DSC 02091 - Sally Hansen Miracle Gel - (Gellak zonder Lamp) Review

Die Sally Hansen toch, de hele beautywereld is in rep en roer door dit merk. Gelnagels zonder lamp? Klinkt goed! Mits het inderdaad even lang blijft zitten, snel opdroogt zonder lamp en geen dikke klodder op je nagels lijkt. Ik ontving twee kleuren om te testen en dat is precies wat ik heb gedaan. Ik review vandaag Sally Hansen Miracle Gel – (Gellak zonder Lamp).

DSC 0220 - Sally Hansen Miracle Gel - (Gellak zonder Lamp) Review

DSC 0221 - Sally Hansen Miracle Gel - (Gellak zonder Lamp) Review

DSC 0222 - Sally Hansen Miracle Gel - (Gellak zonder Lamp) Review

De Sally Hansen Miracle Gel komen in leuke dikke potjes, vrolijk rakkers die ook nog eens ‘mooi’ zijn. En ze bevatten enorm veel inhoud, dikke pluspunt. Er zijn bijna 50 kleuren beschikbaar, voor ieder seizoen en ieder karakter is er wel wat verkrijgen.

Je hebt altijd de versie #100 ‘Top Coat’ nodig, dit is het zwarte flesje met de witte dop. Dit doe je over elke nagellak heen om het langer te laten zitten en er een mooie glans aan te geven. De kleuren die ik test vandaag zijn #110 ‘Birthday Suit’, een echte nude kleur, en de tweede is de #360 ‘Tidal Wave’, een echte dominante en helderblauwe kleur. Leuke namen ook, relatief creatief en toepasselijk!

DSC 0326 - Sally Hansen Miracle Gel - (Gellak zonder Lamp) Review

Het kwastje is fijn in gebruik. Hij is vrij kort maar lang genoeg om bijna tot je nagelbed te komen in één keer. Hij is breed en een klein beetje rond afgeknipt. Je gehele nagel in een enkele keer kunnen bedekken kan niet helemaal, maar wel bijna. Fijn ook dat hij net een beetje ronder is, want je nagelbed is dat ook. Met vierkante kwastjes is het zo’n geknoei bij de huid van je nagelbedden.

♥Sally Hansen Miracle Gel #110 ‘Birthday Suit’

DSC 0332 - Sally Hansen Miracle Gel - (Gellak zonder Lamp) Review

Een mooie nude kleur! En als ik nude zeg bedoel ik ook precies dat. Een hele toepasselijke naam van dit lakje dus! Mooi, een keertje wat anders dan de bruinere of rozere versies die ik vaak opheb. Hij dekt wel pas mooi met drie laagjes. Wat je hierboven ziet is dus ook met drie laagjes gedaan.

♥Sally Hansen Miracle Gel #360 ‘Tidal Wave’

DSC 0353 - Sally Hansen Miracle Gel - (Gellak zonder Lamp) Review

Deze hele heldere hele felle blauwe kleur is niet te missen. Hij dekt perfect met twee laagjes. Ik ben dol op dit soort felle kleuren, ik houd er van. Maar zo’n blauwe kleur op je nagels, daar moet je van houden.

DSC 02321 - Sally Hansen Miracle Gel - (Gellak zonder Lamp) Review

DSC 02041 - Sally Hansen Miracle Gel - (Gellak zonder Lamp) Review

Okay, de conclusie! Voor deze Sally Hansen Miracle Gel heb je geen lamp nodig. Maar wel de basis, de zogenaamde ‘Top Coat’. Zonder bladdert je nagellak alsnog snel af, net zo goed als dat een andere lak dat zou hebben gedaan zonder een top coat. Met dit product verleng je de houdbaarheid van je nagellak met enkele dagen. Ik heb geen ontzettend sterke nagels en bij mij houdt het zo’n 3 á 4 dagen. Voor mij is dat dus echt wel heel goed! De lakken drogen wel vrij langzaam, alsnog zit je wel eventjes aan je laptop – met een nieuwe serie – gekluisterd. Het resultaat mag er dan ook wel wezen.

De prijs is redelijk betaalbaar. Je moet dus wel even de basis aanschaffen, en daarna de kleuren die je leuk vindt. Bij elkaar is het dan wel een bedrag, dat is een feit. Maar het resultaat mag er wel wezen, het zijn enorm veel kleuren waar je uit kan kiezen én de nagellak blijft inderdaad langer zitten. Geen weken maar wel, in mijn geval, een tweetal dagen langer.

De Sally Hansen Miracle Gel kost €11,99 per kleurtje van 14,7 ml. De Top Coat kost eveneens €11,99 voor dezelfde inhoud. Sally Hansen is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.