi’ vind, maar vrolijk en zomers is hij zeker wel. Ook deze dekt tevens met twee laagjes.

♥Sally Hansen Miracle Gel – #430 Créme de la Créme (Lichtroze)

DSC 2019 - Sally Hansen Miracle GEL Voorjaar '15 Swatches

Deze zoete nagellak is een prachtige melk-witte versie met een zachtroze ondertoon. Elegant, sjiek en toch ook lekker zomers. Dekt pas fatsoenlijk met drie laagjes. Je kan vaak bij dergelijke kleuren één laagje doen voor een natuurlijk effect, maar deze is daar niet geschikt voor; hij ziet er dan erg streperig uit.

DSC 2144 - Sally Hansen Miracle GEL Voorjaar '15 Swatches

DSC 2160 - Sally Hansen Miracle GEL Voorjaar '15 Swatches

Wat een vrolijkheid! Ja, Sally Hansen brengt mij wel in goede voorjaarsstemmingen. De kleuren zijn vrolijk en worden afgewisseld door zachte zoete tinten en lekkere heftige rakkers. Vooral Sugar Fix vind ik prachtig en zal ik graag dragen. Voor nu moet het toch nog iets mooier weer worden.. De prijs vind ik acceptabel omdat hij wel echt enkele dagen langer blijft zitten dan ‘normale’ lakjes, en met mijn zwakke nagels is dat zeker een pluspunt.

De Sally Hansen Miracle GEL nieuwe kleurtjes Voorjaar 2015 liggen nu in de winkel bij o.a. DA, Etos en Ici Paris XL. Ze kosten €11,99 per stuk en bevatten elk 14,7 ml.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.