DSC 05451 - Nieuwe NYC - In a New York Minute - Nail Polish Review

De herfstcollecties druppelen de laatste weken al binnen en ik kijk vol bewondering naar wat Beautyland voor ons in petto heeft. Alsnog kan je vrij vrolijke kleuren verwachten in de herfst voor op de lippen, ogen én nagels. Vaak is dat een leuke afwisseling bij de donkerdere outfits die je draagt. Vandaag review ik vijf nieuwe najaarskleuren van NYC, NYC – In a New York Minute Quick Dry – Nail Polish. Kijk je mee?

DSC 05561 - Nieuwe NYC - In a New York Minute - Nail Polish Review

DSC 05481 - Nieuwe NYC - In a New York Minute - Nail Polish Review

Deze vijf kleuren zijn eigenlijk kleurtjes die het gehele jaar door geschikt zijn. Het leuke aan deze vijf nieuwe exemplaren, is dat ze wel divers zijn. Mocht je een lekker donkere kleur willen dan kan dat en als je de zomer nog in je bol hebt kan je voor een lichter exemplaartje gaan.

De kleuren in deze collectie zijn, van links naar rechts:

♥Peach Popsicles #345
♥Rooftop Party Berry #350
♥Lavender Blossom #355
♥Peacock #360
♥Parma Violet #370

DSC 05871 - Nieuwe NYC - In a New York Minute - Nail Polish Review

De potjes zijn simpel waarin de kleurtjes komen maar doeltreffend. De kwastjes zijn erg prettig, dik genoeg om bijna je gehele nagellak te bedekken en lang genoeg om gemakkelijk bij je nagelbed te komen. Er zijn maar weinig kwastjes die ik prettig vind, en deze is daar zeker een van.

Elke swatch bevat twee laagjes, tenzij anders aangegeven!

♥Peach Popsicles #345

DSC 05791 - Nieuwe NYC - In a New York Minute - Nail Polish Review

DSC 01984 - Nieuwe NYC - In a New York Minute - Nail Polish Review

Wat een heerlijk zacht, zoet en mooi perzik-kleurtje. Ik vind dit een hele mooie kleur voor de zomer én voor de herfst. Juist bij een donkere outfit kan het fantastisch staan, dan ‘popt’ het des te meer. Dekt ook nog eens perfect in twee dunne laagjes.

♥Rooftop Party Berry #350

DSC 05841 - Nieuwe NYC - In a New York Minute - Nail Polish Review

DSC 02422 - Nieuwe NYC - In a New York Minute - Nail Polish Review

Mooi rood is niet lelijk, maar wellicht een beetje saai. Ik heb zelf mooiere en vollere rode kleuren in mijn collectie. Wel dekt hij ontzettend goed en egaal.

♥Lavender Blossom #355

DSC 05811 - Nieuwe NYC - In a New York Minute - Nail Polish Review

DSC 02114 - Nieuwe NYC - In a New York Minute - Nail Polish Review

Zacht lila kan heel vrouwelijk, meisjesachtig, neutraal en kleurrijk zijn, allemaal tegelijkertijd. Grappig eigenlijk! Deze kleur dekt perfect met twee dunne laagjes en smeert prettig uit. Een mooie kleur voor het gehele jaar.

♥Peacock #360

DSC 05771 - Nieuwe NYC - In a New York Minute - Nail Polish Review

DSC 02301 - Nieuwe NYC - In a New York Minute - Nail Polish Review

Ik ben zelf niet geen enorme fan van aqua-kleuren in wat voor vorm, soort of mate dan ook. Mijn liefde voor deze kleur is dan ook niet heel groot, maar dat is heel persoonlijk. Wel dekt hij net zo perfect als haar bovenstaande zusjes.

♥Parma Violet #370

DSC 05741 - Nieuwe NYC - In a New York Minute - Nail Polish Review

DSC 02582 - Nieuwe NYC - In a New York Minute - Nail Polish Review

Dergelijke paarse kleuren zijn verrekte lastig om mooi op je nagels te krijgen. Vaak lakken ze niet egaal, zie je stukjes nagel er tussen door en zitten ze niet mooi. Met drie drunne laagjes en iets meer moeite krijg je een ontzettend goed resultaat! Ik vind zelf zulke kleuren enorm mooi, dit is zeker een favoriet.

DSC 05901 - Nieuwe NYC - In a New York Minute - Nail Polish Review

Een leuke nieuwe en ook simpele collectie van NYC! Lieve kleurtjes, vrolijke kleurtjes, zachte kleurtjes, diverse kleurtjes. Ze dekken echt ontzettend goed voor dat kleine prijsje, daar heb ik absoluut geen kritiek op! Ze blijven ongeveer 3 dagen mooi zitten, zonder te chippen maar wel mét een goede topcoat. Maar lakken ze ook echt zo snel als dat de verpakking belooft? Niet veel sneller dan welke andere lak dan ook, maar ik hoef geen uren te wachten. Met een kwartier kan ik de deur uit lopen. Leuke kwaliteit voor een leuk prijsje!

De NYC – In a New York Minute Quick Dry – Nail Polish kosten €2,49 per stuk, bevatten een nette 9,7 ml en is te koop bij de Kruidvat.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.