DSC_7283

Zo, Sally Hansen weet wel raad met het ontwikkelen van nieuwe kleurtjes voor haar bestaande Miracle Gel collectie; ze arriveren aan de lopende band! Voor het aankomende seizoen hebben zij vijf nieuwe – vrolijke – kleurtjes ontwikkeld voor bij je zongebruinde huidje. Ik review daar vandaag vier van! Kijk je mee?

DSC_7310

DSC_7294

DSC_7330

Sally heeft haar bestaande én haar uitgebreide Miracle Gel collectie nog rijker gemaakt met vijf nieuwe kleurtjes. Deze collectie is gemaakt – zoals velen van jullie vast al wel weten, ik heb er vaker over geschreven – om je nagellak met de beroemde top coat, langer te laten blijven zitten. Bij mij werkt dit vrij goed, zelfs met mijn zwakke nagels. Niet fantastisch, maar het wordt wel wat beter, dat zeker. Ik kan zo’n 4 dagen doen met een kleurtje voordat ik het er af moet halen. Je hebt ook de ‘gewone’ collectie van Sally Hansen, de Complete Salon Manicure.

De kleuren uit deze ‘Zomer Hits’ collectie zijn:

♥Sally Hansen Miracle Gel Top Coat #100 – Tweede stap!
♥Sally Hansen Miracle Gel Top Coat #310 – Shock Wave
♥Sally Hansen Miracle Gel Top Coat #320 – Short Cir-Cute
♥Sally Hansen Miracle Gel Top Coat #340 – Hydro Electric 
♥Sally Hansen Miracle Gel Top Coat #420 – Tea Party

Dit zijn de kleuren die ik review, de kleur #220 Pink Tank, ontbreekt. Dit is een frambozenrode kleur, een leukerdje volgens mij!

♥Sally Hansen Miracle Gel Top Coat #310 – Shock Wave

DSC_7306

DSC_7379

Een zacht en zoet kleurtje, eentje waar ik helemaal vrolijk van word! Lekker vrouwelijk ook, past mooi als contrast bij donkere (kleding-)kleuren. Dekt perfect met twee laagjes.

♥Sally Hansen Miracle Gel Top Coat #320 – Short Cir-Cute

DSC_7302

DSC_7343

Oranje? Geel? Mmm.. Beide eigenlijk niet! Ik noem het een ‘Sinas’ kleurtje, dat is wellicht het meest passend. Bij donkere of gebruinde handjes lijkt hij mij prachtig. Strandjurkje aan en gaan met die banaan! Dekt prima met twee laagjes, een derde maakt hem perfect.

♥Sally Hansen Miracle Gel Top Coat #340 – Hydro Electric 

DSC_7297

DSC_7386

Dit vind ik een héél tof kleurtje! Prachtig blauw, lekker fel en énorm zomers. Wat een vrolijke rakker! Deze dekt ook perfect met twee laagjes.

♥Sally Hansen Miracle Gel Top Coat #420 – Tea Party

DSC_7299

DSC_7351

Mintgroen, lichtblauw of een mix er tussen. Het is in ieder geval een heel lieflijk kleurtje en zo’n versie doet het bij meerdere mensen altijd goed. Populaire bommetjes! Maar.. Hij dekt eigenlijk niet goed. Zelfs een derde laagje – wat ik ook heb gedaan – maakt hem middelmatig in dekking. Zonde!

DSC_7330

De werking van Sally Hansen is onderhand bekend; je gebruikt een kleurtje uit de Miracle Gel als basis en daarop gaat een lekker laagje Miracle Gel Top Coat. Je kan ook prima andere kleurtjes gebruiken als basis. Zelf gebruik ik de laatste tijd standaard de top coat over elk lakje wat mijn nagel raakt. Zo blijft het toch echt wel langer zitten en dat is precies de bedoeling. Wat vind ik van de nieuwe Zomer Hits kleuren? Leuk! Lekker vrolijk en zomers, precies wat de bedoeling is. Zelf vind ik de roze Shock Wave en de prachtige blauwe Hydro Electric ontzettend tof! Tea Party is helaas geen succes vanwege de dekking en de Short Cir-Cute is een beetje een vreemde onbestemde kleur. De lakjes werken erg prettig; de substantie lakt goed en het kwastje lakt erg fijn.

De nieuwe Sally Hansen Zomer Hits 2015 zijn verkrijgbaar bij winkels zoals DA en Etos. Bol.com heeft nú 25% korting op Sally Hansen nagellak! (Op alle gellak trouwens) Ze bevatten elk een rijke 14,7 ml en kosten €11,90 per stuk.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.