DSC 0461 - Nieuwe Sally Hansen Salon Manicure Swatches & Review

Ik ben een groot fan van nagellak en samen met lippenstiften en blushes is daar hetgeen ik het meest van heb. Nu er allerlei nieuwe voorjaarskleurtjes uitkomen ben ik er als de kippen bij om de swatches te laten zien en te reviewen. Sally Hansen komt uit met nieuwe kleuren uit de Complete Salon Manicure lijn en daar review ik er twee van vandaag. Kijk je mee?

DSC 0475 - Nieuwe Sally Hansen Salon Manicure Swatches & Review

DSC 0536 - Nieuwe Sally Hansen Salon Manicure Swatches & Review

Binnen de nieuwe collectie zijn er zes verschillende tinten die variëren van groen, paars, perzik tot donkerblauw. Lekker gevarieerd! Sally Hansen is een wat prijziger merk, je betaalt iets meer dan een tientje voor een potje. Het potje bevat dan wel weer een énorm inhoud én de nagellak bevat meerdere werkingen in één. De nagellak van Sally Hansen bevat, zoals de naam Complete Salon Manicure al zegt, verschillende werkingen zoals een nagelverharder, topcoat, basecoat, groeistimulans, salonkleur, en gellak-glans.

Het kwastje vind ik erg prettig van de Sally Hansen nagellakjes, iets breder dan de meeste en tevens iets langer. Met één beweging pak je bijna de gehele nagel en dat vind ik wel erg prettig.

DSC 0479 - Nieuwe Sally Hansen Salon Manicure Swatches & Review

Ik review vandaag de twee kleuren Peach of Cake (perzik) & Belle of the Ball (paars).

♥Sally Hansen Complete Salon Manicure – Peach of Cake

DSC 0471 - Nieuwe Sally Hansen Salon Manicure Swatches & Review

DSC 0501 - Nieuwe Sally Hansen Salon Manicure Swatches & Review

Een zoete, zachte en toch lichtelijke felle perzikkleur. Eentje die rijp is om gedragen te worden dit voorjaar. Heeft twee lagen nodig om mooi te dekken.

♥Sally Hansen Complete Salon Manicure – Belle of the Ball

DSC 0468 - Nieuwe Sally Hansen Salon Manicure Swatches & Review

DSC 0513 - Nieuwe Sally Hansen Salon Manicure Swatches & Review

Wauw! Wat een prachtige en ook bijzondere paarse kleur. Hij bevat oranje, rode en blauwe glinsteringen en glans op een mooie paarse basis. Heel speciaal en steekt mooi af bij een zachte voorjaarsoutfit. Dekt met één laagje mooi maar twee dunne maken het perfect.

DSC 0481 - Nieuwe Sally Hansen Salon Manicure Swatches & Review

Twee mooie nieuwe aanvullingen van Sally Hansen! Beide prachtig, ieder op haar eigen manier. Zelf ben ik helemaal verliefd op Belle of the Ball met haar mysterieuze mengeling van kleuren en adembenemende glans. Ik vind Sally Hansen relatief prijzig maar moet wel zeggen dat ik de kleuren nagellak erg mooi vind maar bovenal de langdurigheid op de nagels te prijzen vind; pas na enkele dagen is de eerste chip te zien en voor mijn dunne nagels is dat een vrij uitzonderlijk resultaat. Dan betaal je wellicht wat meer, maar dan is het ‘t wel waard.

De Sally Hansen Complete Salon Manicure kost €10,99 per potje en bevat 14,7 ml. Sally Hansen is te koop bij o.a. Kruidvat. De nieuwe kleurtjes zijn vanaf deze maand te koop.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.