DSC 8825 - Nieuwe O.P.I Venice Collection Review (3x)

Ik zei het gisteren in mijn EWP-dagboek al; zodra er een nieuwe O.P.I collectie de wereld in wordt gebracht slaat mijn hart altijd even over.. Ik ben DOL op O.P.I en bij het zien van alle fantastische kleuren die deze herfst ons gaat brengen werd ik helemaal enthousiast. De O.P.I Venice Collection voor de herfst 2015 biedt namelijk allerlei verschillende kleuren, écht voor ieder wat wils. Ik review drie kleuren vandaag, kijk je mee?

DSC 8844 - Nieuwe O.P.I Venice Collection Review (3x)

DSC 8832 - Nieuwe O.P.I Venice Collection Review (3x)

DSC 8811 - Nieuwe O.P.I Venice Collection Review (3x)

OPI Venice Fall Winter 2015 Collection - Nieuwe O.P.I Venice Collection Review (3x)

Ik review vandaag drie kleuren uit de gehele collectie. Dat is niet een hele goede weergave van de exacte collectie, hij bevat namelijk 15 (!) verschillende kleuren! Ontzettend veel. Uiteindelijk vind ik dat erg fijn, want vooral in de lente de herfst draag ik een behoorlijk scala aan diverse tinten op mijn nagels. Ik krijg al zin in de meer donkerdere kleuren, maar ook de lichtere tinten blijven mijn – donkerder wordende – outfit vergezellen. Van de hele vrolijke kleuren ben ik dan wel weer af.

Alle kleuren van links naar rechts en van boven naar beneden:

♥Be There in a Prosecco
♥A Great Opera-Tunity
♥Tiramisu for Two
♥Purple Palazzo Pants
♥Gelato on my Mind
♥I Canolli Wear OPI
♥Worth a Pretty Penny
♥It’s a Piazza Cake
♥Give me a Lido Kiss
♥Amore at the Grand Canal
♥O Suzi Mio
♥My Gondola or Yours?

Limited Edition
♥Venice the Party?
♥Baroque but still Shopping
♥St. Marks the Spot

Ik review vandaag de kleuren, A Great Opera-Tunity, Purple Palazzo Pants & Venice the Party. Zelf lijken de kleuren O Suzi Mio en It’s a Piazza Cake mij werkelijk prachtig!

♥A Great Opera-Tunity

DSC 8826 - Nieuwe O.P.I Venice Collection Review (3x)

DSC 8727 - Nieuwe O.P.I Venice Collection Review (3x)

Een prachtige zachte perzikkleurtje die ik mooier en chiquer vind dan de typische zomerse versies. Hij is elegant en zou goed staan bij elke herfstoutfit. Dekt werkelijk perfect met twee dunne laagjes.

♥Purple Palazzo Pants

DSC 8827 - Nieuwe O.P.I Venice Collection Review (3x)

DSC 8754 - Nieuwe O.P.I Venice Collection Review (3x)

Ik had gedacht dat ik deze kleur te zomers zou vinden, maar ook deze vind ik zéér mooi! Maar ook omdat hij echt perfect dekt met twee héle dunne laagjes namelijk. En dat voor een echte pastel tint, ik vind het top!

♥Venice the Party?

DSC 8829 - Nieuwe O.P.I Venice Collection Review (3x)

DSC 8766 - Nieuwe O.P.I Venice Collection Review (3x)

Van dergelijke kleuren moet je houden. Hij is absoluut niet lelijk, allerminst zelfs! Maar hij is wel specifiek. Hij past niet in mijn straatje, ik zou hem zelf niet vaker dragen maar het is een mooi dingetje. Dekt ook perfect met twee laagjes.

DSC 8818 - Nieuwe O.P.I Venice Collection Review (3x)

DSC 8814 - Nieuwe O.P.I Venice Collection Review (3x)

De drie kleuren die ik vandaag heb laten zien vind ik echt geweldige top kwaliteit! Helaas is het niet zo dat ik dus kan zeggen dat héél de collectie geweldig is, maar aan de swatches van Amerikaanse bloggers te zien, doen de rest van de lakjes ook niet onder qua kwaliteit. Oh, wat een mooie collectie is dit van O.P.I. De naam is ook passend, de kleuren zijn goed uitgezocht, divers en bevatten een geweldige dekking. De O.P.I Venice Collection is een echte aanrader. Zelf wil ik graag o Suzi Mio en It’s a Piazza Cake erbij kopen.

De gehele collectie is vanaf eind augustus te koop. Grote flesjes bevatten 15 ml en kosten €14,25. De drie flesjes van de LE zijn dezelfde prijs alleen minder lang verkrijgbaar. De rest zal in de vaste schappen komen. Er is ook een Mini Pack met vier kleuren, die bevatten 3,75 ml en zal €22,95 kosten. Dat setje bevat de kleuren A Great Opera-Tunity, Worth a Pretty Penne, Amore at the Grand Canal en My Gondola or Yours?

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.