DSC 0432 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

Oriflame is een merk waar ik het afgelopen jaar aardig wat over heb geschreven. Zij brengen steeds meer leuke nieuwe collecties uit, en na de succesvolle lancering van Oriflame The One afgelopen maart, hebben ze een nieuwe toevoeging met de ‘Langhoudend Collectie’. Deze collectie gaat gepaard met allerlei nieuwe make-up producten en nagellaken die langer blijven zitten. Ik heb enkele producten ontvangen ter review en ik trap vandaag af met de Oriflame The One Long Wear Nail Polish! Kijk je mee?

DSC 0442 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

In deze nieuwe collectie van Oriflame The One zitten 18 nieuwe kleuren. Ontzettend veel natuurlijk en dus ook voor iedereen wat wils. De Expert Gel Technology zorgt ervoor dat alle kleuren mooi levendig blijven, langer op de nagels blijven zitten en minder snel vervagen of slijten.

Alle nagellak - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

DSC 0434 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

Op de afbeelding hierboven zie je alle 18 beschikbare kleuren nagellak. Van deze 18 heb ik er 7 opgestuurd gekregen ter review, deze zijn, van links naar rechts:

♥Ice Pink – Zachtroze met lichte glitters
♥Rose Diamond – Bronzen/Zilveren glitterkleur
♥Cappucino – Bruin
♥Lilac Silk – Lila
♥Strawberry – Barbieroze
♥Purple in Paris – Donkerpaars
♥Fuchsia Allure – Fel Fuchsiaroze

De kleurtjes komen in een slank potjes met een zilveren/paarse dop. Mooie, elegante en simpele potjes. De kwastjes zijn dikker naar het einde toe zodat je goed bij de aanzet van je nagels kan komen. Ze zijn wel zodanig breed dat je bijna met één enkele handeling je gehele nagelbed kan pakken.

Indien anders is aangegeven, bevat elke swatch twee laagjes nagellak.

♥Ice Pink

DSC 0461 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

DSC 02061 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

Ice Pink is een stuk warmer dan de naam zou doen vermoeden. Het lakje heeft een zachtroze basis met subtiele glans en glitters erin verwerkt. Vrouwelijk, zacht en stijlvol.

♥Rose Diamond

DSC 0452 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

DSC 0270 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

Rose Diamond is een vreemde naam voor een lakje dat zowel bronze kleur als zilver bevat, maar absoluut geen roze. Ik vind het een spannend lakje die heel bijzonder oogt, maar nog steeds rustig en stijlvol is. Hij is het mooist met drie dunne laagjes.

♥Cappucino 

DSC 0453 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

DSC 02001 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

Cappucino is een stijlvolle donkerbruine kleur die elegant staat. Dit is voor mij, nu al, een favoriete kleur voor aankomende seizoen. Ik houd héél erg van dit soort exemplaartjes.

♥Lilac Silk

DSC 0454 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

DSC 0218 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

Het leuke van Lila is dat het kleurtje past bij vrijwel elk seizoen! Lila kan heerlijk zacht zijn in de zomer, vrolijk in het voorjaar, ijzig in de winter en stijlvol in de herfst. Deze kleur dekt het mooiste met drie dunne laagjes. Mooi!

♥Strawberry

DSC 0460 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

DSC 0227 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

Deze fel roze kleur is toch een stukje volwassener dan ik aanvankelijk had gedacht. Je hebt barbieroze exemplaren die lekker schreeuwerig kunnen zijn maar deze versie vind ik, op haar manier, toch zacht.

♥Purple in Paris

DSC 0456 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

DSC 02651 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

Zulke rakkers zijn énorm lastig aan te brengen omdat ze eigenlijk nooit egaal willen lakken en drogen. Deze versie is één van de beste exemplaren die ik tot nu toe ben tegen gekomen. De kleur is diep, intens en glanst als nooit te voren. Prachtig voor aankomend najaar. Bij drie dunne lagen is hij op zijn best.

♥Fuchsia Allure

DSC 0458 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

DSC 0242 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

Ik ben fan van roze kleuren, maar felle fuchsia exemplaren zijn minder favoriet bij mij. Deze kleur is weergaloos mooi en dekt prachtig maar toch vind ik hem leuker op mijn teennagels. Mocht dit wel helemaal jouw ding zijn, deze kleur zal je absoluut niet teleurstellen.

DSC 0441 - Oriflame The One Long Wear Nail Polish Review

Ik heb niets dan lof over voor deze nieuwe Oriflame The One Long Wear Nail Polish. De kleuren zijn divers, levendig en goed gepigmenteerd. Bijna allemaal dekken ze werkelijk perfect, of dat nou met twee of drie (dunne) laagjes is. Alle kleuren zijn mooi en zou ik met liefde dragen. Ze zijn geschikt voor de komende zomerweken maar ook voor de herfstmaanden. Het uiterlijk van de flesjes vind ik persoonlijk minder levendig dan de kleuren maar het gaat ook om de inhoud. Vooral Cappucino, Rose Diamond en Purple in Pairs vind ik ontzettend leuk! De prijs vind ik goed in verhouding met de kwaliteit, en dat zeg ik niet snel met lakjes boven de €10,00. Ze blijven namelijk ook nog eens dágen goed op je nagels zitten, zo’n vier á vijf en dat vind ik echt top! Natuurlijk wel met een topcoat. Geef mij die andere elf ook maar!

De Oriflame The One Long Wear Nail Polish bevatten 8 ml per stuk, kosten €12,00 en zijn te koop op de website van Oriflame.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.