DSC 0935 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

Dé collectie van het jaar is gearriveerd, de samenwerking van O.P.I met Coca Cola! In deze collectie worden de drie kleuren van Coca Cola gepresenteerd, maar wie hier niet genoeg van kan krijgen, voor die personen is er ook de Coca Cola – The Perfect Ten Mini Pack. En die kreeg ik om te reviewen. Voor een verslinder van de mini packs is dat natuurlijk géwéldig. Maar hoe zou de kwaliteit zijn? Kijk je mee?

DSC 0909 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

DSC 0911 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

DSC 0933 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

In deze pack komen drie kleuren die dus de paradepaartjes zijn, te weten:

♥Visions of Georgia Green
♥Centennial Celebration
♥Coca Cola Red

Deze kleuren belichamen namelijk de unieke kleuren van het Coca Cola flesje en omdat dit merk dit jaar 100 jaar bestaat moest dit natuurlijk geëerd worden. Dit zijn dan ook de ENIGE kleuren die in fullsize worden verkocht. Mocht je dus de andere kleuren ontzettend leuk vinden dan dien je de mini pack aan te schaffen.

Even alle kleuren op een rijtje zodat je weet welk schatje welke naam draagt:

DSC 0953 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

DSC 0941 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

You’re so Vain-illa – Visions of Georgia Green – Centennial Celebration – Coca Cola Red – Nail Envy.

DSC 0947 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

Turn on the Haute Light – Sorry I’m Fizzy Today – Get Cherried Away – a Grape Affair – OPI Top Coat

Twee van deze ‘kleuren’ zijn dus geen echte kleuren maar verzorging voor de nagels. Nail Envy is namelijk een Nail Strengthener en OPI Top Coat is een… Top Coat. Juist. Deze tinten review ik niet qua kleur, er is namelijk geen kleur om te laten zien. Netjes dat dat erbij wordt geleverd! De tinten zijn héél divers, dat vind ik echt ontzettend tof.

♥You’re So Vain-illa

DSC 1003 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

DSC 5628 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

Een simpel lakje, een perfecte basis voor nailart of een glittertje. Het beige van deze kleur is behoorlijk overweldigend, als alleenstaande kleur vind ik hem niet héél mooi. Hij dekt wel perfect met twee dunne laagjes.

♥Visions of Georgia Green

DSC 0987 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

DSC 5657 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

Een spannend lakje! Naast een giftige groene basis zitten er kleine groene, rode en zilveren glittertjes in de basis die ook nog eens een parelmoer glans bevat. Het bovenstaande resultaat met twee laagjes, wellicht is een derde meer je smaak.

♥Centennial Celebration 

DSC 0983 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

DSC 5673 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

Wauw! Dit vind ik een fantastisch leuk lakje! Dekt geweldig met twee dunne laagjes en sprankelt als nooit tevoren. Wel vind ik hem meer iets voor de herfst en winter dan de zomer. Deze collectie moet je op zich ook los zien van het jaargetijde, dit is een ‘all year round’ collection. Een favoriet!

♥Coca Cola Red

DSC 0995 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

DSC 5727 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

Dé Coca Cola kleur! En ik vind hem prachtig. Groot voordeel van dit lakje? Hij dekt perfect met twee laagjes! En dat gebeurt vrijwel nooit met rode (OPI..) kleurtjes dus daar ben ik zeer tevreden over.

♥Turn on the Haute Light

DSC 1006 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

Turn on The Haute Light - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

Ik hoor je denken.. ‘Wat is het verschil met het zusje Centennial Celebration? Terechte vraag! Maar het verschil is bij een tweede blik vrij duidelijk: dit lakje is een soort spiegel zo glad, het zusje is een stevige schilderij van allemaal losse glitters (alhoewel dat ook glad aan voelt..). De één oogt als vele glitters bij elkaar en de andere is dus net een spiegel. Beide vind ik mooi maar toch ga ik voor het zusje. Deze versie is ook een stukje lichter. Dekt wederom perfect met twee laagjes.

♥Sorry I’m Fizzy Today

DSC 0992 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

DSC 5710 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

Een prachtige zoete koraal/roze kleur! En wederom is de dekking nagenoeg perfect met twee dunne laagjes. Go O.P.I! Ik vind dit een héél mooi lakje, ook deze versie is een nieuwe favoriet.

♥Get Charried Away

DSC 1000 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

DSC 5718 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

Een mooie en vrolijke paarse kleur met een elegante glans. De dekking is net aan, een derde laagje maakt een paars lakje vaak wat mooier maar het is afdoende. Leuk voor deze seizoenen.

♥A Grape Affair

DSC 0979 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

DSC 5738 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

Hij oogt wat blauwig op de foto, maar deze ‘Grape’ is echt paars! Terwijl ik tik zit deze tint namelijk van mijn nagels af te spatten en ik kijk toch echt naar dieppaarse nagels. Een mooie lakje die goed dekt met twee laagjes. Wederom een nieuwe favoriet!

♥Nail Envy & OPI Top Coat

DSC 0976 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

DSC 0985 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

Beide producten zijn fijn om extra in je nagellaklade te hebben, netjes dat het in een mini pack wordt geleverd; erg volledig! De nagelversterker doet zijn werk prima hij maakt mijn nagels inderdaad wat sterker zónder kleine steekjes te geven (Sally Hansen..). De top coat is prettig in gebruik, geeft een mooie glans en is handig voor op reis. Natuurlijk kan je hem ook voor ‘gewoon’ gebruiken maar hij gaat wel retesnel op! Hij doet niet onder voor andere top coats die ik gebruik, hij is ook niet vele malen beter.

DSC 0975 - O.P.I The Perfect Ten - Coca Cola Mini Pack - Review

Een leuke, diverse en goed bedachte nieuwe collectie van O.P.I. De naam is goed bedacht, het is inderdaad een mooie ‘Perfect Ten’. De drie Coca Cola lakjes zijn ontzettend leuk en vooral Coca Cola Red en Centennial Celebration vind ik geweldig! De dekking vind ik bijzonder goed deze ronde en de meeste kleuren spreken mij énorm aan. Je merkt ook dat het een algemene collectie is die niet gebonden is aan een seizoen met al die verschillende kleuren. Voor de volledigheid hebben ze er twee mooie lakjes bij gedaan voor een goede basis; pluspunt! Nadeel van deze collectie? Alleen de drie Coca Cola lakjes zijn in fullsize beschikbaar. Nog een nadeel? Deze collectie is behoorlijk slecht verkrijgbaar.. Deze Limited Edition is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde winkels.

De O.P.I Coca Cola The Perfect Ten Mini Pack kost €43,95 en bevat 3,75 ml per kleintje. De grotere versies bevatten 14 ml en kosten €14,25 per stuk. Deze collectie is alleen verkrijgbaar bij speciale ‘beautystores’ (dus niet de Douglas etc.) en Kappé Schiphol. Wil je één van de drie Coca Cola kleurtjes? Dan kan je die wél verkrijgen bij de Douglas webshop.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.